SYMPTOMEN

Pigmentvlekken

Ik heb last van pigmentvlekken

Het kan heerlijk zijn om in even in het warme zonnetje te zitten. Helaas kunnen de UV-stralen hierbij ervoor zorgen dat hyperpigmentatie ontstaat. Alhoewel UV-straling de meest voorkomende oorzaak is van hyperpigmentatie, kan dit ook ontstaan door een verstoorde hormoonbalans, veroudering, zwangerschap of menopauze.  

Pigment is een kleurstof die kleur geeft aan je haren, de iris van je oog en je huid. Deze stof wordt ook wel melanine genoemd. De functie van pigment is om je huid te beschermen tegen de uv-straling die in het zonlicht zit. Wanneer je lang in de zon zit, wordt door je huid meer pigment aangemaakt waardoor je beter beschermd bent. Klinkt gunstig, maar kan ook storend zijn als je graag een egale huid hebt. 

Wat na je er tegen doen?

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om pigmentvlekken te verminderen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die ervoor zorgen dat pigmentvlekken worden verholpen. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van pigmentvlekken behandelingen

placeholder-mooii
Cosmelan

Gezichtsbehandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

Mpen6
MPEN

Gezichtsbehandelingen

Huidverjonging dankzij de Tesla Med behandeling

Revolutionaire ION STREAM technologie

Gezond en onbeschadigd Tijdens en na de behandeling.

huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut
Play Video about huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut

Eerste resultaten zijn (meestal) direct na behandeling

Ongekend effectief en 100% veilig

Pigmentvlekken worden veroorzaakt door een overdosis aan UV-straling. De pigmentcellen worden ontregeld, wat zorgt voor een ophoping van pigment. Maar ook door een verstoorde hormoonbalans (zoals Melasma tijdens een zwangerschap), door luchtvervuiling en na een ontsteking kunnen pigmentvlekken ontstaan.

Bij MOOI Instituut hebben we diverse behandelingen voor de behandeling van pigmentvlekken. Zo kunnen we je helpen met de Cosmelan gezichtsbehandeling, de Jetpeel behandeling, een behandeling met de MPEN of een behandeling met de ION STREAM 680 PRO.

Door middel van de juiste behandeling en het gebruik van goede huidverzorgingsproducten kun je van je pigmentvlekken af komen. Echter is het wel belangrijk om je huid dagelijks (ook als de zon niet schijnt) te beschermen met een SPF om zo te voorkomen dat er meer pigmentvlekken ontstaan.

Heb je last van littekens? MOOI Instituut heeft diverse behandelingen die jouw helpen voor het verminderen van littekens.

Cosmelan® is een professionele depigmentatiemethode die pigmentvlekken volledig kunnen verwijderen. Deze methode bestaat uit een combinatie van actieve, krachtige ingrediënten die een resultaat geeft op korte én lange termijn. Naast het verwijderen en verzachten van pigmentvlekken, reguleert Cosmelan® ook de overproductie van pigmentatie. Dit helpt te voorkomen dat de pigmentvlekken terugkomen.

Gedurende de Jetpeel behandeling worden actieve werkstoffen, zonder naalden, met een gepatenteerde luchtdrukinjectie in gebracht tot in de huidlaag waar nieuwe cellen worden aangemaakt en in optimale conditie worden gebracht.

Een behandeling met de MPEN Skinpen pakt het probleem van binnenuit aan, wat zorgt voor een aanzienlijke verbetering in de huid. Medisch micro-needling met de MPEN is een veilige en effectieve manier om lijntjes te vervagen, poriën te verfijnen en littekens te verminderen, maar ook om een slappe huid te verstevigen en een doffe huid weer te laten stralen.

En dan last but not least kunnen we je behandelen met de ION STREAM 680 PRO, onze ware alleskunner! De revolutionaire ION STREAM technologie stimuleert de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de diepste huidlagen en leidt tot directe zichtbare huidverjonging en verstrakking. De technologie zorgt voor een grondige aanpak van huidverslapping in het gezicht en het lichaam, acné, striae, pigmentatie en stimuleert de haargroei.

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!