Gezichtsbehandelingen

Ultratone

Ultratone: Voor een gelift gelaat en strakkere hals

Wie denkt dat het effect van een facelift alleen mogelijk is middels een operatie heeft het mis: de baanbrekende ultratone biostimulatie behandeling bij MOOI INSTITUUT lift en verstrakt de huid en de hals langdurig.

Wat doet de Ultratone biostimulatie?

Biostimulatie houdt eigenlijk in dat lichaamseigen processen worden geïmiteerd en bevordert zodat de huid zichzelf zal verbeteren en dus verjongen. De Ultralift biostimulatie imiteert deze functies om de spieropbouw en spierspanning beter en steviger te maken. Zie het als de sportschool voor je spieren. Tijdens de behandeling trekken spieren zich samen en ontspannen ze weer. Als je de spieren regelmatig traint zullen ze hierdoor steviger en strakker worden. Het fijne aan de UltraLift® behandeling is dat woe het programma helemaal kunnen aanpassen op geslacht, huidskleur, huidtype en de vorm van je gezicht!

Gezichtsbehandelingen 

De voordelen van Ultratone

 • Natuurlijke lifting gezicht en hals
 • Verbeterde bloedcirculatie
 • Vervagen van fijne lijntjes
 • Verbeterde huidstructuur
 • Onderkin verminderen
 • Verbetering van de acne huid
 • Geschikt als enkele behandeling of in kuurvorm voor langdurig resultaat
 • Onmiddellijk resultaat, al na 1 behandeling
 • Voor alle leeftijden, huidtypen, mannen en vrouwen
 • Geen huidirritatie, dus perfect als lunch time treatment

Prijslijst

€ 175,- € 199,-

Hoe verloopt een Ultratone behandeling?

Voordat we van start gaan met het behandelprogramma maken we eerst een huidscan, om een goed beeld te krijgen wat de conditie van je huid is en waar jij verbeteringen kunt verwachten. Aansluitend wordt met de behandelend specialiste een persoonlijk behandelplan op maat gemaakt. Ook wordt er aandacht besteed aan het gebruik van een geschikte huidverzorging en een gezonde levensstijl. Ultratone biostimulatie in combinatie met een paar kleine aanpassingen in je dagelijkse routine zorgen voor verbluffend mooie resultaten die bovendien langer aanhouden.

De behandeling start met het grondig reinigen van de huid en het verwijderen van eventuele onzuiverheden, gerstekorrels en ongewenste haartjes. Indien nodig bereiden we de huid voor met de greentouch/ bindweefsel/ Buccal of kobido massage en het algenmasker. Dat de huid optimaal is voorbereid op de ultratone biostimulatie behandeling.

De Ultratone behandeing bestaat uit 3 fases:

Fase 1: Microcurrent

Microcurrent of microstroom richt zich op de gezichtsspieren, maar wel op een hele andere manier dan de stroom bij EMS behandelingen. De microstroom geeft verslapte spieren hun stevigheid terug en sterk aangespannen spieren (zoals fronsspieren) laat het weer relaxen, het helpt dus de spierspanning te reguleren. Mimische rimpels verbeteren hierdoor en het gezicht krijgt een natuurlijke lift. Daarnaast brengt het toepassen van microstroom de bloed en lymfestroming op gang. Ook zorgt microcurrent  ervoor dat de huidcellen meer energie krijgen. Hierdoor verlopen celprocessen beter en heeft dat een positief effect op de kwaliteit van de huid.

Fase 2: Biostimulatie

Vervolgens worden er 20 facial leads, kleine plakkers die bio-elektrische signalen afgeven op je gezichtshuid geplakt. Deze ultratone signalen dringen door in de huid, het bindweefsel, het lymfatisch systeem, de bloedcirculatie en de motorpunten van de spieren. Door deze signalen trekken de spieren in gezicht ritmisch samen. Fitness voor je huid dus! Het samentrekken van de spieren zorgt ervoor dat het gezicht verstevigt, versterkt en gelift wordt. Je huid raakt weer in topconditie en… straalt!

Fase 3: Ultrasound

Ultrasound zijn geluidsgoven, voor het gezicht werken we met 3MHz. Deze golflengte zorgt voor betere opname van werkstoffen, celprocessen verbeteren en de huid verstevigd.

