SYMPTOMEN

Ouderdomsvlekken

Ik heb last van ouderdomsvlekken

De naam verklapt het al een beetje, maar met het verouderen van de huid kunnen er ouderdomsvlekken ontstaan. Ouderdomsvlekjes zijn een vorm van hyperpigmentatie die op natuurlijke wijze ontstaan. Deze pigmentvlekjes zijn niet te voorkomen, maar de impact kan wel verzacht worden door de huid goed te beschermen voor de zon. Het is namelijk zo dat, hoe meer zonlicht je huid heeft gezien, hoe meer en hoe vroeger in je leven ouderdomsvlekken zullen verschijnen.

Zeker op zichtbare plekken kunnen ouderdomsvlekken als storend worden ervaren. Bij MOOI Instituut ben je echter op het juiste adres om ouderdomsvlekken aan te pakken. 

Wat kan je er tegen doen?

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om om ouderdomsvlekken te verminderen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die ervoor zorgen dat hyperpigmentatie door veroudering vermindert. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van ouderdomsvlekken behandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Of neem hier direct contact op