Greentouch / bindweefsel

Een strak en rimpelvrij gezicht met onze bindweefselmassage

Je huid verstevigen door middel van een massage? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn! Toch maakt onze Green Touch bindweefselmassage het waar. Tijdens deze behandeling wordt het bindweefsel tussen de spieren en de opperhuid gemasseerd. Hierdoor raakt de huid beter doorbloed en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Ook worden verklevingen in de huid weggemasseerd, waardoor de huid weer soepel wordt en rimpels vervagen. Ofwel, je huid komt weer tot leven!

Het resultaat

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat uit stevig en gezond bindweefsel. Dit bindweefsel zit boordevol collageen en elastine. Het verouderen van de huid gaat samen met een verminderde aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid slapper, wat leidt tot rimpels. Bij de bindweefselmassage wordt de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel, geprikkeld, het herstelvermogen van je huid geactiveerd en geeft je huid een beter doorbloeding. Hierdoor kunnen afvalstoffen beter worden afgevoerd en door vernieuwing van cellen zal de huid er jonger en steviger uitzien. Door de intensiteit van deze behandeling is het niet geheel pijnloos.

Gezichtsbehandelingen 

De voordelen van Greentouch / bindweefsel

  • Stimulatie van collageen
  • Stimulatie van elastine
  • Verbeterde huidconditie
  • Verbeterde doorbloeding
  • Bevordering van celdeling
  • Verminderen van vochtophoping
  • Betere opname van werkstoffen
  • Verjongend effect
  • Afvoer van afvalstoffen
  • 100% veilig

Prijslijst

€ 175,- € 199,-

Onze werkwijze

De GreenTouch bindweefselmassage voor het gezicht

De GreenTouch bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, verbeterd de afvoer van afvalstoffen en maakt de gezichtsspieren steviger en sterker. Deze behandeling is dan ook een goede manier om de huidconditie te verbeteren. Daarbij is de behandeling ook geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. 

De Green Touch bindweefselmassage voor het gezicht geeft in kuurvorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Meestal is een kuur van 6 tot 12 behandelingen nodig. Een kuur bestaat uit 1 keer per week een bindweefselmassage gedurende 6 tot 12 weken.

Bindweefselmassage met Botox en/of fillers 

De bindweefselmassage is aan te raden als voorbehandeling bij behandelingen met Botox en/of fillers, het zorgt er namelijk voor dat onderhuidse verklevingen worden opgelost waardoor Botox en/of fillers makkelijker in de huid geïnjecteerd kunnen worden. Na de behandeling van Botox en/of fillers mag er gedurende 2 weken geen bindweefselmassage gedaan worden.

Greentouch / bindweefsel helpt bij deze symptomen.

Symptomen 

Fronsrimpel
Grauwe huid
Hamsterwangen
Huidveroudering
Ingevallen wangen
Kin en kaaklijn
Kraaienpootjes
Slappe huid gezicht

Veel gestelde vragen

Is deze behandeling iets voor jou? Maak dan een afspraak

Je bent van harte welkom in onze salon in Zevenbergen! Samen met jou bespreken we je symptomen en wensen en stellen we door middel van een huidanalyse een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op. Wat je symptomen ook zijn, we helpen jou om deze tegen te gaan. Hierbij kijken we naar het gehele plaatje en zoeken we naar een oplossing voor een langdurig en natuurlijk resultaat. Hierbij staat jouw welzijn altijd in het middelpunt. 

MOOI WEBSHOP

Bekijk de producten gerelateerd aan jouw behandeling.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!