SYMPTOMEN

Acne / vette huid

Ik heb last van acne, grove poriën en/of een vette huid

Je huid is één van de eerste dingen die mensen van je zien. Maar jij hebt last van acne, grove poriën en/of een vette huid….. je verstopt je gezicht onder een dikke laag make-up, sjaal of achter je lange haren. Je wilt niet op de foto en je vermijdt misschien zelfs sociale gelegenheden.

Je wordt super onzeker van je acne. Je kijkt om je heen, alle foto’s die je voorbij ziet komen op Instagram, allemaal prachtige gladde gezichten. Nee jij plaatst liever geen foto van jezelf.

Je moet heel sterk in je schoenen staan wil het hebben van acne geen invloed hebben op je zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Acne, daar wil je natuurlijk graag vanaf. Maar hoe?
Waarschijnlijk heb je al het internet afgestruind naar oplossingen, veel geld uitgegeven aan middeltjes die maar niet willen werken, of ben je zelfs al bij de huisarts geweest. Het kan erg hopeloos voelen als niets lijkt te helpen.

Wij snappen dat niet wilt blijven rondlopen met ontsierende, vervelende en soms pijnlijke plekken op je gezicht, rug of welk lichaamsdeel dan ook. En dat hoeft ook zeker niet. Wij kunnen je helpen!

Wat kan je er tegen doen?

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om van jouw acne, grove poriën en/of vette huid af te komen. Acne, grove poriën en een vette huid ontstaan ook van binnenuit. Zo kunnen ook een hormonale disbalans, voeding intoleranties of je leefstijl de oorzaak zijn. Wat de oorzaak ook is, wij kunnen je helpen! Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen voor acne / een vette huid.  Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van acne, grove poriën en/of een vette huid behandelingen

Gezichtsbehandeling
Acnebehandeling / Mesoestetic FACIALS

Gezichtsbehandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

Kruidenpeeling
Kruidenpeeling

Gezichtsbehandelingen

Huidverjonging dankzij de Tesla Med behandeling

Revolutionaire ION STREAM technologie

Gezond en onbeschadigd Tijdens en na de behandeling.

huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut
Play Video about huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut

Eerste resultaten zijn (meestal) direct na behandeling

Ongekend effectief en 100% veilig

Wanneer de poriën van de huid verstopt raken door een overproductie van talg, vormt er zich een broeinest van bacteriën, waardoor een pijnlijke ontsteking ontstaat. Bij acné zijn dus de talgklieren in de huid ontstoken. Dit kan een paar puistjes veroorzaken, maar het kan ook zorgen voor een uitgebreide huidaandoening zoals acné. Er zijn echter verschillende factoren welke een rol spelen bij het ontstaan van acne, grove poriën en een vette huid. Denk hierbij aan:

  • Hormonale disbalans: Je hormoonhuishouding kan de balans van de huid ruw verstoren. Acné ontstaat dan ook vaak op momenten dat er hormonale veranderingen plaatsvinden, zoals in de pubertijd, rondom de menstruatie of tijdens een zwangerschap.
    Let ook op met stress, stress kan namelijk vele hormonale systemen negatief beïnvloeden en veroorzaakt ontstekingen.
  • Erfelijkheid: Acné / vette huid is erfelijk en voor een groot deel bepaald in je genen. Het is echter altijd een combinatie van erfelijke aanleg en andere factoren.
  • Medicijnen; Als acné of een vette huid plotseling optreden of op een ongewone plek en je bent onlangs medicijnen gaan gebruiken, dan kunnen deze medicijnen hiervan de oorzaak zijn.
  • Cosmetica en huidverzorgingsproducten: Er zijn cosmeticaproducten welke de huid verstoppen waardoor acné, grove poriën en een vette huid kunnen ontstaan. Daarbij zitten er in sommige huidverzorgingsproducten stoffen welke de huid juist irriteren en daardoor acné en een vette huid kunnen verergeren.
  • Voedingsintoleranties: Per individu variëren de reactie op de inname van voedsel en drank. Zo is het mogelijk dat je acné en een vette huid krijgt, omdat je intolerant bent voor bepaalde voedingsmiddelen.
  • Druk en wrijving op een bepaalde plaats: Overmatige hitte, druk of wrijving over de huid kunnen acné veroorzaken. Denk hierbij aan beschermende, strakke kleding bijvoorbeeld tijdens het sporten, welke frictie en irritatie oplevert voor de huid.
  • Verkeerde leefstijl: Voedingsmiddelen met een hoog glycemische index, zoals melk-producten, producten met verwerkte suikers en junkfood, stimuleren de aanmaak van talg. Dit is natuurlijk niet bevorderlijk voor acné, grove poriën en een vette huid. Daarnaast is het belangrijk om voldoende te bewegen om stress te verminderen en je hartslag te bevorderen, zodat je meer zuurstof aanmaakt. En hoe meer zuurstof er aanwezig is in je huidcellen, hoe gezonder je huid is. Zorg daarnaast voor voldoende slaap, zodat je huid de mogelijkheid heeft om tot rust te komen en te herstellen.

Bij MOOI Instituut hebben we diverse behandelingen voor de behandeling van acné, grove poriën en een vette huid. Zo kunnen we je helpen met de Mesoestetic facial behandeling, een kruidenpeeling, onze jetpeel behandeling of een behandeling met de ION STREAM 680 PRO.

Om van je acne af te komen moeten we verder te kijken dan alleen naar je huid. Acne en een vette huid wordt vaak als een oppervlakkig probleem gezien, maar de oorzaak van het probleem ligt vaak dieper. Bij MOOI Instituut kijken we naast je huid ook naar je leefstijl en gebruik van huidverzorgingsproducten.

Heb je last van acne, grove poriën of een vette huid? MOOI Instituut heeft diverse behandelingen die jouw helpen voor het verminderen van acne, een vette huid en grove poriën.

Zo stimuleert onze Mesoestetic facial behandeling de nieuwe en levende huidcellen en worden alle dode huidcellen verwijderd. Huidproblemen zoals grove poriën, acne en een vette huid kunnen met deze peeling doeltreffend worden aangepakt en wordt de huidconditie verbeterd.
Tijdens een Jetpeelbehandeling worden actieve werkstoffen, zonder naalden, met een gepatenteerde luchtdrukinjectie in gebracht tot in de huidlaag waar nieuwe cellen worden aangemaakt en in optimale conditie worden gebracht.

Wat de kruidenpeeling uniek maakt, is dat deze van binnen naar buiten werkt. De huid wordt in de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Deze worden vervolgens naar het huidoppervlak getransporteerd. Door dit proces worden de dode huidcellen op een natuurlijke wijze afgestoten en maken ze plaats voor de nieuwe cellen.

En dan last but not least kunnen we je behandelen met de ION STREAM 680 PRO, onze ware alleskunner! De revolutionaire ION STREAM technologie stimuleert de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de diepste huidlagen en leidt tot directe zichtbare huidverjonging en verstrakking. De technologie zorgt voor een grondige aanpak van huidverslapping in het gezicht en het lichaam, acné, striae, pigmentatie en stimuleert de haargroei.

Echter is bewustwording van de oorzaken, zoals aanraking van het gelaat, medicatie en hormonale disbalans belangrijk om aan te pakken en zo een goed resultaat te boeken. Daarom zullen wij altijd starten met een uitgebreide huidanalyse, start je daarna met een voorbehandeling thuis om een goed resultaat te behalen na de behandelingen en geven we je voedings- en suppletie tips, om acné op een natuurlijke manier van binnenuit aan te pakken.

Acne littekens kunnen bestaan uit onregelmatige deukjes of uit diepe of juist oppervlakkige putjes. Ook kan er pigment achter zijn gebleven, waardoor er een bruin, rood of paars gekleurd vlekje ontstaat. Deze acne littekens zijn ontstaan na een periode met diepe ontstekingen, hierdoor is de normale wondgenezing verstoord geraakt en is er een onregelmatig huidreliëf (in de vorm van een putje of deukje) ontstaan.

Bij MOOI Instituut hebben we diverse behandelingen voor de behandeling van acné littekens. Zo kunnen we je helpen met de Mesoestetic facial behandeling, een kruidenpeeling, de MPEN behandeling, de Trilipo Trifractional of een behandeling met de ION STREAM 680 PRO.

In sommige gevallen verdwijnen of verzachten acné littekens vanzelf, maar dit kan zeer lang duren. Gelukkig kunnen we dit proces versnellen met de juiste behandeling.

Heb je last van acne littekens? MOOI Instituut heeft diverse behandelingen die jouw helpen voor het verminderen van acne littekens.

Zo stimuleert onze Mesoestetic facial behandeling de nieuwe en levende huidcellen en worden alle dode huidcellen verwijderd. Huidproblemen zoals grove poriën, acne en een vette huid kunnen met deze peeling doeltreffend worden aangepakt en wordt de huidconditie verbeterd.

Wat de kruidenpeeling uniek maakt, is dat deze van binnen naar buiten werkt. De huid wordt in de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Deze worden vervolgens naar het huidoppervlak getransporteerd. Door dit proces worden de dode huidcellen op een natuurlijke wijze afgestoten en maken ze plaats voor de nieuwe cellen.

Een behandeling met de MPEN Skinpen pakt het probleem van binnenuit aan, wat zorgt voor een aanzienlijke verbetering in de huid. Medisch micro-needling met de MPEN is een veilige en effectieve manier om lijntjes te vervagen, poriën te verfijnen en littekens te verminderen, maar ook om een slappe huid te verstevigen en een doffe huid weer te laten stralen.

De Trilipo Trifractional behandeling zorgt ervoor dat de huid een fijnere huidstructuur zal krijgen. De behandeling pakt naast huidversteviging en lifting ook grove poriën aan, acne littekens, rimpels maar ook pigmentvlekken en rosacea.

En dan last but not least kunnen we je behandelen met de ION STREAM 680 PRO, onze ware alleskunner! De revolutionaire ION STREAM technologie stimuleert de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de diepste huidlagen en leidt tot directe zichtbare huidverjonging en verstrakking. De technologie zorgt voor een grondige aanpak van huidverslapping in het gezicht en het lichaam, acné, striae, pigmentatie en stimuleert de haargroei.

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!