BIJ MOOI INSTITUUT

Labareau facials

Over Labareau

Het is tijd om je anti-aging skincare naar een ongeëvenaard niveau te tillen met de behandelingen van het revolutionaire LABAREAU. LABAREAU zorgt voor een vermindering van rimpels en fijne lijntjes, evenals kleinere poriën. De huid zal er gladder, voller en steviger uitzien. LABAREAU bevat de meest hoogwaardige kwaliteit collageen, hyaluronzuur, peptides én de nieuwe, unieke SAXZ-12®️-technologie. Deze exclusieve technologie is geformuleerd met krachtige, hoog geconcentreerde ingrediënten die de huid verjongen en de eigen anti-aging capaciteiten van de huid stimuleren.

Gezichtsbehandelingen 

De voordelen van Labareau

Onze werkwijze

The signature facial by Labareau

60 minuten €140,-
Deze exclusieve facial geeft de huid meer volume, diepere hydratatie en een glow. De behandeling wordt uitgevoerd met de producten van het exclusieve, anti-aging merk LABAREAU. Ook worden er twee unieke maskers aangebracht voor extra hydratatie. De producten van LABAREAU worden met behulp van een zuurstof apparaat dieper de huid in gebracht. Een krachtige oxygen boost voor de huid, ideaal voor een mooie glow.

The buccal Hollywood facial by Labareau

70 minuten €175,-
De behandeling wordt uitgevoerd met de producten van het exclusieve, anti-aging merk LABAREAU. Gedurende de behandeling worden de producten van LABAREAU met behulp van een zuurstof apparaat dieper de huid in gebracht. Een krachtige oxygen boost voor de huid, ideaal voor een mooie glow. Gedurende deze exclusieve facial wordt u tevens ook behandeld met dé meest geliefde massage in Hollywood, de buccal massage. De buccal massage is trending onder celebrities in Hollywood voor een gecontourd gelaat en een strakkere kaaklijn. Met een buccal massage wordt het gelaat van binnenuit gecontourd. Een buccal massage vermindert fijne lijnen en rimpels, de lijnen van de neus- en lippenplooi, en verstrakt de kaaklijn.

The Depuff & Lift Facial

90 minuten €199,-
Bij deze ontspannende facial wordt u behandeld met de producten van het exclusieve, anti-aging merk LABAREAU.

Tijdens The Depuff & Lift Facial nemen we zowel het gelaat als de hals mee, voor een mooie lift. Gedurende de behandeling worden de producten van LABAREAU met behulp van een zuurstof apparaat dieper de huid in gebracht.

Een krachtige oxygen boost voor de huid, ideaal voor een mooie glow. Bij deze exclusieve facial wordt u tevens ook behandeld met een lyfmedrainage massage. De lymfedrainage massage zorgt ervoor dat uw gezicht minder vocht vasthoudt. Door de uitwerkingen van de lymfedrainage massage wordt de conditie van uw huid gelift, voor een stralende en vollere huid. Deze facial is de ideale oppepper na een lange vlucht.

Is deze behandeling iets voor jou? Maak dan een afspraak

Je bent van harte welkom in onze salon in Zevenbergen! Samen met jou bespreken we je symptomen en wensen en stellen we door middel van een huidanalyse een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op. Wat je symptomen ook zijn, we helpen jou om deze tegen te gaan. Hierbij kijken we naar het gehele plaatje en zoeken we naar een oplossing voor een langdurig en natuurlijk resultaat. Hierbij staat jouw welzijn altijd in het middelpunt. 

Labareau webshop

Bekijk de producten van Labareau

Contact

Ontdek Labareau

BENT U EEN BESTAANDE KLANT VAN MOOI INSTITUUT?

Dan kunt u via onderstaande button in WhatsApp aangeven welke producten u wilt bestellen.

NOG GEEN KLANT VAN MOOI INSTITUUT?

Vul dan via deze button het formulier in voor meer informatie over de producten of behandelingen. 

Via onderstaand formulier wordt doorverwezen naar de officiële Labareau pagina. Let op u spaart bij deze optie geen loyaliteitspunten.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!