SYMPTOMEN

Rimpels

Ik heb last van rimpels

Het hoort er nou eenmaal bij als we ouder worden: rimpels. Bij de een gebeurt dit eerder dan bij de ander. Ben je hier onzeker over, dan kan een behandeling tegen rimpels een prettige uitkomst bieden. De meeste behandelingen zijn snel uit te voeren en door een behandelplan op maat weet je te allen tijde precies waar je aan toe bent.

De meeste mensen willen er graag jonger uitzien dan ze zijn. Daarbij geldt: hoe minder rimpels, des te jonger de uitstraling. Gelukkig zijn er genoeg manieren om rimpels en fijne lijntjes te verminderen of verhelpen, ook zonder botox of fillers! 

Wat kan je er tegen doen?

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om van rimpels af te komen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die een rimpels en fijne lijntjes verminderen of verhelpen. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van rimpels behandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

labareau-producten-2560x1100
Labareau facials

Gezichtsbehandelingen

Mpen6
MPEN

Gezichtsbehandelingen

trilipo trifractional en trilipo voluderm
Trilipo Trifractional

Gezichtsbehandelingen

Voluderm trifractional 3
Trilipo Voluderm

Gezichtsbehandelingen

Ultratone-microcurrents-
Ultratone

Gezichtsbehandelingen

Huidverjonging dankzij de Tesla Med behandeling

Revolutionaire ION STREAM technologie

Gezond en onbeschadigd Tijdens en na de behandeling.

huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut
Play Video about huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut

Eerste resultaten zijn (meestal) direct na behandeling

Ongekend effectief en 100% veilig

Rimpels worden veroorzaakt door huidveroudering, erfelijkheid en externe factoren zoals de zon. Naarmate je ouder wordt maak je minder collageen en elastine aan. Je huid wordt hierdoor slapper, verliest volume en is minder elastisch. Helaas zijn rimpels krijgen niet te voorkomen, maar zeker wel te vertragen.

Bij MOOI Instituut hebben we diverse behandelingen voor de behandeling van rimpels, zónder botox of cosmetische ingrepen! Zo kunnen we je helpen met de Jetpeel behandeling, de Labareau facials, de MPEN behandeling, de Trilipo Trifractional behandeling, een Trilipo Voluderm behandeling, de Ultratone behandeling of een behandeling met de ION STREAM 680 PRO.

Om van je rimpels af te komen kunnen we bij MOOI Instituut deze verhelpen met diverse behandelingen, de juiste suppletie en huidverzorgingsproducten. Daarnaast is het belangrijk om jezelf een gezonde leefstijl aan te meten, met het eten van veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water te drinken (zodat je lichaam afvalstoffen af kan voeren en je huid kan hydrateren van binnenuit), voldoende te bewegen, goede nachtrust te hebben en minder alcohol, koffie en junkfood te nuttigen. Als je lichaam namelijk beschikt over de juiste bouwstoffen is je lichaam beter in staat om je huid te verbeteren en een huidveroudering te vertragen.

Tevens is het heel belangrijk je huid iedere dag (ook op bewolkte dagen) in te smeren met een goede SPF.

Heb je last van rimpels? MOOI Instituut heeft diverse behandelingen die jouw rimpels kunnen verminderen.

Gedurende de Jetpeel behandeling worden actieve werkstoffen, zonder naalden, met een gepatenteerde luchtdrukinjectie in gebracht tot in de huidlaag waar nieuwe cellen worden aangemaakt en in optimale conditie worden gebracht.

De facials van Labareau zijn anti-aging behandelingen welke door middel van een exclusieve technologie is geformuleerd met hoog geconcentreerde, krachtige ingrediënten die de huid verjongen en de eigen anti-aging capaciteiten van de huid stimuleren. Je rimpels worden direct verminderd en er ontstaat een frisse glow!

Een behandeling met de MPEN Skinpen pakt het probleem van binnenuit aan, wat zorgt voor een aanzienlijke verbetering in de huid. Medisch micro-needling met de MPEN is een veilige en effectieve manier om lijntjes te vervagen, poriën te verfijnen en littekens te verminderen, maar ook om een slappe huid te verstevigen en een verouderde huid weer te laten stralen.

Een Trilipo Trifractional behandeling geeft de huid een liftend effect en de spierstimulerende pulsen zorgen voor verstrakking en versteviging van de huid. Doordat er nieuw collageen wordt gevormd is het effect langdurig en zijn we echt in staat om de huidveroudering van binnenuit te verbeteren.

De Trilipo Voluderm zetten we regelmatig in bij symptomen van huidveroudering zoals lijnen rond de ogen en de mond, een verslapte kaaklijn, fronsrimpels, op het decolleté en zelfs bij het verminderen van littekens. De Trilipo Voluderm vernieuwd de huid in de diepte zonder oppervlakkige schade aan te richten. In de herstelfase maakt de huid collageen, hyaluronzuur en elastine aan om zo rimpels te verminderen en te vervagen.

Door Ultratone behandeling worden lichaamseigen processen geïmiteerd om de spieropbouw en spierspanning beter en steviger te maken. De Ultratone behandeling verbeterd de bloedcirculatie en de huidstructuur. Direct na de behandeling zie je dat je de tekenen van huidveroudering, zoals rimpels, zijn verdwenen.

En dan last but not least kunnen we je behandelen met de ION STREAM 680 PRO, onze ware alleskunner! De revolutionaire ION STREAM technologie stimuleert de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de diepste huidlagen en leidt tot directe zichtbare huidverjonging en verstrakking. De technologie zorgt voor een grondige aanpak van huidverslapping in het gezicht en het lichaam, acné, striae, pigmentatie en stimuleert de haargroei.

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!