SYMPTOMEN

Acne / vette huid

Ik heb last van acne, grove poriën en/of een vette huid

Je huid is één van de eerste dingen die mensen van je zien. Maar jij hebt last van acne, grove poriën en/of een vette huid….. je verstopt je gezicht onder een dikke laag make-up, sjaal of achter je lange haren. Je wilt niet op de foto en je vermijdt misschien zelfs sociale gelegenheden.

Je wordt super onzeker van je acne. Je kijkt om je heen, alle foto’s die je voorbij ziet komen op Instagram, allemaal prachtige gladde gezichten. Nee jij plaatst liever geen foto van jezelf.

Je moet heel sterk in je schoenen staan wil het hebben van acne geen invloed hebben op je zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Acne, daar wil je natuurlijk graag vanaf. Maar hoe?
Waarschijnlijk heb je al het internet afgestruind naar oplossingen, veel geld uitgegeven aan middeltjes die maar niet willen werken, of ben je zelfs al bij de huisarts geweest. Het kan erg hopeloos voelen als niets lijkt te helpen.

Wij snappen dat niet wilt blijven rondlopen met ontsierende, vervelende en soms pijnlijke plekken op je gezicht, rug of welk lichaamsdeel dan ook. En dat hoeft ook zeker niet. Wij kunnen je helpen!

Wat kan je er tegen doen?

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om van jouw acne, grove poriën en/of vette huid af te komen. Acne, grove poriën en een vette huid ontstaan ook van binnenuit. Zo kunnen ook een hormonale disbalans, voeding intoleranties of je leefstijl de oorzaak zijn. Wat de oorzaak ook is, wij kunnen je helpen! Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen voor acne / een vette huid.  Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van acne, grove poriën en/of een vette huid behandelingen

Gezichtsbehandeling
Acnebehandeling / Mesoestetic FACIALS

Gezichtsbehandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

Kruidenpeeling
Kruidenpeeling

Gezichtsbehandelingen

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Of neem hier direct contact op

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!