SYMPTOMEN

Kin en kaaklijn

Ik heb last van een onderkin of een slappe kaaklijn

We willen vaak allemaal graag mooie en strakke gezichtscontouren, en een onderkin zijn we ook liever kwijt dan rijk. Aanleg voor een onderkin of een slappe kaaklijn is vaak genetisch bepaald maar het kan ook het gevolg zijn van huidveroudering. 

Stoor je je aan je onderkin of verslapte kaaklijn en vind je jezelf er hierdoor ouder uitzien dan je je voelt? Wil je er graag wat aan doen maar zonder het gebruik van injecties? Dan ben je bij MOOI Instituut op het juiste adres. 

Wat kan je er tegen doen?

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om van een onderkin of slappe kaaklijn af te komen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die een onderkin verhelpen of een slappe kaaklijn verstevigen. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van een onderkin of een slappe kaaklijn behandelingen

Bindweefsel-greentouch-
Greentouch / bindweefsel

Gezichtsbehandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

trilipo gezicht
Legend Trilipo / Radiofrequentie

Gezichtsbehandelingen

Voluderm trifractional 3
Trilipo Voluderm

Gezichtsbehandelingen

Ultratone-microcurrents-
Ultratone

Gezichtsbehandelingen

Huidverjonging dankzij de Tesla Med behandeling

Revolutionaire ION STREAM technologie

Gezond en onbeschadigd Tijdens en na de behandeling.

huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut
Play Video about huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut

Eerste resultaten zijn (meestal) direct na behandeling

Ongekend effectief en 100% veilig

Een onderkin of slappe kaaklijn zijn vaak genetisch bepaald, maar kunnen ook worden veroorzaakt door huidveroudering. Door huidveroudering wordt er minder collageen aangemaakt en treed er volumeverlies op waardoor de kaaklijn slap wordt.

Daarnaast heeft iedereen een kleine hoeveelheid vet in het gebied onder de kin zitten, extra vet zorgt voor een duidelijkere onderkin. Wanneer de huid slapper wordt, verzakt het vet en gaat de onderkin hangen door de zwaartekracht.

Bij MOOI Instituut hebben we diverse behandelingen voor de behandeling van een odnerkin en slappe kaaklijn. Zo kunnen we je helpen als je last hebt van een onderkin of slappe kaaklijn met onze Greentouch bindweefselmassage, een Jetpeel behandeling, de Legend trilipo / radiofrequentie behandeling, een Trilipo Voluderm behandeling, de Ultratone behandeling of een behandeling met de ION STREAM 680 PRO.

Om van je onderkin of slappe kaaklijn door volumeverlies af te komen kunnen we deze verminderen met diverse behandelingen en huidverzorgingsproducten. Daarnaast is het belangrijk om jezelf een gezonde leefstijl aan te meten, met het eten van veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water te drinken, voldoende te bewegen, goede nachtrust te hebben en minder alcohol, koffie en junkfood te nuttigen. Als je lichaam namelijk beschikt over de juiste bouwstoffen is je lichaam beter in staat om lichaamseigen collageen te vormen.

Heb je last van een onderkin of slappe kaaklijn? MOOI Instituut heeft diverse behandelingen die jouw helpen voor het verminderen van een onderkin of slappe kaaklijn.

Tijdens de Greentouch bindweefselmassage wordt het bindweefsel tussen de spieren en de opperhuid gemasseerd. Hierdoor raakt de huid beter doorbloed en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Ook worden verklevingen in de huid weggemasseerd, waardoor de huid weer soepel wordt en rimpels vervagen.

Gedurende de Jetpeel behandeling worden actieve werkstoffen, zonder naalden, met een gepatenteerde luchtdrukinjectie in gebracht tot in de huidlaag waar nieuwe cellen worden aangemaakt en in optimale conditie worden gebracht.

Een Legend trilipo / radiofrequentie behandeling geeft de huid een liftend effect en de spierstimulerende pulsen zorgen voor verstrakking en versteviging van de huid. Doordat er nieuw collageen wordt gevormd wordt de onderkin en kaaklijn verstevigd.

De Trilipo Voluderm zetten we regelmatig in bij symptomen van huidveroudering zoals lijnen rond de ogen en de mond, een verslapte kaaklijn, fronsrimpels, op het decolleté en zelfs bij het verminderen van littekens. De Trilipo Voluderm vernieuwd de huid in de diepte zonder oppervlakkige schade aan te richten. In de herstelfase maakt de huid collageen, hyaluronzuur en elastine aan om zo de tekenen van huidveroudering te verminderen en te vervagen.

Door Ultratone behandeling worden lichaamseigen processen geïmiteerd om de spieropbouw en spierspanning beter en steviger te maken. Na de behandeling met de Ultratone zal de kaaklijn verstevigd zijn en de onderkin minder zichtbaar.

En dan last but not least kunnen we je behandelen met de ION STREAM 680 PRO, onze ware alleskunner! De revolutionaire ION STREAM technologie stimuleert de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de diepste huidlagen en leidt tot directe zichtbare huidverjonging en verstrakking. De technologie zorgt voor een grondige aanpak van huidverslapping in het gezicht en het lichaam, acné, striae, pigmentatie en stimuleert de haargroei.

 

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!