Ultratone

Ultratone: Voor een gelift gelaat en strakkere hals

Wie denkt dat het effect van een facelift alleen mogelijk is middels een operatie heeft het mis: de baanbrekende ultratone biostimulatie behandeling bij MOOI INSTITUUT lift en verstrakt de huid en de hals langdurig.

Wat doet de Ultratone biostimulatie?

Biostimulatie houdt eigenlijk in dat lichaamseigen processen worden geïmiteerd en bevordert zodat de huid zichzelf zal verbeteren en dus verjongen. De Ultralift biostimulatie imiteert deze functies om de spieropbouw en spierspanning beter en steviger te maken. Zie het als de sportschool voor je spieren. Tijdens de behandeling trekken spieren zich samen en ontspannen ze weer. Als je de spieren regelmatig traint zullen ze hierdoor steviger en strakker worden. Het fijne aan de UltraLift® behandeling is dat woe het programma helemaal kunnen aanpassen op geslacht, huidskleur, huidtype en de vorm van je gezicht!

Gezichtsbehandelingen 

De voordelen van Ultratone

  • Natuurlijke lifting gezicht en hals
  • Verbeterde bloedcirculatie
  • Vervagen van fijne lijntjes
  • Verbeterde huidstructuur
  • Onderkin verminderen
  • Verbetering van de acne huid
  • Geschikt als enkele behandeling of in kuurvorm voor langdurig resultaat
  • Onmiddellijk resultaat, al na 1 behandeling
  • Voor alle leeftijden, huidtypen, mannen en vrouwen
  • Geen huidirritatie, dus perfect als lunch time treatment

Prijslijst

€ 175,- € 199,-

Hoe verloopt een Ultratone behandeling?

Voordat we van start gaan met het behandelprogramma maken we eerst een huidscan, om een goed beeld te krijgen wat de conditie van je huid is en waar jij verbeteringen kunt verwachten. Aansluitend wordt met de behandelend specialiste een persoonlijk behandelplan op maat gemaakt. Ook wordt er aandacht besteed aan het gebruik van een geschikte huidverzorging en een gezonde levensstijl. Ultratone biostimulatie in combinatie met een paar kleine aanpassingen in je dagelijkse routine zorgen voor verbluffend mooie resultaten die bovendien langer aanhouden.

De behandeling start met het grondig reinigen van de huid en het verwijderen van eventuele onzuiverheden, gerstekorrels en ongewenste haartjes. Indien nodig bereiden we de huid voor met de greentouch/ bindweefsel/ Buccal of kobido massage en het algenmasker. Dat de huid optimaal is voorbereid op de ultratone biostimulatie behandeling.

De Ultratone behandeing bestaat uit 3 fases:

Fase 1: Microcurrent

Microcurrent of microstroom richt zich op de gezichtsspieren, maar wel op een hele andere manier dan de stroom bij EMS behandelingen. De microstroom geeft verslapte spieren hun stevigheid terug en sterk aangespannen spieren (zoals fronsspieren) laat het weer relaxen, het helpt dus de spierspanning te reguleren. Mimische rimpels verbeteren hierdoor en het gezicht krijgt een natuurlijke lift. Daarnaast brengt het toepassen van microstroom de bloed en lymfestroming op gang. Ook zorgt microcurrent  ervoor dat de huidcellen meer energie krijgen. Hierdoor verlopen celprocessen beter en heeft dat een positief effect op de kwaliteit van de huid.

Fase 2: Biostimulatie

Vervolgens worden er 20 facial leads, kleine plakkers die bio-elektrische signalen afgeven op je gezichtshuid geplakt. Deze ultratone signalen dringen door in de huid, het bindweefsel, het lymfatisch systeem, de bloedcirculatie en de motorpunten van de spieren. Door deze signalen trekken de spieren in gezicht ritmisch samen. Fitness voor je huid dus! Het samentrekken van de spieren zorgt ervoor dat het gezicht verstevigt, versterkt en gelift wordt. Je huid raakt weer in topconditie en… straalt!

Fase 3: Ultrasound

Ultrasound zijn geluidsgoven, voor het gezicht werken we met 3MHz. Deze golflengte zorgt voor betere opname van werkstoffen, celprocessen verbeteren en de huid verstevigd.

De behandeling zelf is pijnloos en intensief.

Na de behandeling wordt je huid nog extra verwend met de exclusieve verzorgingsproducten van Labareau.

Voor een optimaal resultaat met de ultratone volstaat een kuur van tien tot twaalf behandelingen binnen een termijn van 5-6 weken. We adviseren bovendien een onderhoudsbehandeling per 1-2 maanden na afloop van de kuur.

Soms wordt de ultratone ingezet als onderdeel van een breder huidverbeteringstraject.

Gun je huid deze eersteklas behandeling en informeer naar de mogelijkheden in ons instituut.

Ultratone helpt bij deze symptomen.

Symptomen 

Afhangende mondhoeken
Decolleté en hals
Fronsrimpel
Grauwe huid
Hamsterwangen
Huidveroudering
Ingevallen wangen
Kin en kaaklijn
Kraaienpootjes
Slappe huid gezicht

Veel gestelde vragen

Is deze behandeling iets voor jou? Maak dan een afspraak

Je bent van harte welkom in onze salon in Zevenbergen! Samen met jou bespreken we je symptomen en wensen en stellen we door middel van een huidanalyse een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op. Wat je symptomen ook zijn, we helpen jou om deze tegen te gaan. Hierbij kijken we naar het gehele plaatje en zoeken we naar een oplossing voor een langdurig en natuurlijk resultaat. Hierbij staat jouw welzijn altijd in het middelpunt. 

MOOI WEBSHOP

Bekijk de producten gerelateerd aan jouw behandeling.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!