laser ontharen

Definitief Laser ontharen

reken af met ongewenste haargroei

NUMMER 3

ANTI-AGING INSTITUTEN IN NEDERLAND

NUMMER 4

ANTI AGING INSTITUTEN IN DE BENELUX

1000+

KLANTEN GAAN ELK JAAR TEVREDEN NAAR HUIS

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Last van ongewenste haargroei?
Laser (d’r) op!
 

Ben je helemaal klaar met scheermesjes? Of kan je geen wax of epilady meer zien? Dan is onze laser SHR iets voor jou. Met deze behandeling reken je op een snelle, veilige en pijnloze manier af met ongewenste haargroei. En dat zijn slechts een paar van de voordelen.

 

VOORDELEN VAN DEFINITIEF ONTHAREN MET SHR

• 100% pijnloos, door de ICE methode

• Snelle en effectieve techniek

• Geschikt voor alle huid- en haartypes

• Geschikt voor gevoelige huid

• Geschikt voor mannen en vrouwen

• Geschikt voor het hele lichaam

• Geschikt om ingegroeide haren en rode bultjes tegen te gaan

• Behandeling gehele jaar door mogelijk

• Geen hersteltijd

benen ontharen

Over onze laserbehandeling

Hoe werkt dat nou precies? Komt ‘ie. Je haarwortels veranderen bij blootstelling aan licht en temperatuur. Om die reden verwarmen we je huid met onze laser geleidelijk tot iets meer dan 40 graden. De warmte dringt vervolgens door het haarzakje onder het huidoppervlak door, en wanneer je dit een aantal keer herhaalt sluit uiteindelijk het haarzakje. Nu wil je natuurlijk weten hoeveel ‘een aantal keer’ is. Logisch. 


Omdat iedereen anders is, is dat alleen lastig te zeggen. Gemiddeld genomen zijn dit er acht tot tien. Om het effect optimaal te behouden adviseren we je wel om eenmaal per jaar de behandeling te herhalen. Zie het maar als een soort opfrisbeurt.

DIRECT EEN AFSPRAAK INPLANNEN

OF WIL JE EERST NOG EEN GRATIS ADVIESGESPREK?

Voor de behandeling

Om het beste resultaat te behalen bij de laserontharing vragen wij je:

 1. Zes dagen voor de behandeling niet te zonnebaden, zonnebanken of zelfbruinende crèmes/spray tan te gebruiken.
 2. De avond voor je afspraak het te behandelen gebied te ontharen.
 3. Op de dag van jouw afspraak geen make-up, parfum, deodorant, sunblock, gezichtscrème, bodylotion essentiële oliën en andere huidlotions te gebruiken.
 4. De afspraak te verzetten als je grieperig bent of een koortslip hebt op de dag van de laserbehandeling.


De behandeling

Na het ontharen met de laser kun je jouw dagelijkse werkzaamheden direct hervatten. De huid oogt hooguit wat rood of voelt wat geïrriteerd aan. Na thuiskomst adviseren we je de huid te verzorgen met een vitamine E-body crème of aftersun.

 

Na elke behandeling wordt jouw haargroei lichter en uiteindelijk sluiten de haarzakjes volledig  en heb je een zachte en haarvrije huid.


Na de behandeling

Tijdens de behandeling zetten we de gekoelde laserkop op de huid en ervaar je een aangename warmte ontwikkeling met lichte tintelingen op de huid. Over het algemeen doet dit geen pijn. De huid wordt meteen gekoeld om eventuele irritatie te voorkomen.


Bijwerkingen

In uitzonderlijke gevallen kan zwelling optreden. In dit geval raden we je aan de huid niet met ijs te koelen, maar met een koel washandje en je huid in te smeren met een antibioticazalf of vaseline.


