Welkom bij mooi

Gratis huidanalyse

Doe onze gratis huidanalyse en ontvang een behandelplan op maat. Aangevuld met doe-het-zelf tips op het gebied van voeding en leefstijl. Zo kun je direct aan de slag voor een blijvend resultaat.

Welkom bij mooi

Hoe werkt een
huidanalyse precies?

Wat is de
OBSERV 520?

De Observ 520 huidscan analyseert de diepere huidlagen en brengt de te verwachten huidproblemen in beeld. Tijdens de scan worden foto´s gemaakt van je huid in zes verschillende huidanalyse-modi die ons helpen bij het opstellen van het behandelplan voor je huid. Daarnaast helpt de scan ons ook om goed te adviseren op het gebied van lifestyle. De gepatenteerde technologie waar de scan gebruik van maakt geeft ons belangrijke inzichten betreft eventuele huidproblemen die met het blote oog vaak niet zichtbaar zijn. Vaak beginnen huidaandoeningen in de diepere lagen van de huid waardoor ze pas later zichtbaar worden. Wanneer we er op tijd bij zijn om bepaalde problemen aan te pakken kunnen we eventuele problemen aan het huidoppervlak wellicht voor zijn door preventief te behandelen.

Onze werkwijze

Een aantal belangrijke kenmerken die we kunnen meten met de Observ 520 huidscan zijn huidgevoeligheid, couperose, elasticiteit, vochtgehalte, huidstructuur, grove poriën, zonbeschadiging, pigmentatie, talgproductie en een prognose over hoe de huidveroudering zich kan ontwikkelen. De analyse en de foto´s worden vervolgens na goedkeuring van de cliënt opgeslagen in onze database zodat we na een behandelkuur ook het resultaat inzichtelijk kunnen maken door de beelden met elkaar te vergelijken.

In combinatie met jouw persoonlijke wensen maken we vervolgens een stappenplan, waarin naast de geadviseerde behandelingen en huidverzorgingsproducten ook een persoonlijk (leefstijl)advies is opgenomen.

Na afloop ontvang je onze persoonlijke top tien gouden leefstijltips, gewoon omdat we graag onze kennis met je delen.

Vraag direct de gratis huidanalyse aan!

Of neem hier direct contact op