SYMPTOMEN

Decolleté en hals

Ik heb last van decolleté / hals rimpels of verslapping

Naarmate we ouder worden, kunnen er rimpels of verslapping ontstaan in het decolleté en de hals. Dit komt doordat er door veroudering minder collageen aangemaakt wordt, waardoor de huid minder elastisch en slapper wordt. Vaak besteden we veel aandacht aan onze gezichtshuid, maar vergeten we ons decolleté en hals. Hierdoor kunnen we ondanks ons harde werk voor het gezicht, alsnog ouder lijken door ons decolleté en hals. 

Daarom is het belangrijk om niet alleen aandacht te schenken aan je gezicht, maar ook zeker aan je decolleté en hals! Door de juiste behandeling kun je je huid in je decolleté en hals verstevigen en strakker maken. En ja, dat kan ook zeker zonder botox of fillers! 

Wat kan je er tegen doen?

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om van de rimpels of verslapping in jouw decolleté en/of hals af te komen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die helpen bij rimpels of verslapping in jouw decolleté en/of hals. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van decolleté / hals rimpels of verslapping behandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

labareau-producten-2560x1100
Labareau facials

Gezichtsbehandelingen

trilipo gezicht
Legend Trilipo / Radiofrequentie

Gezichtsbehandelingen

Ultratone-microcurrents-
Ultratone

Gezichtsbehandelingen

Huidverjonging dankzij de Tesla Med behandeling

Revolutionaire ION STREAM technologie

Gezond en onbeschadigd Tijdens en na de behandeling.

huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut
Play Video about huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut

Eerste resultaten zijn (meestal) direct na behandeling

Ongekend effectief en 100% veilig

De oorzaak van rimpels of verslapping in het decolleté en de hals komen over het algemeen doordat er door veroudering er minder collageen wordt aangemaakt en de huid dus slapper en minder elastisch wordt. Daarbij is de huid in de hals en het decolleté dun en delicaat en bevat deze minder zweet- en talgklieren en minder bloedvaten. Daardoor is je decolleté en hals extra gevoelig voor veroudering. Tevens kunnen de rimpels verergeren doordat deze kwetsbaar is voor blootstelling aan de zon en het slapen op de zij. Maar ook het langdurig in een verkeerde houding kijken naar een laptop of telefoon kunnen diepere plooien in de nek veroorzaken.

Bij MOOI Instituut hebben we diverse behandelingen voor de behandeling van rimpels in het decolleté en verslapping van de hals. Zo kunnen we je helpen met de Jetpeel, de facials van Labareau, de Legend Trilipo / radiofrequentie behandeling, de Ultratone behandeling of een behandeling met de ION STREAM 680 PRO.

Om van je rimpels in het decolleté en verslapping in de hals af te komen kunnen we bij MOOI Instituut deze verzachten met diverse behandelingen en huidverzorgingsproducten. Daarnaast is het belangrijk om jezelf een gezonde leefstijl aan te meten, met het eten van veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water te drinken, voldoende te bewegen, goede nachtrust te hebben en minder alcohol, koffie en junkfood te nuttigen. Als je lichaam namelijk beschikt over de juiste bouwstoffen is je lichaam beter in staat om lichaamseigen collageen te vormen.

Het is ook erg belangrijk om de delicate huid in je hals en decolleté goed te beschermen met een SPF, om zo verergering van de rimpels en verslapping van de huid door zonschade te voorkomen.

Tevens kun je oefeningen doen om de nekspieren, die langs de zijkant van je nek lopen, te trainen. Neem ook regelmatig schermpauzes en probeer je bewust te worden van je houding wanneer je bijvoorbeeld aan het werk ben achter je laptop, of voor lange tijd naar je tablet of telefoon kijkt.

Heb je last van rimpels in het decolleté of verslapping van de hals? MOOI Instituut heeft diverse behandelingen die jouw helpen voor het verminderen de rimpels in je decolleté en de verslapping van de huid in de hals.

Tijdens een Jetpeel behandeling worden actieve werkstoffen, zonder naalden, met een gepatenteerde luchtdrukinjectie in gebracht tot in de huidlaag waar nieuwe cellen worden aangemaakt en in optimale conditie worden gebracht.

De facials van Labareau zijn anti-aging behandelingen welke door middel van een exclusieve technologie is geformuleerd met hoog geconcentreerde, krachtige ingrediënten die de huid verjongen en de eigen anti-aging capaciteiten van de huid stimuleren. Huid van je decolleté wordt voller, de rimpels worden verminderd en de huid in de hals wordt steviger.

Een Legend trilipo / radiofrequentie behandeling geeft de huid een liftend effect en de spierstimulerende pulsen zorgen voor verstrakking en versteviging van de huid. Doordat er nieuw collageen wordt gevormd worden de rimpels in het decolleté verzacht en minder zichtbaar en zal de huid in de hals worden verstevigd.

Door Ultratone behandeling worden lichaamseigen processen geïmiteerd om de spieropbouw en spierspanning beter en steviger te maken. Na de behandeling met de Ultratone zal de huid in de hals steviger zijn en de rimpels in het decolleté minder zichtbaar.

En dan last but not least kunnen we je behandelen met de ION STREAM 680 PRO, onze ware alleskunner! De revolutionaire ION STREAM technologie stimuleert de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de diepste huidlagen en leidt tot directe zichtbare huidverjonging en verstrakking. De technologie zorgt voor een grondige aanpak van huidverslapping in het gezicht en het lichaam, acné, striae, pigmentatie en stimuleert de haargroei.

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!