Kruidenpeeling

Verbetering van de huid op natuurlijke wijze met een kruidenpeeling

Kruiden hebben veel meer functies dan smaakmaker in de keuken. Kruiden zijn ook een geweldig middel voor het bereiken van een jeugdige huid! Voor onze kruidenpeeling behandeling maken wij gebruik van de Algen peeling. Deze peeling bestaat uit een combinatie van algen, kruiden en perfluorocarbon. De combinatie van de werkstoffen in deze peeling is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender. 

Korte introductie

Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de Algen peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan! De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, wat zorgt voor een vernieuwde, frisse en stralende huid. De kruidenpeeling is biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. 

Gezichtsbehandelingen 

De voordelen van Kruidenpeeling

  • Stimulatie van collageen
  • Stimulatie van elastine
  • Stimulatie van nieuwe cellen
  • Intensieve reiniging van poriën
  • Vermindering van vette huid
  • Genormaliseerde talgproductie
  • Verjongend effect
  • Egalere huid
  • 100% veilig
  • Pijnloos

Prijslijst

€ 140,-

Onze werkwijze

De Kruidenpeeling behandeling

Wat de Algen peeling uniek maakt, is dat deze van binnen naar buiten werkt. De huid wordt in de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Deze worden vervolgens naar het huidoppervlak getransporteerd. Door dit proces worden de dode huidcellen op een natuurlijke wijze afgestoten en maken ze plaats voor de nieuwe cellen. Hierdoor is er geen risico op beschadiging van de huid, zoals dat bij andere soorten peelings wel kan zijn. 

Door de kruidenpeeling wordt de talgproductie genormaliseerd, waardoor je aanzienlijk minder last zult hebben van een vettige glans, mee-eters en puistjes. Door de intensieve reiniging van binnenuit zullen ook grove poriën verminderen. Door de stimulatie van de productie van collageen en elastine worden rimpels en lijntjes minder zichtbaar en zul je een heerlijk zachte en frisse huid ervaren.

Deze behandeling bestaat uit een kuur van 3 behandelingen in een periode van 10 dagen voor het meest optimale resultaat. 

Kruidenpeeling helpt bij deze symptomen.

Symptomen 

Acne littekens
Acne / vette huid
Gerstekorrels
Grauwe huid

Veel gestelde vragen

Is deze behandeling iets voor jou? Maak dan een afspraak

Je bent van harte welkom in onze salon in Zevenbergen! Samen met jou bespreken we je symptomen en wensen en stellen we door middel van een huidanalyse een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op. Wat je symptomen ook zijn, we helpen jou om deze tegen te gaan. Hierbij kijken we naar het gehele plaatje en zoeken we naar een oplossing voor een langdurig en natuurlijk resultaat. Hierbij staat jouw welzijn altijd in het middelpunt. 

MOOI WEBSHOP

Bekijk de producten gerelateerd aan jouw behandeling.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!