SYMPTOMEN

Wallen

Ik heb last van wallen

Vaak worden wallen verward met donkere kringen onder de ogen. Walen zijn echter zakjes onder de ogen die ontstaan door een teveel aan huid of vet. Vet onder je ogen klinkt misschien wat gek, maar ieder mens heeft vet onder zijn of haar ogen. Dit dient als stootkussentje en zorgt ervoor dat je goed met je ogen kunt draaien. 

Anders dan veel mensen denken, is dat wallen onder je ogen voornamelijk genetisch bepaald wordt en dus niet omdat je een slaaptekort hebt. Wallen kunnen er echter wel voor zorgen dat je een vermoeide of oudere uitstraling krijgt, iets wat de meeste mensen juist niet willen! Gelukkig zijn er manieren om wallen onder de ogen te verhelpen waardoor je weer een jonge en frisse uitstraling krijgt. 

Wat kan je er tegen doen?

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om wallen onder de ogen te verminderen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die ervoor zorgen dat wallen worden verholpen. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van wallen behandelingen

Bindweefsel-greentouch-
Greentouch / bindweefsel

Gezichtsbehandelingen

Coldlaser6
Coldlaser

Gezichtsbehandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

trilipo gezicht
Legend Trilipo / Radiofrequentie

Gezichtsbehandelingen

Ultratone-microcurrents-
Ultratone

Gezichtsbehandelingen

Huidverjonging dankzij de Tesla Med behandeling

Revolutionaire ION STREAM technologie

Gezond en onbeschadigd Tijdens en na de behandeling.

huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut
Play Video about huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut

Eerste resultaten zijn (meestal) direct na behandeling

Ongekend effectief en 100% veilig

Wallen ontstaan als gevolg van teveel vocht, vet of huid onder de ogen. Hoewel mensen vaak wallen associëren met slaapgebrek, spelen ook huidveroudering en de genen hierin een belangrijke rol.

Bij MOOI Instituut hebben we diverse behandelingen voor de behandeling van slappe huid in het gezicht. Zo kunnen we je helpen als je last hebt van wallen met onze Greentouch bindweefselmassage, de Coldlaser gezichtsbehandeling, een Jetpeel behandeling, de Legend trilipo / radiofrequentie behandeling, de Ultratone behandeling of een behandeling met de ION STREAM 680 PRO.

Om van wallen af te komen is het belangrijk om te zorgen voor voldoende rust en slaap. Zorg voor ongeveer 8 uur slaap per nacht, zodat je lichaam voldoende tijd krijgt om je huidcellen te vernieuwen en afvalstoffen te verwerken. Drink voldoende water zodat je lichaam gifstoffen kan afvoeren en om je vochthuishouding op peil te houden. Tevens heeft gezonde en gevarieerde voeding een grote impact op de huid.

Daarnaast is het belangrijk om je iedere dag (ook als het bewolkt is) in te smeren met een goede SPF.

Heb je last van een wallen? MOOI Instituut heeft diverse behandelingen die jouw helpen voor het verminderen van wallen.

Tijdens de Greentouch bindweefselmassage wordt het bindweefsel tussen de spieren en de opperhuid gemasseerd. Hierdoor raakt de huid beter doorbloed en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Ook worden verklevingen in de huid weggemasseerd, waardoor de huid weer soepel wordt, rimpels en littekens vervagen, wallen verdwijen en je huid komt weer tot leven!

Zo worden er tijdens de Buccal massage liftende, strijkende en pulserende bewegingen aan de (binnenzijde) van de wangen, kaaklijn, decolleté en half uitgevoerd om op deze manier de sterkste spieren in het gelaat te bereiken en te verbeteren. Na de Buccal massage voelt de huid veerkrachtig, wordt de kaaklijn gelift en zijn rimpels duidelijk verminderd.

De Coldlaser gezichtsbehandeling laadt de huidcellen op met nieuwe energie, waardoor je huid weer op volle kracht gaat werken. Rimpels en fijne lijntjes zullen hierdoor verdwijnen, de slappe huid wordt verstevigd, wallen zijn verminderd en de huidstructuur wordt verbeterd.

Gedurende de Jetpeel behandeling worden actieve werkstoffen, zonder naalden, met een gepatenteerde luchtdrukinjectie in gebracht tot in de huidlaag waar nieuwe cellen worden aangemaakt en in optimale conditie worden gebracht.

Een Legend trilipo / radiofrequentie behandeling geeft de huid een liftend effect en de spierstimulerende pulsen zorgen voor verstrakking en versteviging van de huid. Doordat er nieuw collageen wordt gevormd worden rimpels verzacht en minder zichtbaar en wordt de slappe huid onder de ogen (de wallen) verstevigd.

Door Ultratone behandeling worden lichaamseigen processen geïmiteerd om de spieropbouw en spierspanning beter en steviger te maken. Na de behandeling met de Ultratone zal de huid onder de ogen waar de wallen zitten zichtbaar verstevigd zijn.

En dan last but not least kunnen we je behandelen met de ION STREAM 680 PRO, onze ware alleskunner! De revolutionaire ION STREAM technologie stimuleert de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de diepste huidlagen en leidt tot directe zichtbare huidverjonging en verstrakking. De technologie zorgt voor een grondige aanpak van huidverslapping in het gezicht en het lichaam, acné, striae, pigmentatie en stimuleert de haargroei.

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!