De behandeling zelf is pijnloos en intensief.

Na de behandeling wordt je huid nog extra verwend met de exclusieve verzorgingsproducten van Labareau.

Voor een optimaal resultaat met de ultratone volstaat een kuur van tien tot twaalf behandelingen binnen een termijn van 5-6 weken. We adviseren bovendien een onderhoudsbehandeling per 1-2 maanden na afloop van de kuur.

Soms wordt de ultratone ingezet als onderdeel van een breder huidverbeteringstraject.

Gun je huid deze eersteklas behandeling en informeer naar de mogelijkheden in ons instituut.

Ultratone helpt bij deze symptomen.

Symptomen 

Afhangende mondhoeken
Decolleté en hals
Fronsrimpel
Grauwe huid
Hamsterwangen
Huidveroudering
Ingevallen wangen
Kin en kaaklijn
Kraaienpootjes
Slappe huid gezicht

Veel gestelde vragen

Ultratone is marktleider op het gebied van biostimulatie gericht op spierversteviging, spierversterking en huidverbetering. Ultratone is ook de grondlegger voor biostimulatie met 50 jaar wetenschappelijk onderzoek.

Vanaf het 25e levensjaar begint ons lichaam collageen te verliezen. Het natuurlijke collageen neemt af met ongeveer 1.5% per jaar en (helaas) begin je dus rond de 30 jaar veranderingen te zien in de structuur en elasticiteit van de huid. Om het verouderingsproces zo lang mogelijk uit te stellen en te vertragen raden wij de UltraLift® aan vanaf 25 jaar.

 • Non Surgial Facelift : voor het verbeteren van de gezichtscontouren. Tijdens de 60 minuten durende behandeling worden de gezichtspieren getraind. Hierdoor worden fijne lijntjes minder en een verslapte huid en spieren krijgen een betere spanning. De huid krijgt een jeugdigere uitstraling.
 • Deep Muscle Tone : voor de huid en spieren van het gezicht die sterk verslapt zijn en waarbij de huid rimpelend is gaan hangen. Het programma stuurt diepe, stimulerende signalen naar de onderste gezichtspieren en gaat deze liften en verstevigen.
 • Skin Tone : zorgt voor de stimulering van de aanmaak van collageen en elastine.
 • Lymfedrainage : voor een grauwe en problematische huid. De gezichtspieren krijgen een zachte massage waardoor vochtophopingen minder worden en afvalstoffen worden afgevoerd. De huid krijgt een betere kleur.
 • Rimpelvermindering : voor de rijpere huid. Dit programma richt zich op het verbeteren van de huid, spieren en het bindweefsel.
 • Circulatie : zorgt voor een verbetering van de lokale bloedtoevoer naar de haarvaten om deze te versterken en de huid soepeler te maken.
 • Diepe hydratatie : voor een vermoeide en gestresste huid. Dit programma ontspant de spieren en zorgt voor een betere energietoevoer om de vermoeide huid en spieren te verbeteren. Stimuleert de vrijgave van endorfine om het gevoel van welzijn te vergroten.
 • Onderhoudsbehandeling : om de gewenste resultaten te behouden.

Bij Mooi Instituut hebben we diverse soorten behandelingen met de Ultralift, die we ook combineren met andere technieken en apparaten. Tijdens de intake en vooraf aan iedere behandeling bepalen we de mogelijkheden en stemmen deze precies af op je huisbehoeften.

Het uiteindelijke resultaat wat we met de Ultratone willen verkrijgen is niet gebaseerd op een eenmalige behandeling, maar wordt in kuurvorm ondergaan. Een kuurverband van 5 weken, 2 behandelingen per week, zorgt voor een zeer lang aanhoudend liftend en drainerend resultaat, maar zelfs na één behandeling is er een duidelijke verbetering zichtbaar! Na deze kuur raden we aan om het resultaat met 1 behandeling per maand bij te houden.

Omdat de huid binnen deze periode nog actief aan het herstellen is moet er minimaal 2-3 dagen tussen elke sessie zitten.

We zijn blij om jou te mogen zeggen dat we altijd heel mooie resultaten boeken met deze behandeling! Een gezonde huid die reeds voorbereid is met onze Labareau, Mesoesthetic of QMS producten en supplementen, zal nog betere resultaten boeken.

