SYMPTOMEN

Droge huid

Ik heb last van een droge huid

Een trekkerig gevoel, schilfertjes, soms zelfs pijnlijke infecties… Een droge huid kan erg vervelend zijn. Gelukkig ben je niet alleen, want een droge huid in het gezicht komt ontzettend veel voor. Vaak hebben mensen zelfs niet eens door dat ze lijden aan een droge huid! 

Met name in de koude wintermaanden dreigt onze huid uit te drogen. Wanneer de huid teveel uitdroogt, kan dit tot vervelende problemen leiden, zoals eczeem of huidinfecties. Daarom is het belangrijk om een droge huid tijdig te herkennen en te behandelen. Gelukkig is een droge huid goed te behandelen met de juiste producten en behandelingen. 

Wat kan je er tegen doen? 

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om van een droge huid af te komen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die helpen bij een droge huid. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van een droge huid behandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

labareau-producten-2560x1100
Labareau facials

Gezichtsbehandelingen

Mpen6
MPEN

Gezichtsbehandelingen

Zuurstif7
Zuurstoftherapie

Gezichtsbehandelingen

Huidverjonging dankzij de Tesla Med behandeling

Revolutionaire ION STREAM technologie

Gezond en onbeschadigd Tijdens en na de behandeling.

huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut
Play Video about huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut

Eerste resultaten zijn (meestal) direct na behandeling

Ongekend effectief en 100% veilig

Een droge huid kan worden veroorzaakt door verschillende uiteenlopende redenen. Zo kun je een droge huid krijgen door het gebruik van verkeerde huidverzorgingsproducten, een droge atmosfeer, het kan zijn dat je huidtype van nature droger is dan gemiddeld (dit is genetisch bepaald), maar ook ouderdom kan een droge huid veroorzaken.

Bij MOOI Instituut hebben we diverse behandelingen voor de behandeling van een droge huid. Zo kunnen we je helpen met de Jetpeel behandeling, de Labareau facials, de MPEN behandeling ,de zuurstoftherapie of een behandeling met de ION STREAM 680 PRO.

Om van je droge huid af te komen kunnen we bij MOOI Instituut deze verhelpen met diverse behandelingen, de juiste suppletie en huidverzorgingsproducten. Daarnaast is het belangrijk om jezelf een gezonde leefstijl aan te meten, met het eten van veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water te drinken (zodat je lichaam afvalstoffen af kan voeren en je huid kan hydrateren van binnenuit), voldoende te bewegen, goede nachtrust te hebben en minder alcohol, koffie en junkfood te nuttigen. Als je lichaam namelijk beschikt over de juiste bouwstoffen is je lichaam beter in staat om je huid te verbeteren en een droge huid te voorkomen.

Heb je last van een droge huid? MOOI Instituut heeft diverse behandelingen die jouw droge huid kunnen verhelpen.

Gedurende de Jetpeel behandeling worden actieve werkstoffen, zonder naalden, met een gepatenteerde luchtdrukinjectie in gebracht tot in de huidlaag waar nieuwe cellen worden aangemaakt en in optimale conditie worden gebracht.

De facials van Labareau zijn anti-aging behandelingen welke door middel van een exclusieve technologie is geformuleerd met hoog geconcentreerde, krachtige ingrediënten die de huid verjongen en de eigen anti-aging capaciteiten van de huid stimuleren. Je droge huid wordt direct gehydrateerd en er ontstaat een frisse glow!

Een behandeling met de MPEN Skinpen pakt het probleem van binnenuit aan, wat zorgt voor een aanzienlijke verbetering in de huid. Medisch micro-needling met de MPEN is een veilige en effectieve manier om lijntjes te vervagen, poriën te verfijnen en littekens te verminderen, maar ook om een slappe huid te verstevigen en een droge huid weer te laten stralen.

Met zuurstoftherapie blazen we de doffe huid letterlijk en figuurlijk nieuw leven in! Met deze behandeling verhoogt de huidelasticiteit, krijg je een volle, stralende huid, wordt de celdeling geactiveerd, versneld wondgenezing, worden celfuncties geoptimaliseerd en verbetert de vochtigheid en de doorbloeding van de huid.

En dan last but not least kunnen we je behandelen met de ION STREAM 680 PRO, onze ware alleskunner! De revolutionaire ION STREAM technologie stimuleert de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de diepste huidlagen en leidt tot directe zichtbare huidverjonging en verstrakking. De technologie zorgt voor een grondige aanpak van huidverslapping in het gezicht en het lichaam, acné, striae, pigmentatie en stimuleert de haargroei.

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!