Wij veranderen levens door je huid, haar en lichaam te verbeteren

We maken het makkelijk en leuk voor je. En het levert je veel op. Stralend uiterlijk, minder klachten en lekkerder in je vel.

Dát is waar wij bij MOOI Instituut voor staan! Geen korte termijn beloftes, maar blijvend resultaat. Eerlijk, concreet en meetbaar.

Team foto Mooiinstituut

Onze aanpak & waarom die wel werkt.

MOOI Instituut is niet zomaar een schoonheidssalon. Wij geloven in transparantie en zullen je dan ook nooit vertellen dat we je huid 10 jaar kunnen verjongen. Het geheim van een stralend uiterlijk zit volgens ons in de juiste balans tussen je voeding, beweging, ontspanning, slaap en verzorgingsritueel. Vaak wordt hier te weinig aandacht aan besteed, waardoor de gewenste resultaten van de schoonheidsbehandelingen vaak maar tijdelijk zijn. En dat is zonde!

Iedereen is uniek, man of vrouw, op elke leeftijd.

Daarom bespreken we samen met jou je symptomen en wensen en stellen we door middel van een huidanalyse een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op. Hierbij kijken we naar het gehele plaatje en zoeken we naar een oplossing voor een langdurig en natuurlijk resultaat.

Jouw wensen, onze passie

Hormonen en het natuurlijke verouderingsproces kunnen zorgen voor vervelende klachten of huidproblemen. Wat je symptomen ook zijn, we helpen jou om deze tegen te gaan. Door verschillende soorten producten, behandelingen en technologieën, bieden wij oplossingen voor veelvoorkomende symptomen.

Reviews

Dit is wat klanten over ons zeggen.

Mirjam (47 jaar)

De oprechte interesse, dat maakt MOOI Instituut zo bijzonder
‘’Wat ik heel prettig vind, is dat ze bij MOOI Instituut altijd oprecht geïnteresseerd in je zijn. Ook staat het hele team voor 100% achter hun product, ze zijn eerlijk en zeggen ook als iets voor jouw huid niet werkt. Geen commercieel geneuzel, hier krijg je eerlijk en deskundig advies’’

Marloes (40 jaar)

Wow, wat ben ik verrast!
“Mijn buik is blij, heb lekker veel energie, mijn huid lijkt op te knappen, ik ben 3 kilo lichter, maar waar ik nog het meest van sta te kijken….dat ik eigenlijk helemaal geen trek meer heb in zoete suikerbommetjes. Wow, dat is echt een verademing. De begeleiding die ik kreeg was top! Je hebt het gevoel er niet alleen voor te staan en dat was echt heel erg fijn! Al met al een verrassende ervaring met hele fijne resultaten!”

Kom tot rust in onze salon

Impressie

Onze specialisten staan voor jou klaar.

  • Een ervaren team huid- en haar specialisten met 20 jaar+kennis en ervaring binnen hun specialisatie.
  • Persoonlijke service op maat, in een professionele en aangename omgeving.
  • Exclusief geselecteerd LABAREAU partner voor regio Brabant, welke ongeëvenaarde resultaten garanderen. 
  • Alleen behandelingen en apparatuur om problemen doeltreffend aan te pakken.
Team foto Mooiinstituut

Wij zijn mooi instituut

Maak kennis met onze experts.

Eigenaresse
Kitty Scherff
Schoonheids- specialiste en Huidtherapeute
Romy
Schoonheids- specialiste
Lindy
Schoonheids- specialiste
Maaike

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!