SYMPTOMEN

Hamsterwangen

Ik heb last van hamsterwangen

Een grappige benaming, maar wat minder leuk als je er last van hebt: hamsterwangen. Je wangen gaan hangen waardoor je een boze en vermoeide uitstraling kunt krijgen. Ook kun je de mooie contouren van je gezicht verliezen. 

Voornamelijk door veroudering kan je huid minder elastisch worden doordat de aanmaak van collageen vertraagd. Dit kan leiden tot een slappe kaaklijn, wat resulteert in hamsterwangen. De huid over de jukbeenderen wordt niet meer genoeg ondersteund en zakt langzaam richting je kin. Dankzij collageen- en elastine-stimulerende behandelingen kun je ervoor zorgen dat de huid weer steviger wordt.

Wat kan je er tegen doen?

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om van hamsterwangen af te komen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die helpen bij het verhelpen van hamsterwangen. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van hamsterwangen behandelingen

Bindweefsel-greentouch-
Greentouch / bindweefsel

Gezichtsbehandelingen

buccal massage mooiinstituut
Buccal massage

Gezichtsbehandelingen

Coldlaser6
Coldlaser

Gezichtsbehandelingen

trilipo gezicht
Legend Trilipo / Radiofrequentie

Gezichtsbehandelingen

Ultratone-microcurrents-
Ultratone

Gezichtsbehandelingen

Huidverjonging dankzij de Tesla Med behandeling

Revolutionaire ION STREAM technologie

Gezond en onbeschadigd Tijdens en na de behandeling.

huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut
Play Video about huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut

Eerste resultaten zijn (meestal) direct na behandeling

Ongekend effectief en 100% veilig

Hamsterwangen worden voornamelijk veroorzaakt door huidveroudering. Door huidveroudering wordt er minder collageen aangemaakt en treed er volumeverlies op. Dit kan leiden tot een slappe kaaklijn, wat resulteert in hamsterwangen. De huid over de jukbeenderen wordt niet meer genoeg ondersteund en zakt langzaam richting je kin.

Bij MOOI Instituut hebben we diverse behandelingen voor de behandeling van hamsterwangen. Zo kunnen we je helpen met hamsterwangen met onze Greentouch bindweefselmassage, een Buccal massage, de Coldlaser gezichtsbehandeling, de Legend trilipo / radiofrequentie behandeling, de Ultratone behandeling of een behandeling met de ION STREAM 680 PRO.

Om van je hamsterwangen door volumeverlies af te komen kunnen we deze verminderen met diverse behandelingen en huidverzorgingsproducten. Daarnaast is het belangrijk om jezelf een gezonde leefstijl aan te meten, met het eten van veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water te drinken, voldoende te bewegen, goede nachtrust te hebben en minder alcohol, koffie en junkfood te nuttigen. Als je lichaam namelijk beschikt over de juiste bouwstoffen is je lichaam beter in staat om lichaamseigen collageen te vormen.

Heb je last van hamsterwangen? MOOI Instituut heeft diverse behandelingen die jouw helpen voor het verminderen van hamsterwangen.

Tijdens de Greentouch bindweefselmassage wordt het bindweefsel tussen de spieren en de opperhuid gemasseerd. Hierdoor raakt de huid beter doorbloed en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Ook worden verklevingen in de huid weggemasseerd, waardoor de huid weer soepel wordt en rimpels vervagen.

Zo worden er tijdens de Buccal massage liftende, strijkende en pulserende bewegingen aan de (binnenzijde) van de wangen, kaaklijn, decolleté en half uitgevoerd om op deze manier de sterkste spieren in het gelaat te bereiken en te verbeteren. Na de Buccal massage voelt de huid veerkrachtig, wordt de kaaklijn gelift en zijn rimpels en hamsterwangen, duidelijk verminderd.

De Coldlaser gezichtsbehandeling laadt de huidcellen op met nieuwe energie, waardoor je huid weer op volle kracht gaat werken. Rimpels en fijne lijntjes zullen hierdoor verdwijnen en de huidstructuur wordt verbeterd.

Een Legend trilipo / radiofrequentie behandeling geeft de huid een liftend effect en de spierstimulerende pulsen zorgen voor verstrakking en versteviging van de huid. Doordat er nieuw collageen wordt gevormd worden de hamsterwangen verzacht en minder zichtbaar.

Door Ultratone behandeling worden lichaamseigen processen geïmiteerd om de spieropbouw en spierspanning beter en steviger te maken. Na de behandeling met de Ultratone zullen de wangen minder hangen.

En dan last but not least kunnen we je behandelen met de ION STREAM 680 PRO, onze ware alleskunner! De revolutionaire ION STREAM technologie stimuleert de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de diepste huidlagen en leidt tot directe zichtbare huidverjonging en verstrakking. De technologie zorgt voor een grondige aanpak van huidverslapping in het gezicht en het lichaam, acné, striae, pigmentatie en stimuleert de haargroei.

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!