Trilipo Trifractional

Trilipo Trifractional: natuurlijke facelift zonder snijden!

De meest comfortabele behandeling om je huid van binnenuit te doorbloeden, verstevigen en effectief te vernieuwen.

Wat doet de Legend Trilipo?

De Legend trilipo radiofrequentie geeft warmte af in combinatie met spier stimulerende pulsen. De radiofrequentie geeft de huid een liftend effect en de spierstimulerende pulsen zorgen voor verstrakking en versteviging van de huid. Doordat er nieuw collageen wordt gevormd is het effect langdurig en zijn we echt in staat om de huid van binnenuit te verbeteren.

Deze gepatenteerde techniek is uniek en de enige technologie die zich niet alleen op bestaand collageen richt, maar ook echt in staat is om de huid zo te behandelen dat er nieuw collageen wordt aangemaakt (zorgt voor stevigheid in je huid).
Radiofrequentie zorgt er ook voor dat de huid een fijnere huidstructuur zal krijgen. De behandeling pakt naast huidversteviging en lifting ook grove poriën aan, acne littekens, rimpels maar ook pigmentvlekken en rosacea.

Gezichtsbehandelingen 

De voordelen van Trilipo Trifractional

  • Versteviging gezichtscontouren
  • Natuurlijke lifting gezicht
  • Onderkin verminderen
  • Geschikt als enkele behandeling of in kuurvorm voor langdurig resultaat
  • Onmiddellijk resultaat, al na 1 behandeling
  • Voor alle leeftijden, huidtypen, mannen en vrouwen
  • Geen huidirritatie, dus perfect als lunch time treatment
  • Huid wordt niet beschadigd, geen downtime
  • Behandeling kan het jaar door toegepast worden
  • Ontspannende behandeling

Prijslijst

€ 349,- € 549,-

Hoe verloopt een Trilipo behandeling?

Voordat we van start gaan met het behandelprogramma maken we eerst een huidscan, om een goed beeld te krijgen wat de conditie van je huid is en waar jij verbeteringen kunt verwachten. Aansluitend wordt met de behandelend specialiste wordt een persoonlijk behandelplan op maat gemaakt. Ook wordt er aandacht besteed aan het gebruik van een geschikte huidverzorging en een gezonde levensstijl. Legend Trilipo in combinatie met een paar kleine aanpassingen in je dagelijkse routine zorgen voor verbluffend mooie resultaten die bovendien langer aanhouden.

Een Trilipo behandeling start altijd met een milde reiniging van de huid, waarna er een speciale crème wordt aangebracht. Deze crème zorgt voor geleiding zodat de radiofrequente energie de huid en de dieper gelegen weefsels kan bereiken. Met de behandelkop beweegt de specialiste in ronddraaiende masserende bewegingen over de huid. Een prettige bijkomstigheid is dat dit een warm en comfortabel gevoel geeft wat ook voor een ontspannende wellnessbeleving zorgt. Een enkele behandeling duurt ongeveer 30 tot 60 minuten, afhankelijk van het behandelgebied en het gewenste resultaat.

Direct na de behandeling is het zogenaamde flash-effect zichtbaar. Hierbij reageert het reeds aanwezige collageen in de huid wat direct voor een liftend effect en betere doorbloeding zorgt. Om dit effect in een langdurig resultaat om te zetten, is altijd een kuur nodig. Zo wordt de natuurlijke productie van nieuw collageen en elastine gestimuleerd hetgeen zich vervolgens in de huid opbouwt. Dit zorgt voor stevigheid, verstrakking en hydratatie van de huid met een energieke, frisse en gezonde uitstraling als resultaat.

Door de combinatie van supplementen, de behandeltechniek en leefstijladviezen kunnen we een mooi resultaat behalen. Na de behandelkuur maken we opnieuw een scan om zo ook de verbeteringen in je diepere huidlagen zien. Het is zowel voor de behandelaar als de cliënt ontzettend fijn om zo nauwgezet en resultaatgericht te werk te kunnen gaan.

Trilipo Trifractional helpt bij deze symptomen.

Symptomen 

Acne littekens
Rimpels rond de mond

Veel gestelde vragen

Is deze behandeling iets voor jou? Maak dan een afspraak

Je bent van harte welkom in onze salon in Zevenbergen! Samen met jou bespreken we je symptomen en wensen en stellen we door middel van een huidanalyse een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op. Wat je symptomen ook zijn, we helpen jou om deze tegen te gaan. Hierbij kijken we naar het gehele plaatje en zoeken we naar een oplossing voor een langdurig en natuurlijk resultaat. Hierbij staat jouw welzijn altijd in het middelpunt. 

MOOI WEBSHOP

Bekijk de producten gerelateerd aan jouw behandeling.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!