SYMPTOMEN

Ingevallen wangen

Ik heb last van ingevallen wangen

Het is iets waar veel mensen gedurende hun leven last van krijgen: ingevallen wangen. Ingevallen wangen kunnen je een vermoeide uitstraling geven en je ouder doen lijken. Dat hebben we natuurlijk liever niet! 

Ingevallen wangen kunnen verschillende oorzaken hebben. Voornamelijk veroudering zorgt voor volumeverlies en verslapping van de huid. Maar bijvoorbeeld ook afvallen kan zorgen voor vetverlies in het gezicht, met ingevallen wangen als gevolg. Zonde van je harde werk! Gelukkig kun je voor het behandelen van ingevallen wangen bij MOOI Instituut terecht.

Wat kan je er tegen doen?

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om van ingevallen wangen af te komen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die ingevallen wangen verhelpen. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van ingevallen wangen behandelingen

Bindweefsel-greentouch-
Greentouch / bindweefsel

Gezichtsbehandelingen

buccal massage mooiinstituut
Buccal massage

Gezichtsbehandelingen

Coldlaser6
Coldlaser

Gezichtsbehandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

trilipo gezicht
Legend Trilipo / Radiofrequentie

Gezichtsbehandelingen

Ultratone-microcurrents-
Ultratone

Gezichtsbehandelingen

Huidverjonging dankzij de Tesla Med behandeling

Revolutionaire ION STREAM technologie

Gezond en onbeschadigd Tijdens en na de behandeling.

huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut
Play Video about huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut

Eerste resultaten zijn (meestal) direct na behandeling

Ongekend effectief en 100% veilig

Hamsterwangen worden voornamelijk veroorzaakt door huidveroudering. Door huidveroudering wordt er minder collageen aangemaakt en treed er volumeverlies op. Echter kan ook afvallen zorgen voor volumeverlies in het gezicht, waardoor ingevallen wangen ontstaan. 

Bij MOOI Instituut hebben we diverse behandelingen voor de behandeling van ingevallen wangen. Zo kunnen we je helpen als je last hebt van ingevallen wangen met onze Greentouch bindweefselmassage, een Buccal massage, de Coldlaser gezichtsbehandeling, een Jetpeel behandeling, de Legend trilipo / radiofrequentie behandeling, de Ultratone behandeling of een behandeling met de ION STREAM 680 PRO.

Om van je ingevallen wangen door volumeverlies af te komen kunnen we deze verminderen met diverse behandelingen en huidverzorgingsproducten. Daarnaast is het belangrijk om jezelf een gezonde leefstijl aan te meten, met het eten van veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water te drinken, voldoende te bewegen, goede nachtrust te hebben en minder alcohol, koffie en junkfood te nuttigen. Als je lichaam namelijk beschikt over de juiste bouwstoffen is je lichaam beter in staat om lichaamseigen collageen te vormen.

Heb je last van ingevallen wangen? MOOI Instituut heeft diverse behandelingen die jouw helpen voor het verminderen van ingevallen wangen.

Tijdens de Greentouch bindweefselmassage wordt het bindweefsel tussen de spieren en de opperhuid gemasseerd. Hierdoor raakt de huid beter doorbloed en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Ook worden verklevingen in de huid weggemasseerd, waardoor de huid weer soepel wordt en rimpels vervagen.

Zo worden er tijdens de Buccal massage liftende, strijkende en pulserende bewegingen aan de (binnenzijde) van de wangen, kaaklijn, decolleté en half uitgevoerd om op deze manier de sterkste spieren in het gelaat te bereiken en te verbeteren. Na de Buccal massage voelt de huid veerkrachtig, wordt de kaaklijn gelift en zijn rimpels en ingevallen wangen, duidelijk verminderd.

De Coldlaser gezichtsbehandeling laadt de huidcellen op met nieuwe energie, waardoor je huid weer op volle kracht gaat werken. Rimpels en fijne lijntjes zullen hierdoor verdwijnen en de huidstructuur wordt verbeterd.

Gedurende de Jetpeel behandeling worden actieve werkstoffen, zonder naalden, met een gepatenteerde luchtdrukinjectie in gebracht tot in de huidlaag waar nieuwe cellen worden aangemaakt en in optimale conditie worden gebracht.

Een Legend trilipo / radiofrequentie behandeling geeft de huid een liftend effect en de spierstimulerende pulsen zorgen voor verstrakking en versteviging van de huid. Doordat er nieuw collageen wordt gevormd worden de ingevallen wangen verzacht en minder zichtbaar.

Door Ultratone behandeling worden lichaamseigen processen geïmiteerd om de spieropbouw en spierspanning beter en steviger te maken. Na de behandeling met de Ultratone zullen de wangen minder ingevallen zijn.

En dan last but not least kunnen we je behandelen met de ION STREAM 680 PRO, onze ware alleskunner! De revolutionaire ION STREAM technologie stimuleert de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de diepste huidlagen en leidt tot directe zichtbare huidverjonging en verstrakking. De technologie zorgt voor een grondige aanpak van huidverslapping in het gezicht en het lichaam, acné, striae, pigmentatie en stimuleert de haargroei.

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!