Trilipo Voluderm

Voor een natuurlijk filler effect, een natuurlijke boost van binnenuit!

Rimpels, verslappingen en littekens: de een draagt ze met verve, de ander heeft er geen moeite mee. Beiden zijn oké. Behoor je tot de laatste categorie en wil je je huid problemen verhelpen zonder operatieve ingrepen? Dan is de Trilipo Voluderm iets voor jou. Deze behandeling zetten we vaak in bij een verslapte kaaklijn, frons rimpel, littekens, op het decolleté, bij verslapte oogleden en lijnen rond de ogen en de mond.

Wat doet de Voluderm?

De huid in de diepte vernieuwenzonder oppervlakkige schade aan te richten en een minimale hersteltijd. We maken gecontroleerde wondjes in de huid (met minuscule en steriele naaldjes).
De huid gaat de herstel fase in en maakt daarbij collageen, elastine en hyaluronzuur aan. De huid gaat direct in een genezingsproces. Hierbij wordt er geen littekenweefsel aangemaakt maar huidige collageen type 1 en 3 (vul en steun collageen)
De behandeling wordt als intensief, maar pijnloos ervaren.

Gezichtsbehandelingen 

De voordelen van Trilipo Voluderm

  • Meer huidvolume
  • Verbeterde huidstructuur
  • Strakkere kaakcontouren
  • Een beter gehydrateerd huid
  • Gelifte ogen
  • Rimpel vermindering rond de mond en ogen
  • Vermindering van littekens
  • Weinig hersteltijd nodig
  • Geschikt voor ieder huidtype
  • Voluderm mag het hele jaar door ingezet worden

Prijslijst

€ 349,- € 549,-

Hoe verloopt een Voluderm behandeling?

Een goed voorbereide huid is een must. Daarom reinigen we jouw huid met alleen de beste producten afgestemd op jouw huidconditie, voordat we de behandeling starten.

Afhankelijk van de te behandelen indicatie, wordt nu de celvernieuwing gestimuleerd door onze bindweefsel- buccal massage. De huid krijgt een enorme boost, omdat de bloedsomloop gestimuleerd wordt en er hierdoor veel zuurstof vrijkomt in de huid. Dit om de resultaten te maximaliseren.

We werken hygiënisch en plaatsen een steriel verpakte behandel kopstuk op de Voluderm handstuk.

Met behulp van dit (medische) handstuk worden er radiologische golven afgegeven in de diepere huidlagen. Deze pulsen + de warmte maken microkanalen in de huid waarbij de warmte wordt afgegeven in de diepere lagen van de huid. Dit zorgt voor directe huid (collageen) verstrakking. Een bijkomend voordeel is dat tijdens de behandeling het natuurlijk herstel proces diep in de huid wordt geactiveerd waardoor er nieuw collageen wordt aangemaakt. Dit proces neemt gemiddeld 3-4 maanden in beslag.

De huid is steviger en voller en de huid teint egale, frisser en stralender. Kortom, een mooi en zichtbaar resultaat.

Trilipo Voluderm helpt bij deze symptomen.

Symptomen 

Huidveroudering
Kin en kaaklijn
Kraaienpootjes
Slappe huid gezicht

Veel gestelde vragen

Is deze behandeling iets voor jou? Maak dan een afspraak

Je bent van harte welkom in onze salon in Zevenbergen! Samen met jou bespreken we je symptomen en wensen en stellen we door middel van een huidanalyse een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op. Wat je symptomen ook zijn, we helpen jou om deze tegen te gaan. Hierbij kijken we naar het gehele plaatje en zoeken we naar een oplossing voor een langdurig en natuurlijk resultaat. Hierbij staat jouw welzijn altijd in het middelpunt. 

MOOI WEBSHOP

Bekijk de producten gerelateerd aan jouw behandeling.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!