Gezichtsbehandelingen

Labareau facials

Het is tijd om je anti-ging skincare naar een hoger niveau te tillen.

LABAREAU zorgt voor een vermindering van rimpels en fijne lijntjes, evenals kleinere poriën. De huid zal er gladder, voller en steviger uitzien. LABAREAU bevat de meest hoogwaardige kwaliteit collageen, hyaluronzuur, peptides én de nieuwe, unieke SAXZ-12®️-technologie. Deze exclusieve technologie is geformuleerd met krachtige, hoog geconcentreerde ingrediënten die de huid verjongen en de eigen anti-aging capaciteiten van de huid stimuleren.

Gezichtsbehandelingen 

De voordelen van Labareau facials

  • Een vollere huid
  • Een gelifte huid
  • Vermindering van fijne lijnen
  • Vermindering van rimpels
  • Kleinere poriën
  • Glowy skin
  • Een plumping effect
  • Diepere hydratatie
  • Een stevigere huid
  • Een strakkere huid

Onze werkwijze

The signature facial by Labareau

60 minuten €140
Deze exclusieve facial geeft de huid meer volume, diepere hydratatie en een glow. De behandeling wordt uitgevoerd met de producten van het exclusieve, anti-aging merk LABAREAU. Ook worden er twee unieke maskers aangebracht voor extra hydratatie. De producten van LABAREAU worden met behulp van een zuurstof apparaat dieper de huid in gebracht. Een krachtige oxygen boost voor de huid, ideaal voor een mooie glow.

The buccal Hollywood facial by Labareau

70 minuten €175
De behandeling wordt uitgevoerd met de producten van het exclusieve, anti-aging merk LABAREAU. Gedurende de behandeling worden de producten van LABAREAU met behulp van een zuurstof apparaat dieper de huid in gebracht. Een krachtige oxygen boost voor de huid, ideaal voor een mooie glow. Gedurende deze exclusieve facial wordt u tevens ook behandeld met dé meest geliefde massage in Hollywood, de buccal massage. De buccal massage is trending onder celebrities in Hollywood voor een gecontourd gelaat en een strakkere kaaklijn. Met een buccal massage wordt het gelaat van binnenuit gecontourd. Een buccal massage vermindert fijne lijnen en rimpels, de lijnen van de neus- en lippenplooi, en verstrakt de kaaklijn.

Decolleté en hals
Grauwe huid
Huidveroudering
Kraaienpootjes

Symptomen 

Labareau facials helpt bij deze symptomen.

Is deze behandeling iets voor jouw? Maak dan een afspraak

Je bent van harte welkom in onze salon in Zevenbergen! Samen met jou bespreken we je symptomen en wensen en stellen we door middel van een huidanalyse een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op. Wat je symptomen ook zijn, we helpen jou om deze tegen te gaan. Hierbij kijken we naar het gehele plaatje en zoeken we naar een oplossing voor een langdurig en natuurlijk resultaat. Hierbij staat jouw welzijn altijd in het middelpunt

Mooi webshop

Bekijk de producten gerelateerd aan jouw behandeling.

Contact

Of neem hier direct contact op