Welkom bij mooi

Gratis huidanalyse

Wil je weten hoe je huidveroudering kunt vertragen? Je huidconditie kan verbeteren? Welke verklaring er is voor je huidproblemen zoals onder andere: pigment, rimpels of acne? Maar je weet niet goed hoe je dit het beste aan kunt pakken?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn MOOI, hét huidinstituut van regio Breda, Etten-Leur en Roosendaal. Samen met jou zorgen we dat ook jou huid er prachtig en stralend uitziet. Vraag nu de GRATIS HUIDANALYSE aan om zo de conditie en leeftijd van je huid te ontdekken en te verbeteren.

Voordelen huidanalyse

Wat doet de
OBSERV 520 huidanalyse?

Het professionele Observe 520 huidanalyse-systeem maakt het onzichtbare zichtbaar. Je ziet tot in detail de gezondheid van diepere huidlagen. Geen aannames maar inzichten op basis van de werkelijkheid. Het klinkt magisch. En dat is het ook. De eerste keer dat je ons systeem ervaart is vaak een onvergetelijk moment. Een moment van verwondering. Je ziet bijvoorbeeld of er sprake is van huidgevoeligheid, couperose, elasticiteit, vochtgehalte, huidstructuur, grove poriën, zonbeschadiging, pigmentatie, talgproductie en een prognose over hoe de huidveroudering zich kan ontwikkelen. Inzichten die van onschatbare waarde zijn voor een effectief behandelplan. Voor een werkelijk goed productadvies. Voor een gezonde huid.
De analyse en de foto´s worden vervolgens, na goedkeuring, opgeslagen in onze database zodat we na een behandelkuur ook het resultaat inzichtelijk kunnen maken door de beelden met elkaar te vergelijken.

Hoe verloopt een
huidanalyse?

Jouw huid is uniek en verdient ons effectieve maatwerk.
 
Vooraf aan een persoonlijke intakegesprek ontvang je een online intakeformulier, waarin je jouw huidproblemen en ook je wensen kenbaar maakt. Aansluitend kom je voor een huidanalyse en maatwerk advies: Wij nemen de tijd voor de start van een behandeling en bijbehorende adviezen. Door middel van 6 verschillende lichtbronnen worden er gedetailleerde foto’s van je gezicht gemaakt. Deze maken eventuele huidaandoeningen direct zichtbaar. Het advies dat je ontvangt n.a.v. deze huidanalyse is altijd gebaseerd op ons totaalconcept, welke behandelingen combineert met leefstijl advies van onze hormoonspecialiste en OERSTERK leefstijl coach. Het wordt ook helemaal afgestemd op jouw manier van leven.

Veel gestelde vragen over de huidanalyse

Een grondige huidanalyse is de basis van een succesvol behandelplan voor een stralende en gezonde huid. Hoe meer we van jouw huidconditie weten en kunnen zien, hoe nauwkeuriger we ons behandelplan en onze adviezen op jouw wensen en huidbehoeftes kunnen afstemmen. Op die manier bereiken we samen het best gewenste resultaat.

We kunnen ons voorstellen dat je erg benieuwd bent naar wat voor huidtype jij echt hebt en dat je wilt weten welke behandelingen het beste bij jouw huid passen. Naast onze gezichtsbehandelingen begeleiden we je graag met adviezen over de juiste producten, supplementen een leefstijl voor jouw routine thuis. 

Het grote voordeel van de combinatie van een huidanalyse met een op jouw huid afgestemd behandelplan in het instituut is dat we structuur aanbrengen in jouw huidverbetering. Samen werken we naar een vooraf vastgesteld einddoel toe. We meten de verbeteringen en veranderingen in jouw huid regelmatig met de Observe 520 huidanalyse en sturen direct bij als dat nodig is. Jouw gewenste huidresultaten kunnen hierdoor sneller worden bereikt.

Met de huidanalyse maken we het onzichtbare in jouw huid zichtbaar. De gepatenteerde technologie maakt gebruik van fluorescentie en gepolariseerd licht. We maken met de Observe, zes verschillende foto’s met verschillende lichtfilters. Zo krijgen we een uitgebreid en objectief beeld van jouw huid, je huidstructuur en je diepere huidlagen.
 
De foto’s laten je onder andere zien hoe het zit met:
  • Zonschade
  • Pigmentverschuivingen en pigmentatiestoornissen
  • Vochtgehalte
  • Talgproductie
  • Roodheden, couperose en rosacea
  • Huidoppervlakte textuur, poriën diepte van littekens
  • Diepte van de aanwezige fijne lijnen en rimpels
  • Verstopte poriën
  • Gevoelige, dunne, kwetsbare huid
  • Huidirritaties
 
Ook kunnen we precies jouw huidtype bepalen en krijgen we een gedetailleerd beeld van je huidconditie en huidproblemen.
De foto’s van je gezichtsscan analyseren we en daarna bespreken we de uitkomsten samen.

Om het beste beeld van jouw huid te krijgen tijdens de huidanalyse, vragen wij jou om je huid vooraf thuis in de ochtend goed te reinigen met alleen water. Daarnaast is het belangrijk om die dag geen dagcrème, geen SPF, geen foundation en geen make-up op te hebben als je voor de huidanalyse komt. De dag voor de afspraak kun je jouw verzorgingsroutine gewoon uitvoeren zoals je dat altijd gewend bent om te doen.

De Observe 520 huidanalyse is volledig veilig, ook voor vrouwen die zwanger zijn.

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom!

Wil jij ook het onzichtbare onder jouw huid zichtbaar maken door middel van dit geavanceerde huidanalyse apparaat?
Ben je benieuwd wat jouw huidtype test laat zien?

 

Je bent van harte welkom. Als je vooraf nog vragen hebt, dan horen we dat graag!

Vraag direct de gratis huidanalyse aan!

Of neem hier direct contact op

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!