SYMPTOMEN

Decolleté en hals

Ik heb last van decolleté / hals rimpels of verslapping

Naarmate we ouder worden, kunnen er rimpels of verslapping ontstaan in het decolleté en de hals. Dit komt doordat er door veroudering minder collageen aangemaakt wordt, waardoor de huid minder elastisch en slapper wordt. Vaak besteden we veel aandacht aan onze gezichtshuid, maar vergeten we ons decolleté en hals. Hierdoor kunnen we ondanks ons harde werk voor het gezicht, alsnog ouder lijken door ons decolleté en hals. 

Daarom is het belangrijk om niet alleen aandacht te schenken aan je gezicht, maar ook zeker aan je decolleté en hals! Door de juiste behandeling kun je je huid in je decolleté en hals verstevigen en strakker maken. En ja, dat kan ook zeker zonder botox of fillers! 

Wat kan je er tegen doen?

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om van de rimpels of verslapping in jouw decolleté en/of hals af te komen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die helpen bij rimpels of verslapping in jouw decolleté en/of hals. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van decolleté / hals rimpels of verslapping behandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

labareau-producten-2560x1100
Labareau facials

Gezichtsbehandelingen

trilipo gezicht
Legend Trilipo / Radiofrequentie

Gezichtsbehandelingen

Ultratone-microcurrents-
Ultratone

Gezichtsbehandelingen

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Of neem hier direct contact op