Gezichtsbehandelingen

Ultratone biostimulatie

Ultratone Biostimulatie: Fitness voor je gezichtsspieren

Bij de Ultralift® behandeling maken we gebruik van kleine plakkertjes, die bio-elektrische signalen afgeven. Door deze signalen trekken de spieren in gezicht ritmisch samen. Het samentrekken van de spieren zorgt er uiteindelijk voor dat het gezicht verstevigt, versterkt en gelift wordt. De Ultralift® behandeling kan worden aangepast op huidskleur, huidtype en de vorm van het gezicht. 

Korte introductie

De Ultralift® maakt gebruik van een lage pulserende microstroom die de vernieuwing van cellen versnelt en de productie van collageen en elastine verhoogt. Als finishing touch brengt de 3MHZ Ultrasound de huid van binnenuit tot rust met behulp van geluidsgolven, waardoor de huid zich op een diep niveau kan herstellen.

Gezichtsbehandelingen 

De voordelen van Ultratone biostimulatie

  • Stimulatie van collageen
  • Stimulatie van elastine
  • Aangepast op het huidtype
  • Versteviging van de huid
  • Sterkere gezichtsspieren
  • Herstellen van de huid
  • Versnelt vernieuwing van cellen
  • Liftend effect
  • 100% veilig
  • Direct resultaat

Prijslijst

€ 175,- € 199,-

Onze werkwijze

De Ultratone Biostimulatie behandeling

De Ultralift® imiteert en stimuleert lichaamseigen processen door middel van kleine plakkertjes, die bio-elektrische signalen afgeven. Deze signalen dringen door in de huid, het bindweefsel, het lymfatisch systeem, de bloedcirculatie en de motorpunten van de spieren. Door deze signalen trekken de spieren in gezicht ritmisch samen.

Een kuur bestaat uit tien tot twaalf behandelingen, bij voorkeur twee keer per week. Uiteraard bepaalt de conditie van je huid in combinatie met de supplementen en je leefstijl het resultaat.

Afhangende mondhoeken
Decolleté en hals
Fronsrimpel
Grauwe huid
Hamsterwangen
Huidveroudering
Ingevallen wangen
Kin en kaaklijn
Kraaienpootjes
Slappe huid gezicht

Symptomen 

Ultratone biostimulatie helpt bij deze symptomen.

Veel gestelde vragen

Is deze behandeling iets voor jou? Maak dan een afspraak

Je bent van harte welkom in onze salon in Zevenbergen! Samen met jou bespreken we je symptomen en wensen en stellen we door middel van een huidanalyse een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op. Wat je symptomen ook zijn, we helpen jou om deze tegen te gaan. Hierbij kijken we naar het gehele plaatje en zoeken we naar een oplossing voor een langdurig en natuurlijk resultaat. Hierbij staat jouw welzijn altijd in het middelpunt. 

Mooi webshop

Bekijk de producten gerelateerd aan jouw behandeling.

Contact

Of neem hier direct contact op