Gezichtsbehandelingen

Acnebehandeling / Mesoestetic FACIALS

Acnebehandeling

Je huid is één van de eerste dingen die mensen van je zien. Maar jij hebt last van acne, grove poriën en/of een vette huid….. je verstopt je gezicht onder een dikke laag make-up, sjaal of achter je lange haren. Je wilt niet op de foto en je vermijdt misschien zelfs sociale gelegenheden.

Je wordt super onzeker van je acne. Je kijkt om je heen, alle foto’s die je voorbij ziet komen op Instagram, allemaal prachtige gladde gezichten. Nee jij plaatst liever geen foto van jezelf.

Je moet heel sterk in je schoenen staan wil het hebben van acne geen invloed hebben op je zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Acne, daar wil je natuurlijk graag vanaf. Maar hoe?
Waarschijnlijk heb je al het internet afgestruind naar oplossingen, veel geld uitgegeven aan middeltjes die maar niet willen werken, of ben je zelfs al bij de huisarts geweest. Het kan erg hopeloos voelen als niets lijkt te helpen.

Wij snappen dat niet wilt blijven rondlopen met ontsierende, vervelende en soms pijnlijke plekken op je gezicht, rug of welk lichaamsdeel dan ook. En dat hoeft ook zeker niet. Wij kunnen je helpen!

 

Gezichtsbehandelingen 

De voordelen van Acnebehandeling / Mesoestetic FACIALS

Onze werkwijze

Voordat we aan de slag gaan, willen wij je huid graag beter leren kennen. Voorafgaand aan de behandeling voor acne, grove poriën en een vette huid, zullen wij een uitgebreide huidanalyse uitvoeren, zodat we onze behandeling af kunnen stemmen op jouw huidtype. Acne, grove poriën en een vette huid ontstaan ook van binnenuit. Zo kunnen ook een hormonale disbalans, voeding intoleranties of je leefstijl de oorzaak zijn. Wat de oorzaak ook is, wij kunnen je helpen!

Na de uitgebreide intake, volgt een op jouw huid afgestemde behandeling. In veel gevallen adviseren wij een kuur voor een maximaal resultaat. Een regelmatig bezoek aan onze salon, een goede begeleiding en het gebruik van de juiste producten voor van binnenuit en van buitenaf zorgen voor een resultaat op lange termijn.

Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen voor acne, grove poriën en een vette huid.  Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Acne littekens
Acne / vette huid
Gerstekorrels

Symptomen 

Acnebehandeling / Mesoestetic FACIALS helpt bij deze symptomen.

Is deze behandeling iets voor jouw? Maak dan een afspraak

Je bent van harte welkom in onze salon in Zevenbergen! Samen met jou bespreken we je symptomen en wensen en stellen we door middel van een huidanalyse een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op. Wat je symptomen ook zijn, we helpen jou om deze tegen te gaan. Hierbij kijken we naar het gehele plaatje en zoeken we naar een oplossing voor een langdurig en natuurlijk resultaat. Hierbij sta jij altijd in het middelpunt!

Mooi webshop

Bekijk de producten gerelateerd aan jouw behandeling.

Contact

Of neem hier direct contact op