SYMPTOMEN

Acne littekens

Ik heb last van acne littekens

Je grootste onzekerheid is verdwenen, maar heeft plaatsgemaakt voor een nieuwe onzekerheid. Door een ernstige vorm of de onjuiste behandeling van acne, kunnen acne littekens ontstaan. 

De littekens van acne zijn vaak donker en rood van kleur, en creëren een onrustige huidstructuur. Dit maakt het dan ook lastig om de acne littekens te verbergen. In sommige gevallen verdwijnen of verzachten deze littekens vanzelf, maar dit kan erg lang duren. Gelukkig is dit proces te versnellen met de juiste behandeling.

Wat kan je er tegen doen? 

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om van jouw acne littekens af te komen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen voor het verminderen van acne littekens. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat.  

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van acne littekens behandelingen

Gezichtsbehandeling
Acnebehandeling / Mesoestetic FACIALS

Gezichtsbehandelingen

Kruidenpeeling
Kruidenpeeling

Gezichtsbehandelingen

Mpen6
MPEN

Gezichtsbehandelingen

trilipo trifractional en trilipo voluderm
Trilipo Trifractional

Gezichtsbehandelingen

Huidverjonging dankzij de Tesla Med behandeling

Revolutionaire ION STREAM technologie

Gezond en onbeschadigd Tijdens en na de behandeling.

huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut
Play Video about huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut

Eerste resultaten zijn (meestal) direct na behandeling

Ongekend effectief en 100% veilig

Acne littekens kunnen bestaan uit onregelmatige deukjes of uit diepe of juist oppervlakkige putjes. Ook kan er pigment achter zijn gebleven, waardoor er een bruin, rood of paars gekleurd vlekje ontstaat. Deze acne littekens zijn ontstaan na een periode met diepe ontstekingen, hierdoor is de normale wondgenezing verstoord geraakt en is er een onregelmatig huidreliëf (in de vorm van een putje of deukje) ontstaan.

Bij MOOI Instituut hebben we diverse behandelingen voor de behandeling van acné littekens. Zo kunnen we je helpen met de Mesoestetic facial behandeling, een kruidenpeeling, de MPEN behandeling, de Trilipo Trifractional of een behandeling met de ION STREAM 680 PRO.

In sommige gevallen verdwijnen of verzachten acné littekens vanzelf, maar dit kan zeer lang duren. Gelukkig kunnen we dit proces versnellen met de juiste behandeling.

Heb je last van acne littekens? MOOI Instituut heeft diverse behandelingen die jouw helpen voor het verminderen van acne littekens.

Zo stimuleert onze Mesoestetic facial behandeling de nieuwe en levende huidcellen en worden alle dode huidcellen verwijderd. Huidproblemen zoals grove poriën, acne en een vette huid kunnen met deze peeling doeltreffend worden aangepakt en wordt de huidconditie verbeterd.

Wat de kruidenpeeling uniek maakt, is dat deze van binnen naar buiten werkt. De huid wordt in de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Deze worden vervolgens naar het huidoppervlak getransporteerd. Door dit proces worden de dode huidcellen op een natuurlijke wijze afgestoten en maken ze plaats voor de nieuwe cellen.

Een behandeling met de MPEN Skinpen pakt het probleem van binnenuit aan, wat zorgt voor een aanzienlijke verbetering in de huid. Medisch micro-needling met de MPEN is een veilige en effectieve manier om lijntjes te vervagen, poriën te verfijnen en littekens te verminderen, maar ook om een slappe huid te verstevigen en een doffe huid weer te laten stralen.

De Trilipo Trifractional behandeling zorgt ervoor dat de huid een fijnere huidstructuur zal krijgen. De behandeling pakt naast huidversteviging en lifting ook grove poriën aan, acne littekens, rimpels maar ook pigmentvlekken en rosacea.

En dan last but not least kunnen we je behandelen met de ION STREAM 680 PRO, onze ware alleskunner! De revolutionaire ION STREAM technologie stimuleert de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de diepste huidlagen en leidt tot directe zichtbare huidverjonging en verstrakking. De technologie zorgt voor een grondige aanpak van huidverslapping in het gezicht en het lichaam, acné, striae, pigmentatie en stimuleert de haargroei.

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!