Leefregels na de behandeling van het definitief laser ontharen

Om een optimaal resultaat te bereiken, adviseren we je na de behandeling het volgende:

 • Vermijd blootstelling van de huid aan UV of het gebruik van zelfbruinende crème voor minimaal twee weken
 • Vermijd pulken of krabben aan het behandelde gebied
 • Voorkom ruwe behandelingen van het behandelde gebied
 • Mijd zeer hete baden, douches, stoombaden en sauna’s één tot drie dagen na de behandeling
 • Gebruik geen exfoliërende crèmes of peelings voor minimaal een week
 • Beoefen geen extreme sporten de eerste twee dagen
 • Draag geen strakke kleding
 • Houd het behandelde gebied schoon en droog
 • Hydrateer het lichaam door het drinken van veel water
 • Gebruik zonnebrandcrème met minimaal factor 30+

Veelgestelde vragen

Wat is SHR laserontharing?
SHR laserontharing is een nieuwe ontharingsmethode, waarbij we de huid, door middel van een glijtechniek, lichtenergie geven en tegelijk de huid tot 40/43 graden verwarmen. Op deze manier vernietigen we het haarzakje zonder de huid te verbranden of weefsel te beschadigen.

Is SHR laserontharing nagenoeg pijnloos?
SHR is het meest innovatieve systeem op het gebied van definitieve laserontharing. SHR is veilig, effectief en pijnloos en zeker geschikt voor alle huidtypes, ook de donkere huid! Door de gelijke warmte opbouw in en op de huid is het te vergelijken met een hot stone massage.

Wat zijn de voordelen van de SHR?
Ten eerst is het voor alle huidtypes geschikt dus ook voor de donkere huid. Met deze behandelmethode kunnen wij het hele jaar door behandelen. En is perfect in te zetten tegen huidirritaties en ingegroeide haren. Deze techniek is ook uitermate geschikt voor dunnere en lichtere haren.

Wat is HR laser ontharing?
HR laser ontharing is een methode die stationair wordt genoemd dit betekent dat we met een lichtpuls de warmte bereiken in het haarzakje om de haar definitief weg te krijgen. Dit is dus een andere manier dan de SHR laser ontharing. Deze methode kan ook als gevoelig worden ervaren.

Wat is het verschil tussen HR en SHR laser ontharen?
SHR ontharen is vrijwel pijnloos en is voor elk huidtype geschikt. Met deze laser verwijderen we het haarzakje met laserlicht en warmte. Bij HR ontharen kan de behandelingen als gevoelig worden ervaren en wordt meestal gebruikt voor dikke, stugge en hele donkere ‘hormoon’ haren. Dit is 1 lichtflits op 1 plaats. Terwijl je bij SHR een aantal keer over de hetzelfde behandelde gebied gaat. Ook mag de SHR laser tijdens de zomermaanden gebruikt worden. Behandelingen in de zomer met de HR laser wordt afgeraden.

Hoelang duurt gemiddeld een totale behandeling?
Het totaal aantal behandelingen voor definitief laser ontharing zijn in de meeste gevallen ongeveer 8-10 behandelingen. Uitzonderingen zijn mensen met genetisch bepaalde overbeharing, dan zijn er wellicht meer behandelingen nodig.

Wat moet ik nog meer weten over de SHR/HR laserontharing?
Voor en na iedere SHR laserontharing mag je 1 week niet zonnebaden of onder de zonnebank. Na de behandeling is ons advies je goed in te smeren met een hoge factor. Je mag de huid wel scheren na de laserontharing, maar niet epileren of laten harsen. Sauna’s of warme baden moet je ten minste 1 tot 3 dagen vermijden.

Hoe duur is laser ontharing?
Bekijk hier onze prijslijst voor de meest recente prijzen van definitieve laser ontharing.


JA MAAR, WIE ZIJN JULLIE EIGENLIJK?

Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Maaike, Romy en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.

Direct een afspraak inplannen

of wil je eerst nog een gratis adviesgesprek?

arrow_drop_up arrow_drop_down