SYMPTOMEN

Pigmentvlekken

Ik heb last van pigmentvlekken

Het kan heerlijk zijn om in even in het warme zonnetje te zitten. Helaas kunnen de UV-stralen hierbij ervoor zorgen dat hyperpigmentatie ontstaat. Alhoewel UV-straling de meest voorkomende oorzaak is van hyperpigmentatie, kan dit ook ontstaan door een verstoorde hormoonbalans, veroudering, zwangerschap of menopauze.  

Pigment is een kleurstof die kleur geeft aan je haren, de iris van je oog en je huid. Deze stof wordt ook wel melanine genoemd. De functie van pigment is om je huid te beschermen tegen de uv-straling die in het zonlicht zit. Wanneer je lang in de zon zit, wordt door je huid meer pigment aangemaakt waardoor je beter beschermd bent. Klinkt gunstig, maar kan ook storend zijn als je graag een egale huid hebt. 

Wat na je er tegen doen?

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om pigmentvlekken te verminderen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die ervoor zorgen dat pigmentvlekken worden verholpen. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van pigmentvlekken behandelingen

placeholder-mooii
Cosmelan

Gezichtsbehandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

Mpen6
MPEN

Gezichtsbehandelingen

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Of neem hier direct contact op

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!