SYMPTOMEN

Gerstekorrels

Ik heb last van gerstekorrels

Die kleine witte bultjes rondom je oog, je vraagt je misschien af wat het zijn. Gerstekorrels, ook wel milia genoemd, zijn kleine ophopingen van dode huidcellen. De gerstekorrels kunnen bij alle soorten huidtypes en op alle leeftijden voorkomen en ontstaan vaak spontaan. 

Gerstekorrels komen met name voor in het gezicht en rondom de ogen. De bultjes zijn goedaardig, maar kunnen wel storend zijn als je liever een egale en gladde huid hebt. Gelukkig zijn gerstekorrels met de juiste behandeling goed te behandelen. Wel is het sterk af te raden om zelf te proberen deze bultjes uit te knijpen; hiermee vergroot je de kans op beschadiging van de huid.

Wat kan je er tegen doen?

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om om van gerstekorrels af te komen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die ervoor zorgen dat gerstekorrels worden verholpen. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van gerstekorrels behandelingen

Gezichtsbehandeling
Acnebehandeling / Mesoestetic FACIALS

Gezichtsbehandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

Kruidenpeeling
Kruidenpeeling

Gezichtsbehandelingen

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Of neem hier direct contact op