SYMPTOMEN

Kin en kaaklijn

Ik heb last van een onderkin of een slappe kaaklijn

We willen vaak allemaal graag mooie en strakke gezichtscontouren, en een onderkin zijn we ook liever kwijt dan rijk. Aanleg voor een onderkin of een slappe kaaklijn is vaak genetisch bepaald maar het kan ook het gevolg zijn van huidveroudering. 

Stoor je je aan je onderkin of verslapte kaaklijn en vind je jezelf er hierdoor ouder uitzien dan je je voelt? Wil je er graag wat aan doen maar zonder het gebruik van injecties? Dan ben je bij MOOI Instituut op het juiste adres. 

Wat kan je er tegen doen?

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om van een onderkin of slappe kaaklijn af te komen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die een onderkin verhelpen of een slappe kaaklijn verstevigen. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van een onderkin of een slappe kaaklijn behandelingen

Bindweefsel-greentouch-
Greentouch / bindweefsel

Gezichtsbehandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

trilipo gezicht
Legend Trilipo / Radiofrequentie

Gezichtsbehandelingen

Voluderm trifractional 3
Trilipo Voluderm

Gezichtsbehandelingen

Ultratone-microcurrents-
Ultratone

Gezichtsbehandelingen

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Of neem hier direct contact op