SYMPTOMEN

Droge huid

Ik heb last van een droge huid

Een trekkerig gevoel, schilfertjes, soms zelfs pijnlijke infecties… Een droge huid kan erg vervelend zijn. Gelukkig ben je niet alleen, want een droge huid in het gezicht komt ontzettend veel voor. Vaak hebben mensen zelfs niet eens door dat ze lijden aan een droge huid! 

Met name in de koude wintermaanden dreigt onze huid uit te drogen. Wanneer de huid teveel uitdroogt, kan dit tot vervelende problemen leiden, zoals eczeem of huidinfecties. Daarom is het belangrijk om een droge huid tijdig te herkennen en te behandelen. Gelukkig is een droge huid goed te behandelen met de juiste producten en behandelingen. 

Wat kan je er tegen doen? 

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om van een droge huid af te komen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die helpen bij een droge huid. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van een droge huid behandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

labareau-producten-2560x1100
Labareau facials

Gezichtsbehandelingen

Mpen6
MPEN

Gezichtsbehandelingen

Zuurstif7
Zuurstoftherapie

Gezichtsbehandelingen

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Of neem hier direct contact op