SYMPTOMEN

Doffe huid

Ik heb last van een doffe huid

Een stralende huid is voor veel mensen ontzettend belangrijk. Het geeft je een prachtige gloed en zorgt voor extra zelfvertrouwen. Ben jij de natuurlijke gloed van je huid een beetje verloren en zie je er vermoeider uit dan je bent? Dan is de kans groot dat je te maken hebt met een doffe huid. Dat is niet vreemd, want veel mensen krijgen op den duur te maken met dit probleem. Vooral in de herfst is een doffe huid bijna de norm.

Gelukkig zijn er veel manieren om dit probleem aan te pakken, zodat jij het hele jaar geniet van een mooie, gezonde en stralende huid.

Wat kan je er tegen doen? 

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om van een doffe huid af te komen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die een doffe huid weer laten stralen. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van een doffe huid behandelingen

green touch gezicht Mooiinstituut
Greentouch / bindweefsel

Gezichtsbehandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

Labareau facials
Labareau facials

Gezichtsbehandelingen

MPEN
MPEN

Gezichtsbehandelingen

trilipo gezicht
Legend Trilipo / Radiofrequentie

Gezichtsbehandelingen

Ultratone gezicht mooiinstituut
Ultratone biostimulatie

Gezichtsbehandelingen

Zuurstoftherapie
Zuurstoftherapie

Gezichtsbehandelingen

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Of neem hier direct contact op