SYMPTOMEN

Rimpels rond de mond

Ik heb last van rimpels rond de mond

Ken je dat? Je draagt een mooie lipstick maar na een tijdje loopt de kleur over in de rimpeltjes rond je mond. Je kunt het plezier verliezen in het aanbrengen van make-up, maar ook kunnen rimpels rond de mond je een strengere uitstraling geven.

Rimpels bij de bovenlip en rond de mond ontstaan naarmate we ouder worden. Door een lagere collageenproductie kunnen de lippen dunner en meer gerimpeld worden. Het kan het eerste teken zijn van huidveroudering, maar het kan ook ontstaan door genen, stress en slechte gewoonten. Vooral roken kan hiervan de aanstichter zijn; rimpels rondom de mond worden zelfs ook wel rokerslijntjes genoemd. 

Stoor jij jezelf aan deze lijntjes en ben je ze liever kwijt dan rijk? Bij MOOI Instituut kunnen we je helpen om rimpels rond de mond tegen te gaan.

Wat kan je er tegen doen?

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om van rimpels rond de mond af te komen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die rimpels rond de mond en rokerslijntjes verhelpen. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van rimpels rond de mond behandelingen

buccal massage mooiinstituut
Buccal massage

Gezichtsbehandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

Mpen6
MPEN

Gezichtsbehandelingen

trilipo trifractional en trilipo voluderm
Trilipo Trifractional

Gezichtsbehandelingen

Huidverjonging dankzij de Tesla Med behandeling

Revolutionaire ION STREAM technologie

Gezond en onbeschadigd Tijdens en na de behandeling.

huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut
Play Video about huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut

Eerste resultaten zijn (meestal) direct na behandeling

Ongekend effectief en 100% veilig

Rimpels rond de mond worden veroorzaakt door huidveroudering, erfelijkheid, stress, een slechte leefstijl en externe factoren zoals de zon. Naarmate je ouder wordt maak je minder collageen en elastine aan. Je huid wordt hierdoor slapper, verliest volume en is minder elastisch. Helaas zijn rimpels krijgen niet te voorkomen, maar zeker wel te vertragen.

Bij MOOI Instituut hebben we diverse behandelingen voor de behandeling van rimpels rond de mond, zónder botox of cosmetische ingrepen! Zo kunnen we je helpen met de Buccalmassage, de Jetpeel behandeling, de MPEN behandeling, de Trilipo Trifractional behandeling of een behandeling met de ION STREAM 680 PRO.

Om van je rimpels rond de mond af te komen kunnen we bij MOOI Instituut deze verhelpen met diverse behandelingen, de juiste suppletie en huidverzorgingsproducten. Daarnaast is het belangrijk om jezelf een gezonde leefstijl aan te meten, met het eten van veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water te drinken (zodat je lichaam afvalstoffen af kan voeren en je huid kan hydrateren van binnenuit), voldoende te bewegen, goede nachtrust te hebben en minder alcohol, koffie en junkfood te nuttigen. Als je lichaam namelijk beschikt over de juiste bouwstoffen is je lichaam beter in staat om je huid te verbeteren en een huidveroudering te vertragen.

Tevens is het heel belangrijk je huid iedere dag (ook op bewolkte dagen) in te smeren met een goede SPF.

Heb je last van rimpels rond de mond? MOOI Instituut heeft diverse behandelingen die jouw rond de mond kunnen verminderen.

Zo worden er tijdens de Buccal massage liftende, strijkende en pulserende bewegingen aan de (binnenzijde) van de wangen, kaaklijn, decolleté en half uitgevoerd om op deze manier de sterkste spieren in het gelaat te bereiken en te verbeteren. Na de Buccal massage voelt de huid veerkrachtig, wordt de kaaklijn gelift en zijn rimpels rond de mond, duidelijk verminderd.

Gedurende de Jetpeel behandeling worden actieve werkstoffen, zonder naalden, met een gepatenteerde luchtdrukinjectie in gebracht tot in de huidlaag waar nieuwe cellen worden aangemaakt en in optimale conditie worden gebracht.

Een behandeling met de MPEN Skinpen pakt het probleem van binnenuit aan, wat zorgt voor een aanzienlijke verbetering in de huid. Medisch micro-needling met de MPEN is een veilige en effectieve manier om lijntjes rond de mond te vervagen, poriën te verfijnen en littekens te verminderen, maar ook om een slappe huid te verstevigen en een verouderde huid weer te laten stralen.

Een Trilipo Trifractional behandeling geeft de huid een liftend effect en de spierstimulerende pulsen zorgen voor verstrakking en versteviging van de huid. Doordat er nieuw collageen wordt gevormd is het effect langdurig en zijn we echt in staat om de huidveroudering van binnenuit te verbeteren.

En dan last but not least kunnen we je behandelen met de ION STREAM 680 PRO, onze ware alleskunner! De revolutionaire ION STREAM technologie stimuleert de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de diepste huidlagen en leidt tot directe zichtbare huidverjonging en verstrakking. De technologie zorgt voor een grondige aanpak van huidverslapping in het gezicht en het lichaam, acné, striae, pigmentatie en stimuleert de haargroei.

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!