SYMPTOMEN

Ingevallen wangen

Ik heb last van ingevallen wangen

Het is iets waar veel mensen gedurende hun leven last van krijgen: ingevallen wangen. Ingevallen wangen kunnen je een vermoeide uitstraling geven en je ouder doen lijken. Dat hebben we natuurlijk liever niet! 

Ingevallen wangen kunnen verschillende oorzaken hebben. Voornamelijk veroudering zorgt voor volumeverlies en verslapping van de huid. Maar bijvoorbeeld ook afvallen kan zorgen voor vetverlies in het gezicht, met ingevallen wangen als gevolg. Zonde van je harde werk! Gelukkig kun je voor het behandelen van ingevallen wangen bij MOOI Instituut terecht.

Wat kan je er tegen doen?

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om van ingevallen wangen af te komen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die ingevallen wangen verhelpen. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van ingevallen wangen behandelingen

Bindweefsel-greentouch-
Greentouch / bindweefsel

Gezichtsbehandelingen

buccal massage mooiinstituut
Buccal massage

Gezichtsbehandelingen

Coldlaser6
Coldlaser

Gezichtsbehandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

trilipo gezicht
Legend Trilipo / Radiofrequentie

Gezichtsbehandelingen

Ultratone-microcurrents-
Ultratone

Gezichtsbehandelingen

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Of neem hier direct contact op