SYMPTOMEN

Fronsrimpel

Ik heb last van een fronsrimpel

Veel mensen krijgen vanaf ongeveer hun 30e levensjaar last van een fronsrimpel. Een fronsrimpel kan je een boze of gespannen uitstraling geven, terwijl je hartstikke vrolijk bent! 

Een fronsrimpel ontstaat door het aanspannen en samentrekken van de spiertjes boven de neus en tussen de wenkbrauwen. Vlak boven deze spiertjes bevindt zich de voorhoofdspier. Zodra die spiertjes gedurende een lange periode steeds opnieuw aanspannen, ontstaat de vaak cosmetisch storende fronsrimpel. 

Botox is een effectief middel tegen een fronsrimpel, maar is zeker niet de enige manier. 

Wat kan je er tegen doen?

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om van een fronsrimpel af te komen zonder botox. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die helpen bij het verhelpen van een fronsrimpel. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van een fronsrimpel behandelingen

Bindweefsel-greentouch-
Greentouch / bindweefsel

Gezichtsbehandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

Mpen6
MPEN

Gezichtsbehandelingen

Ultratone-microcurrents-
Ultratone

Gezichtsbehandelingen

Huidverjonging dankzij de Tesla Med behandeling

Revolutionaire ION STREAM technologie

Gezond en onbeschadigd Tijdens en na de behandeling.

huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut
Play Video about huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut

Eerste resultaten zijn (meestal) direct na behandeling

Ongekend effectief en 100% veilig

De oorzaak van fronsrimpels is vrij simpel, ze ontstaan door regelmatig fronsen, echter wel in combinatie met huidveroudering of een droge huid. Maar dat niet alleen, fronsrimpels kunnen tevens ontstaan door zonschade, roken en ze kunnen zichtbaarder zijn door de structuur van je gezicht.

Bij MOOI Instituut hebben we diverse behandelingen voor de behandeling van fronsrimpels. Zo kunnen we je helpen met de Greentouch bindweefselmassage, de Jetpeel behandeling, de MPEN behandeling, de Ultratone behandeling of een behandeling met de ION STREAM 680 PRO.

Om van je fronsrimpels af te komen kunnen we bij MOOI Instituut deze verhelpen met diverse behandelingen. Daarnaast is het van belang de huid goed te beschermen met een goede SPF en om jezelf een gezonde leefstijl aan te meten, met het eten van veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water te drinken, voldoende te bewegen, goede nachtrust te hebben en minder alcohol, koffie en junkfood te nuttigen. Als je lichaam namelijk beschikt over de juiste bouwstoffen is je lichaam beter in staat om lichaamseigen collageen te vormen. Als je deze lichaamseigen collageen aanvult met de juiste huidverzorgingsproducten zal het collageen de fronsrimpels zichtbaar verminderen.

Heb je last van een fronsrimpels? MOOI Instituut heeft diverse behandelingen die jouw fronsrimpels kunnen verhelpen.

Tijdens de Greentouch bindweefselmassage wordt het bindweefsel tussen de spieren en de opperhuid gemasseerd. Hierdoor raakt de huid beter doorbloed en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Ook worden verklevingen in de huid weggemasseerd, waardoor de huid weer soepel wordt en rimpels vervagen. Ofwel, je doffe huid verdwijnt en je huid komt weer tot leven!

Gedurende de Jetpeel behandeling worden actieve werkstoffen, zonder naalden, met een gepatenteerde luchtdrukinjectie in gebracht tot in de huidlaag waar nieuwe cellen worden aangemaakt en in optimale conditie worden gebracht.

Een behandeling met de MPEN Skinpen pakt het probleem van binnenuit aan, wat zorgt voor een aanzienlijke verbetering in de huid. Medisch micro-needling met de MPEN is een veilige en effectieve manier om lijntjes, zoals fronsrimpels, te vervagen, poriën te verfijnen en littekens te verminderen, maar ook om een slappe huid te verstevigen en een doffe huid weer te laten stralen.

Door Ultratone behandeling worden lichaamseigen processen geïmiteerd om de spieropbouw en spierspanning beter en steviger te maken. De Ultratone behandeling verbeterd de bloedcirculatie en de huidstructuur. Direct na de behandeling zie je dat je fronsrimpels aanzienlijk minder zichtbaar zijn.

En dan last but not least kunnen we je behandelen met de ION STREAM 680 PRO, onze ware alleskunner! De revolutionaire ION STREAM technologie stimuleert de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de diepste huidlagen en leidt tot directe zichtbare huidverjonging en verstrakking. De technologie zorgt voor een grondige aanpak van huidverslapping in het gezicht en het lichaam, acné, striae, pigmentatie en stimuleert de haargroei.

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!