Acnebehandeling / Mesoestetic FACIALS

Acnebehandeling en Mesoestetic peelings

Optimale celvernieuwing om ontstekingen, littekens en grove poriën te verminderen. Door middel van veilige peelings die maximaal resultaat geven, zonder herstelperiode met bijbehorende sociale belemmeringen.
Ook dé ideale oplossing voor huidproblemen zoals: hyperpigmentatie, rosacea, oneffen huidstructuur & gevoelige huid en een extreem vette huid.

Een veilige en effectieve peeling, kan dat?

Velen schrikken bij het horen van de term “Fruitzuur peelings”….
geloof ons, dit is één van de beste behandelingen voor jouw huid, mits ze veilig, efficiënt en worden opgebouwd.

Maatwerk is de sleutel

De peelings bij MOOI Instituut zijn vloeistoffen die bestaan uit zuren (zoals b.v. amandelzuur, melkzuur, salicylzuur, glycolzuur, Jessner, Azalan of TCA). Elk zuur heeft unieke eigenschappen aangepast aan de huid.
Zo zijn er peelings die pigmentvlekken verhelderen, ontstekingen verminderen, talgproductie remmen en zelfs de aanmaak van collageen en elastine stimuleren. Voor elke huid is er een unieke, aangepaste peeling!
Door de mooie resultaten in huidverbetering is dit een van onze meest populaire behandeling!

Gezichtsbehandelingen 

De voordelen van Acnebehandeling / Mesoestetic FACIALS

  • Diepe reiniging
  • Egalere huidstructuur
  • Een stralende en gladdere huid
  • Vermindert pigment
  • Fijne lijnen en rimpels vervagen

Prijslijst

€ 89,- € 110,- €140,-

Wat doet zo’n acne behandeling / Mesoestetic peeling nu precies?

We stimuleren de nieuwe en levende huidcellen! Ook verwijderen we alle dode huidcellen waardoor veel huidproblemen ontstaan. Onze peelings hebben een enzymatische werking waardoor deze dode huidcellen sneller afschilferen en zo de levende huidcellen zuurstof geven en stimuleren.
Zo wordt de celvernieuwing – in de levende huidcellenlaag – gestimuleerd om nieuwe en gezonde cellen aan te maken. Huidproblemen als acne, littekens en grove poriën pakken we met dit soort peelings doeltreffend aan en verbeteren we de huidconditie. Een mooie gladdere huid en stralende glow is het gevolg.

Hoe verloopt een acne behandeling?

Bewustwording van de oorzaken, zoals aanraking van het gelaat, anticonceptie, medicatie, hormonale veranderingen is belangrijk om goed resultaat te boeken. Daarom starten we altijd met een:

Uitgebreide huidanalyse

Tijdens een huidconsult bij MOOI Instituut gaan we eerst terug naar de basis van jouw huid. We onderzoeken doormiddel van onze OBSERVE 520 huidanalyse het soort acné en de oorzaak. Jouw huidspecialiste zal jou optimaal begeleiden. We geven jou graag persoonlijk advies in ons instituut in Zevenbergen (regio Breda, Etten-Leur en Roosendaal)!

Thuisbehandeling

Na de uitgebreide huidanalyse, wordt de huid voor minimaal 2 weken (2x per dag) thuis voorbereidt met de Mesoestetic producten.
Deze bevatten actieve ingrediënten die effectief doordringen tot de diepere huidlagen. Hiermee kun je niet alleen acné verminderen, maar ook de vorming van nieuwe huidontstekingen voorkomen.
Je huid is zo ook optimaal voorbereid op de (kuur)behandelingen bij MOOI Instituut. De juiste voorbehandeling geeft altijd beter resultaat na de behandelingen.
 

Voeding & suppletie

We ervaren dat er vaak specifieke medicijnen worden voorgeschreven door dermatologen. Dit is een heel drastische aanpak en een aanslag op het lichaam. Acné kan ook op een meer natuurlijke manier aangepakt worden door suppletie van ‘Sckin Nutrition’, in combinatie met veel gefilterd water drinken, voedingstips en reinigende behandelingen bij MOOI Instituut.

Acnebehandeling / Mesoestetic FACIALS helpt bij deze symptomen.

Symptomen 

Acne littekens
Acne / vette huid
Gerstekorrels

Veel gestelde vragen

Is deze behandeling iets voor jou? Maak dan een afspraak

Je bent van harte welkom in onze salon in Zevenbergen! Samen met jou bespreken we je symptomen en wensen en stellen we door middel van een huidanalyse een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op. Wat je symptomen ook zijn, we helpen jou om deze tegen te gaan. Hierbij kijken we naar het gehele plaatje en zoeken we naar een oplossing voor een langdurig en natuurlijk resultaat. Hierbij sta jij altijd in het middelpunt!

MOOI WEBSHOP

Bekijk de producten gerelateerd aan jouw behandeling.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!