Lichaamsbehandelingen

Body GreenTouch massage

Letterlijk en figuurlijk lekker in je vel met de bindweefselmassage

De Green Touch bindweefselmassage voor het lichaam is een intensief stimulerende behandeling. Tijdens deze behandeling wordt het bindweefsel tussen de spieren en de opperhuid gemasseerd. Hierdoor raakt de huid beter doorbloed en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. De huid wordt ontgift, de doorbloeding wordt gestimuleerd en vocht wordt afgevoerd. Je lichaam én geest knappen er enorm van op.

Korte introductie

Tijdens deze GreenTouch bindweefselmassage  sporen we de kleinste verhardingen en verklevingen in het spier,- en (huid)bindweefsel op. Daarna maken we deze los door verschillende dieptemassage technieken.. Hierdoor ontspannen de spieren en het bindweefsel, en raakt het weefsel sterk doorbloed. Een massagebehandeling of huidbehandeling als onderdeel van een GreenTouch lichaamsmassage is daardoor veel effectiever dan een traditionele behandeling.

Gezichtsbehandelingen 

De voordelen van Body GreenTouch massage

 • Verminderen van spierklachten
 • Cellulite verminderen
 • Versoepelen van de huid
 • Mentaal ontspannend
 • Verminderen van vochtophoping
 • Ontgifting van de huid
 • Bevordering van bloedsomloop
 • Verstevigen van de huid
 • Afvoer van afvalstoffen

Prijslijst

€ 95,- € 119,- € 142,50

Onze werkwijze

De GreenTouch bindweefselmassage voor het lichaam

Je ligt comfortabel toegedekt op een, indien gewenst verwarmde, wellness bank, wanneer we starten met een specifieke ademhalingssessie. Hierbij worden ontspannende muziektonen afgespeeld die ervoor zorgen dat je gedurende de behandeling in je eigen bubbel kunt genieten van een volledige GreenTouch bindweefselmassage. Je lichaam start direct met ontspanning, herstel en verbetering. De intense beleving is helend voor lichaam en geest. De eerste behandeling duurt minimaal 90 minuten. Hier bepalen we ook waar de verklevingen en zones zich bevinden die extra aandacht nodig hebben. 

De behandeling kan los geboekt worden, maar wij adviseren een kuur van 10 behandelingen die één of twee per week worden ondergaan om een langdurig resultaat te behalen. Daarbij is een behandeling ter onderhoud één keer per maand of per 6 weken optimaal om jouw huid gezond te houden.

Ook thuis kan het lichaam gestimuleerd blijven en ondersteund worden door gebruik van body cups, body scrub en lotion. Daarnaast wordt voldoende beweging aangeraden voor een optimaal functionerend lichaam. 

Het vitaliteitsprogramma

Tijdens de intake kunnen we de mogelijke verklevingen en stagnaties in het lichaam al vaststellen en daarop persoonlijk advies geven. Een nog mooier en langduriger resultaat kan behaald worden door een combinatie met ons vitaliteitsprogramma. Hierbij focussen we ons op de invloed van gezonde leefgewoonten: een combinatie van voeding, beweging, slaap en ontspanning.

Tarieven

 • 30 minuten €60,- (alleen te boeken bij een gezichtsbehandeling)
 • 60 minuten €95,-
 • 75 minuten €119,-
 • 90 minuten €142,50


Zone lichaam (60 minuten) keuze uit:

 • Rug, benen, billen, buik of armen of
 • Rug, bovenarmen, buik of
 • Rug, buik en bovenbenen


Combinatie vitaliteitsprogramma: €48.50

We introduceren deze behandeling in combinatie met een 10 rittenkaart. Dit is een speciale actie waarbij 10 behandelingen in één keer betaald worden en krijg je de 11e behandeling kosteloos van ons. 

Daarnaast ontvang je bij aanschaf van een rittenkaart 5% korting op de bijbehorende bodyproducten (scrub, lotion en cups). Bij aanschaf van de vegan detox i.c.m. de 10 rittenkaart, ontvang je een hormonaal consult t.w.v. €139 gratis.

Is deze behandeling iets voor jou? Maak dan een afspraak

Je bent van harte welkom in onze salon in Zevenbergen! Samen met jou bespreken we je symptomen en wensen en stellen we door middel van een huidanalyse een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op. Wat je symptomen ook zijn, we helpen jou om deze tegen te gaan. Hierbij kijken we naar het gehele plaatje en zoeken we naar een oplossing voor een langdurig en natuurlijk resultaat. Hierbij staat jouw welzijn altijd in het middelpunt. 

Mooi webshop

Bekijk de producten gerelateerd aan jouw behandeling.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!