SYMPTOMEN

Rimpels rond de mond

Ik heb last van rimpels rond de mond

Ken je dat? Je draagt een mooie lipstick maar na een tijdje loopt de kleur over in de rimpeltjes rond je mond. Je kunt het plezier verliezen in het aanbrengen van make-up, maar ook kunnen rimpels rond de mond je een strengere uitstraling geven.

Rimpels bij de bovenlip en rond de mond ontstaan naarmate we ouder worden. Door een lagere collageenproductie kunnen de lippen dunner en meer gerimpeld worden. Het kan het eerste teken zijn van huidveroudering, maar het kan ook ontstaan door genen, stress en slechte gewoonten. Vooral roken kan hiervan de aanstichter zijn; rimpels rondom de mond worden zelfs ook wel rokerslijntjes genoemd. 

Stoor jij jezelf aan deze lijntjes en ben je ze liever kwijt dan rijk? Bij MOOI Instituut kunnen we je helpen om rimpels rond de mond tegen te gaan.

Wat kan je er tegen doen?

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om van rimpels rond de mond af te komen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die rimpels rond de mond en rokerslijntjes verhelpen. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van rimpels rond de mond behandelingen

buccal massage mooiinstituut
Buccal massage

Gezichtsbehandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

Mpen6
MPEN

Gezichtsbehandelingen

trilipo trifractional en trilipo voluderm
Trilipo Trifractional

Gezichtsbehandelingen

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Of neem hier direct contact op

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!