SYMPTOMEN

Gerstekorrels

Ik heb last van gerstekorrels

Die kleine witte bultjes rondom je oog, je vraagt je misschien af wat het zijn. Gerstekorrels, ook wel milia genoemd, zijn kleine ophopingen van dode huidcellen. De gerstekorrels kunnen bij alle soorten huidtypes en op alle leeftijden voorkomen en ontstaan vaak spontaan. 

Gerstekorrels komen met name voor in het gezicht en rondom de ogen. De bultjes zijn goedaardig, maar kunnen wel storend zijn als je liever een egale en gladde huid hebt. Gelukkig zijn gerstekorrels met de juiste behandeling goed te behandelen. Wel is het sterk af te raden om zelf te proberen deze bultjes uit te knijpen; hiermee vergroot je de kans op beschadiging van de huid.

Wat kan je er tegen doen?

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om om van gerstekorrels af te komen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die ervoor zorgen dat gerstekorrels worden verholpen. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van gerstekorrels behandelingen

Gezichtsbehandeling
Acnebehandeling / Mesoestetic FACIALS

Gezichtsbehandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

Kruidenpeeling
Kruidenpeeling

Gezichtsbehandelingen

Huidverjonging dankzij de Tesla Med behandeling

Revolutionaire ION STREAM technologie

Gezond en onbeschadigd Tijdens en na de behandeling.

huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut
Play Video about huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut

Eerste resultaten zijn (meestal) direct na behandeling

Ongekend effectief en 100% veilig

Gerstekorrels komen vaak voor op een slecht gehydrateerde, droge huid, talg hoopt zich op in een bultje en wordt hard. Tevens worden gerstekorrels veroorzaakt door regelmatige blootstelling aan de zon.

Bij MOOI Instituut hebben we diverse behandelingen voor de behandeling van gerstekorrels. Zo kunnen we je helpen met de Mesoestetic facial behandeling, een kruidenpeeling ,onze jetpeel behandeling of een behandeling met de ION STREAM 680 PRO.

Om van je gerstekorrels te voorkomen dien je te zorgen voor een goede hydratatie van de huid, je huid iedere dag (ook bij bewolkt weer) te voorzien van een goede SPF en te verzorgen met de juiste huidverzorgingsproducten.

Heb je last van gerstekorrels? MOOI Instituut heeft diverse behandelingen die jouw helpen voor het verminderen van gerstekorrles.

Zo stimuleert onze Mesoestetic facial behandeling de nieuwe en levende huidcellen en worden alle dode huidcellen verwijderd. Huidproblemen zoals gerstekorrels, grove poriën, acne en een vette huid kunnen met deze peeling doeltreffend worden aangepakt en wordt de huidconditie verbeterd.

Tijdens een Jetpeelbehandeling worden actieve werkstoffen, zonder naalden, met een gepatenteerde luchtdrukinjectie in gebracht tot in de huidlaag waar nieuwe cellen worden aangemaakt en in optimale conditie worden gebracht.

Wat de kruidenpeeling uniek maakt, is dat deze van binnen naar buiten werkt. De huid wordt in de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Deze worden vervolgens naar het huidoppervlak getransporteerd. Door dit proces worden de dode huidcellen op een natuurlijke wijze afgestoten en maken ze plaats voor de nieuwe cellen.

En dan last but not least kunnen we je behandelen met de ION STREAM 680 PRO, onze ware alleskunner! De revolutionaire ION STREAM technologie stimuleert de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de diepste huidlagen en leidt tot directe zichtbare huidverjonging en verstrakking. De technologie zorgt voor een grondige aanpak van huidverslapping in het gezicht en het lichaam, acné, striae, pigmentatie en stimuleert de haargroei.

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!