De verschillende fases van de Ultratone behandeling worden als intensief en prettig ervaren. De gezichtsbehandeling is geheel pijnloos en zonder risico. Deze biostimulatie techniek maakt dus niets kapot in de huid.

Bij botox & fillers kan de Ultratone probleemloos worden toegepast. En goed om te weten: als jouw huid goed is voorbehandeld met de Ultratone, zal het de resultaten van de botox en fillers verlengen.

De Ultratone gaat ontstekingen tegen zoals acne, en rosacea, vermindert pigmentvlekken, jonge couperose en psoriasis. Daarnaast zal de huid en de hals verjongen, verstevigen en verbeteren. De Ultratone is geschikt voor de elke huid, de dunne huid en zelfs de meest gevoelige huid en ook de donker gekleurde huid. De gezichtsbehandeling is gegarandeerd zonder risico’s, pijnloos en zorgt voor een duurzaam resultaat.

De behandelde huid ziet er na de behandeling fris, rustig, egaal en steviger uit. Het resultaat van de Ultratone bestaat eigenlijk uit 2 onderdelen: het eerste resultaat is direct zichtbaar, namelijk verstrakking, versteviging van de huid en vervaging van rimpels en lijntjes. Dit direct zichtbare resultaat is tijdelijk en daarom niet het meest duurzame resultaat. Het tweede resultaat is het resultaat voor de lange termijn en richt zich op de duurzame huidverbetering en verjonging.

Dit resultaat is niet te behalen met 1 behandeling. Er gaat circa 3 maanden overheen voordat het uiteindelijke resultaat is bereikt. Met als resultaat een frisse, strakkere en stevige huid met vitale onderliggende spieren en aanhechtingen die de huid als het ware lift.

Ook huidproblemen zoals pigmentvlekken, acne, couperose en rosacea zullen verbeteren en kunnen zelfs helemaal verdwijnen.

De Ultratone kan toegepast worden bij alle huidtypes, zelfs bij de meest gevoelige. En dit het hele jaar door. Bepaalde auto-immuunziekten en zwangerschap is een contra indicatie.

Ultratone is ook geliefd bij de mannen. We passen de sterkte van de producten en intensiteit van de behandeling aan, al naar gelang jouw huidconditie.

Deze behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekering.

Supplementen met anti-oxidanten beschermen ons. Ze herstellen schadelijke effecten van deze vrije radicalen in het lichaam. Vrije radicalen zijn chemicaliën die in het lichaam worden gevormd als bescherming tegen invloeden van buitenaf en als onderdeel van de stofwisseling. Deze invloeden zijn bijvoorbeeld milieuvervuiling, UV licht, ziekten, infecties, vermoeidheid, sigarettenrook en stress.

Onder deze omstandigheden kan het vrije radicalen niveau in het lichaam flink oplopen, waardoor de therapie in effectiviteit achteruit gaat. Het is dus zaak om de klacht(en) zowel door directe stimulans van buitenaf te behandelen, alsmede door herstel te bevorderen van binnenuit. En dit kan alleen door de juiste dosering anti-oxidanten, mineralen en vitaminen te combineren.

Als huidspecialistes, huidtherapeuten, hormoontherapeut en OERsterk leefstijlcoach werken we op een holistische, integere en veilige manier. Van binnen naar buiten. Met onze ruime kennis, meer dan 20 jaar ervaring en daarbij de gecertificeerde, onderbouwde en ruimschoots bewezen werking van onze producten en diensten, goed inschatten wat jouw huid nodig heeft.

Geen onnodige operatieve ingrepen, geen botox, of chemisch opvullen. Maar gezond, gecontroleerd en gedoseerd behandelen en onderhouden met resultaat!

Is deze behandeling iets voor jou? Maak dan een afspraak

Je bent van harte welkom in onze salon in Zevenbergen! Samen met jou bespreken we je symptomen en wensen en stellen we door middel van een huidanalyse een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op. Wat je symptomen ook zijn, we helpen jou om deze tegen te gaan. Hierbij kijken we naar het gehele plaatje en zoeken we naar een oplossing voor een langdurig en natuurlijk resultaat. Hierbij staat jouw welzijn altijd in het middelpunt. 

Mooi webshop

Bekijk de producten gerelateerd aan jouw behandeling.

Contact

Of neem hier direct contact op

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!