SYMPTOMEN

Wallen

Ik heb last van wallen

Vaak worden wallen verward met donkere kringen onder de ogen. Walen zijn echter zakjes onder de ogen die ontstaan door een teveel aan huid of vet. Vet onder je ogen klinkt misschien wat gek, maar ieder mens heeft vet onder zijn of haar ogen. Dit dient als stootkussentje en zorgt ervoor dat je goed met je ogen kunt draaien. 

Anders dan veel mensen denken, is dat wallen onder je ogen voornamelijk genetisch bepaald wordt en dus niet omdat je een slaaptekort hebt. Wallen kunnen er echter wel voor zorgen dat je een vermoeide of oudere uitstraling krijgt, iets wat de meeste mensen juist niet willen! Gelukkig zijn er manieren om wallen onder de ogen te verhelpen waardoor je weer een jonge en frisse uitstraling krijgt. 

Wat kan je er tegen doen?

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om wallen onder de ogen te verminderen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die ervoor zorgen dat wallen worden verholpen. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van wallen behandelingen

Bindweefsel-greentouch-
Greentouch / bindweefsel

Gezichtsbehandelingen

Coldlaser6
Coldlaser

Gezichtsbehandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

trilipo gezicht
Legend Trilipo / Radiofrequentie

Gezichtsbehandelingen

Ultratone-microcurrents-
Ultratone

Gezichtsbehandelingen

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Of neem hier direct contact op