SYMPTOMEN

Acne littekens

Ik heb last van acne littekens

Je grootste onzekerheid is verdwenen, maar heeft plaatsgemaakt voor een nieuwe onzekerheid. Door een ernstige vorm of de onjuiste behandeling van acne, kunnen acne littekens ontstaan. 

De littekens van acne zijn vaak donker en rood van kleur, en creëren een onrustige huidstructuur. Dit maakt het dan ook lastig om de acne littekens te verbergen. In sommige gevallen verdwijnen of verzachten deze littekens vanzelf, maar dit kan erg lang duren. Gelukkig is dit proces te versnellen met de juiste behandeling.

Wat kan je er tegen doen? 

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om van jouw acne littekens af te komen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen voor het verminderen van acne littekens. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat.  

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van acne littekens behandelingen

Gezichtsbehandeling
Acnebehandeling / Mesoestetic FACIALS

Gezichtsbehandelingen

Kruidenpeeling
Kruidenpeeling

Gezichtsbehandelingen

Mpen6
MPEN

Gezichtsbehandelingen

trilipo trifractional en trilipo voluderm
Trilipo Trifractional

Gezichtsbehandelingen

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Of neem hier direct contact op

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!