SYMPTOMEN

Fronsrimpel

Ik heb last van een fronsrimpel

Veel mensen krijgen vanaf ongeveer hun 30e levensjaar last van een fronsrimpel. Een fronsrimpel kan je een boze of gespannen uitstraling geven, terwijl je hartstikke vrolijk bent! 

Een fronsrimpel ontstaat door het aanspannen en samentrekken van de spiertjes boven de neus en tussen de wenkbrauwen. Vlak boven deze spiertjes bevindt zich de voorhoofdspier. Zodra die spiertjes gedurende een lange periode steeds opnieuw aanspannen, ontstaat de vaak cosmetisch storende fronsrimpel. 

Botox is een effectief middel tegen een fronsrimpel, maar is zeker niet de enige manier. 

Wat kan je er tegen doen?

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om van een fronsrimpel af te komen zonder botox. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die helpen bij het verhelpen van een fronsrimpel. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van een fronsrimpel behandelingen

Bindweefsel-greentouch-
Greentouch / bindweefsel

Gezichtsbehandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

Mpen6
MPEN

Gezichtsbehandelingen

Ultratone-microcurrents-
Ultratone

Gezichtsbehandelingen

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Of neem hier direct contact op