SYMPTOMEN

Hamsterwangen

Ik heb last van hamsterwangen

Een grappige benaming, maar wat minder leuk als je er last van hebt: hamsterwangen. Je wangen gaan hangen waardoor je een boze en vermoeide uitstraling kunt krijgen. Ook kun je de mooie contouren van je gezicht verliezen. 

Voornamelijk door veroudering kan je huid minder elastisch worden doordat de aanmaak van collageen vertraagd. Dit kan leiden tot een slappe kaaklijn, wat resulteert in hamsterwangen. De huid over de jukbeenderen wordt niet meer genoeg ondersteund en zakt langzaam richting je kin. Dankzij collageen- en elastine-stimulerende behandelingen kun je ervoor zorgen dat de huid weer steviger wordt.

Wat kan je er tegen doen?

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om van hamsterwangen af te komen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die helpen bij het verhelpen van hamsterwangen. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van hamsterwangen behandelingen

Bindweefsel-greentouch-
Greentouch / bindweefsel

Gezichtsbehandelingen

buccal massage mooiinstituut
Buccal massage

Gezichtsbehandelingen

Coldlaser6
Coldlaser

Gezichtsbehandelingen

trilipo gezicht
Legend Trilipo / Radiofrequentie

Gezichtsbehandelingen

Ultratone-microcurrents-
Ultratone

Gezichtsbehandelingen

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Of neem hier direct contact op