SYMPTOMEN

Ouderdomsvlekken

Ik heb last van ouderdomsvlekken

De naam verklapt het al een beetje, maar met het verouderen van de huid kunnen er ouderdomsvlekken ontstaan. Ouderdomsvlekjes zijn een vorm van hyperpigmentatie die op natuurlijke wijze ontstaan. Deze pigmentvlekjes zijn niet te voorkomen, maar de impact kan wel verzacht worden door de huid goed te beschermen voor de zon. Het is namelijk zo dat, hoe meer zonlicht je huid heeft gezien, hoe meer en hoe vroeger in je leven ouderdomsvlekken zullen verschijnen.

Zeker op zichtbare plekken kunnen ouderdomsvlekken als storend worden ervaren. Bij MOOI Instituut ben je echter op het juiste adres om ouderdomsvlekken aan te pakken. 

Wat kan je er tegen doen?

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om om ouderdomsvlekken te verminderen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die ervoor zorgen dat hyperpigmentatie door veroudering vermindert. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van ouderdomsvlekken behandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

Huidverjonging dankzij de Tesla Med behandeling

Revolutionaire ION STREAM technologie

Gezond en onbeschadigd Tijdens en na de behandeling.

huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut
Play Video about huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut

Eerste resultaten zijn (meestal) direct na behandeling

Ongekend effectief en 100% veilig

Ouderdomsvlekken worden veroorzaakt doordat het normale pigmentatieproces van de huid niet goed meer werkt. De oorzaak hiervan is zonlicht, hoe meer zonlicht je huid heeft gezien, hoe meer en hoe vroeger in je leven ouderdomsvlekken zullen verschijnen. Huidveroudering draagt hier dus aan bij, echter speelt ook erfelijkheid een rol.

Bij MOOI Instituut kunnen we je helpen met de Jetpeel behandeling of een behandeling met de ION STREAM 680 PRO voor de behandeling van ouderdomsvlekken.

Helaas kom je zonder behandeling niet van je ouderdomsvlekken af. Echter is het wel belangrijk om je huid dagelijks (ook als de zon niet schijnt) te beschermen met een SPF om zo te voorkomen dat er meer ouderdomsvlekken ontstaan.

Heb je last van ouderdomsvlekken? MOOI Instituut kan je helpen met het verminderen van je ouderdomsvlekken.

Gedurende de Jetpeel behandeling worden actieve werkstoffen, zonder naalden, met een gepatenteerde luchtdrukinjectie in gebracht tot in de huidlaag waar nieuwe cellen worden aangemaakt en in optimale conditie worden gebracht.

Ook kunnen we je behandelen met de ION STREAM 680 PRO, onze ware alleskunner! De revolutionaire ION STREAM technologie stimuleert de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de diepste huidlagen en leidt tot directe zichtbare huidverjonging en verstrakking. De technologie zorgt voor een grondige aanpak van huidverslapping in het gezicht en het lichaam, acné, striae, pigmentatie en stimuleert de haargroei.

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!