SYMPTOMEN

Grauwe huid

Ik heb last van een grauwe huid

Roken, alcohol, dode huidcellen, luchtvervuiling, stress, vochttekort of te weinig vitaminen kunnen zorgen voor een grauwe uitstraling. Wat de oorzaak ook is, een grauwe huid is vaak niet gewenst. Het laat de huid er vermoeid, dof en ongehydrateerd uitzien. 

Gebruik van make-up kan helpen om een grauwe huid te verbergen, maar het is natuurlijk ook fijn om zonder make-up de deur uit te kunnen en altijd een gezonde gloed te hebben! Met de juiste producten en behandelingen kun je weer een frisse en stralende huid krijgen.  

Wat kan je er tegen doen?

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om van een grauwe huid af te komen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die een grauwe huid weer laten stralen. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van een grauwe huid behandelingen

Bindweefsel-greentouch-
Greentouch / bindweefsel

Gezichtsbehandelingen

buccal massage mooiinstituut
Buccal massage

Gezichtsbehandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

Kruidenpeeling
Kruidenpeeling

Gezichtsbehandelingen

labareau-producten-2560x1100
Labareau facials

Gezichtsbehandelingen

Mpen6
MPEN

Gezichtsbehandelingen

trilipo gezicht
Legend Trilipo / Radiofrequentie

Gezichtsbehandelingen

Ultratone-microcurrents-
Ultratone

Gezichtsbehandelingen

Zuurstif7
Zuurstoftherapie

Gezichtsbehandelingen

Huidverjonging dankzij de Tesla Med behandeling

Revolutionaire ION STREAM technologie

Gezond en onbeschadigd Tijdens en na de behandeling.

huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut
Play Video about huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut

Eerste resultaten zijn (meestal) direct na behandeling

Ongekend effectief en 100% veilig

De oorzaken van een grauwe huid zijn roken, dode huidcellen, stress, vochttekort, te weinig vitaminen, alcohol en luchtvervuiling.

Bij MOOI Instituut hebben we diverse behandelingen voor de behandeling van een grauwe huid. Zo kunnen we je helpen met de Greentouch bindweefselmassage, een Buccal massage, de Jetpeel behandeling, een kruidenpeeling, de Labareau facials, de MPEN behandeling, de Legend Trilipo radiofrequentie behandeling, de Ultratone behandeling, de zuurstoftherapie of een behandeling met de ION STREAM 680 PRO.

Om van je grauwe huid af te komen kunnen we bij MOOI Instituut deze verhelpen met diverse behandelingen, de juiste suppletie en huidverzorgingsproducten. Daarnaast is het belangrijk om jezelf een gezonde leefstijl aan te meten, met het eten van veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water te drinken (zodat je lichaam afvalstoffen af kan voeren en je huid kan hydrateren van binnenuit), voldoende te bewegen, goede nachtrust te hebben en minder alcohol, koffie en junkfood te nuttigen. Als je lichaam namelijk beschikt over de juiste bouwstoffen is je lichaam beter in staat om je huid te verbeteren en een grauwe huid te voorkomen.

Heb je last van een grauwe huid? MOOI Instituut heeft diverse behandelingen die jouw grauwe huid kunnen verhelpen.

Tijdens de Greentouch bindweefselmassage wordt het bindweefsel tussen de spieren en de opperhuid gemasseerd. Hierdoor raakt de huid beter doorbloed en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Ook worden verklevingen in de huid weggemasseerd, waardoor de huid weer soepel wordt en rimpels vervagen. Ofwel, je grauwe huid verdwijnt en je huid komt weer tot leven!

Zo worden er tijdens de Buccal massage liftende, strijkende en pulserende bewegingen aan de (binnenzijde) van de wangen, kaaklijn, decolleté en half uitgevoerd om op deze manier de sterkste spieren in het gelaat te bereiken en te verbeteren. Na de Buccal massage voelt de huid veerkrachtig, wordt de kaaklijn gelift en zijn rimpels duidelijk verminderd.

Gedurende de Jetpeel behandeling worden actieve werkstoffen, zonder naalden, met een gepatenteerde luchtdrukinjectie in gebracht tot in de huidlaag waar nieuwe cellen worden aangemaakt en in optimale conditie worden gebracht.

Wat de kruidenpeeling uniek maakt, is dat deze van binnen naar buiten werkt. De huid wordt in de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Deze worden vervolgens naar het huidoppervlak getransporteerd. Door dit proces worden de dode huidcellen op een natuurlijke wijze afgestoten en maken ze plaats voor de nieuwe cellen.

De facials van Labareau zijn anti-aging behandelingen welke door middel van een exclusieve technologie is geformuleerd met hoog geconcentreerde, krachtige ingrediënten die de huid verjongen en de eigen anti-aging capaciteiten van de huid stimuleren. Je grauwe huid wordt direct verminderd en er ontstaat een frisse glow!

Een behandeling met de MPEN Skinpen pakt het probleem van binnenuit aan, wat zorgt voor een aanzienlijke verbetering in de huid. Medisch micro-needling met de MPEN is een veilige en effectieve manier om lijntjes te vervagen, poriën te verfijnen en littekens te verminderen, maar ook om een slappe huid te verstevigen en een grauwe huid weer te laten stralen.

Een Legend trilipo / radiofrequentie behandeling geeft de huid een liftend effect en de spierstimulerende pulsen zorgen voor verstrakking en versteviging van de huid. Doordat er nieuw collageen wordt gevormd is het effect langdurig en zijn we echt in staat om de grauwe huid van binnenuit te verbeteren.

Door Ultratone behandeling worden lichaamseigen processen geïmiteerd om de spieropbouw en spierspanning beter en steviger te maken. De Ultratone behandeling verbeterd de bloedcirculatie en de huidstructuur. Direct na de behandeling zie je dat je grauwe huid is verdwenen.

Met zuurstoftherapie blazen we de doffe huid letterlijk en figuurlijk nieuw leven in! Met deze behandeling verhoogt de huidelasticiteit, krijg je een volle, stralende huid, wordt de celdeling geactiveerd, versneld wondgenezing, worden celfuncties geoptimaliseerd en verbetert de vochtigheid en de doorbloeding van de huid.

En dan last but not least kunnen we je behandelen met de ION STREAM 680 PRO, onze ware alleskunner! De revolutionaire ION STREAM technologie stimuleert de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de diepste huidlagen en leidt tot directe zichtbare huidverjonging en verstrakking. De technologie zorgt voor een grondige aanpak van huidverslapping in het gezicht en het lichaam, acné, striae, pigmentatie en stimuleert de haargroei.

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!