arrow_drop_up arrow_drop_down
Janice (63) “Je haar is als vrouw toch een sieraad”

Janice (63) “Je haar is als vrouw toch een sieraad”

Ik heb van mezelf erg fijn haar. Vroeger had ik heel veel fijn haar, maar de laatste tijd werd het steeds dunner. Ik heb daar nooit zo bij stil gestaan, tot een vertegenwoordigster van een beautymerk opmerkte dat mijn haar erg dun werd. Daar schrok ik natuurlijk wel van en vond het best confronterend. Want als andere mensen het ook gaan zien, dan is het echt tijd om er iets aan te gaan doen.

Ik twijfelde geen moment

Ik was al bij Kitty voor mijn schoonheidsbehandelingen. En toen zij me vertelde dat ze me ook met mijn haar kon helpen, was voor mij 1+1=2! Kitty is heel serieus met haar vak bezig, ze is een echte professional. Maar aan de andere kant is ze ook heel benaderbaar en oprecht geïnteresseerd in je. Ik twijfelde daarom geen moment en heb meteen mijn eerste Mesotherapiebehandeling geboekt.

Kitty keek ook naar mijn leefstijl

Ik weet dat haaruitval verschillende oorzaken kan hebben. Stress is sowieso een grote boosdoener. Toen ik startte met de haarbehandelingen, zat ik in zeer stressvolle periode. Gelukkig is dat nu inmiddels weer goed gekomen allemaal. Maar naast stress is ook voeding heel belangrijk. Samen met Kitty heb ik daarom gekeken naar mijn eet-, beweeg- en slaappatroon en wat ik zou kunnen toevoegen aan bijvoorbeeld supplementen. Sindsdien ben ik verslingerd aan groentesmoothies: lekker, gezond én goed voor mijn haar!

Mijn haar werd voller en glansde

Na ongeveer een half jaartje begon ik verschil te zien, mijn haar werd voller en glansde. Ook andere mensen viel het op. Daar was ik heel blij mee, je haar is als vrouw toch een sieraad. Mannen vinden haarverlies vervelend, maar voor een vrouw is dit denk ik nog erger.

Nu hoef ik zelfs helemaal geen behandelingen meer te ondergaan

Na een intensieve kuur deed ik zo eens in het kwartaal een onderhoudsbehandeling. Deze onderhoudsbehandelingen duren 1,5 jaar. En nu hoef ik dus helemaal geen behandelingen meer te ondergaan! Dat vind ik fijn. Het is niet zo dat wanneer je voller haar wilt, je de rest van je leven vast zit aan een bepaalde behandeling. De kwaliteit van mijn haar is enorm vooruit gegaan en mijn lichaam slaagt er nu in zelf de balans te bewaren. Een volle haardos zal ik nooit krijgen, want dat heb ik ook nooit gehad. Maar, ik ben weer blij als ik in de spiegel kijk!

Lees meer!

Heb je deze artikelen al gelezen:

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met MOOI Instituut wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies