SYMPTOMEN

Acne / vette huid

Ik heb last van acne/vette huid

Je huid is één van de eerste dingen die mensen van je zien. Als je last hebt van acne of een vette huid kan dat je dan ook erg onzeker maken. Het is een heel vervelend probleem wat ook nog eens erg pijnlijk kan zijn. 

Misschien verstop je je gezicht onder een dikke laag make-up, een sjaal, of achter je lange haren. Je gaat liever niet op de foto en vermijdt misschien zelfs sociale gelegenheden. Klinkt dat bekend? Dat spijt ons want wij weten uit ervaring wat het met je zelfvertrouwen en eigenwaarde kan doen. 

Waarschijnlijk heb je al het internet afgestruind naar oplossingen, veel geld uitgegeven aan middeltjes die maar niet willen werken, of ben je zelfs al bij de huisarts geweest. Het kan erg hopeloos voelen als niets lijkt te helpen. 

Wat kan je er tegen doen?

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om van jouw acne of vette huid af te komen. Acne en een vette huid ontstaan van binnenuit, dus wij gaan ook van binnenuit aan de slag. Het kan verschillende oorzaken hebben, zoals een hormonale disbalans, voeding intoleranties of je leefstijl. Wat de oorzaak ook is, wij kunnen je helpen! Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen voor acne / een vette huid.  Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van acne/vette huid behandelingen

Acnebehandeling / Mesoestetic FACIALS
Acnebehandeling / Mesoestetic FACIALS

Gezichtsbehandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

Kruidenpeeling mooi
Kruidenpeeling

Gezichtsbehandelingen

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Of neem hier direct contact op