MPEN

De huid verbeteren met de MPEN behandeling

Grove poriën, littekens, rimpels, dofheid… je bent ze liever kwijt dan rijk. Een behandeling met de MPEN Skinpen pakt het probleem van binnenuit aan, wat zorgt voor een aanzienlijke verbetering in de huid. Medisch micro-needling met de MPEN  is een veilige en effectieve manier om lijntjes te vervagen en poriën te verfijnen, maar ook om een slappe huid te verstevigen en een doffe huid weer te laten stralen.

Korte introductie

Tijdens een MPEN behandeling worden er door middel van kleine naaldjes, micro kanaaltjes in de huid gevormd. De huid wordt hierdoor gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken waardoor de huid zich sneller zal herstellen. Door de stimulatie van collageen en elastine wordt de huid voller, steviger en stralender. 

Gezichtsbehandelingen 

De voordelen van MPEN

  • Stimulatie van collageen
  • Stimulatie van elastine
  • Verbeterde huidconditie
  • Vermindering van rimpels
  • Fijnere poriën
  • Vervagen van littekens
  • Verbeterde huidstructuur
  • Gezonde teint
  • Verjongend effect
  • 100% veilig

Prijslijst

€ 195,- € 240,- € 780,-

Onze werkwijze

De MPEN Micro-needling behandeling

Tijdens de behandeling worden kleine naaldjes in de huid aangebracht, wat aanvoelt als een vibrerende prikkeling. Dit kan als licht pijnlijk ervaren worden. Na iedere behandeling zal er al verbetering te zien zijn. Vier weken na de behandeling zullen de verbeteringen het beste zichtbaar zijn. 

Voor een optimaal resultaat worden 3 tot 6 behandelingen aangeraden, steeds met een periode van vier weken tussen de behandelingen in. 

Na de behandeling

Afhankelijk van het huidtype en de soort behandeling zal de huid er lichtelijk roze/rood uit gaan zien. Ook kan de huid prikkelend en warm aanvoelen. Deze verschijnselen zullen na een dag al afnemen. Ook kan de huid twee tot drie dagen na de behandeling kan de huid nog wat roder ogen dan normaal. Dit valt echter nauwelijks op voor uw omgeving. 

Door de versnelde celdeling kan de huid ook licht gaan schilferen, doordat de dode huidcellen loslaten. Dit is een gunstige reactie die ontstaat door de behandeling met de MPEN. Het is hierbij wel noodzakelijk om de huid goed te beschermen met een factor 30 en in de opvolgende dagen een serum aan te brengen op het behandelde gebied.

MPEN helpt bij deze symptomen.

Symptomen 

Acne littekens
Fronsrimpel
Grauwe huid
Huidveroudering
Kraaienpootjes
Pigmentvlekken
Rimpels rond de mond

Veel gestelde vragen

Is deze behandeling iets voor jou? Maak dan een afspraak

Je bent van harte welkom in onze salon in Zevenbergen! Samen met jou bespreken we je symptomen en wensen en stellen we door middel van een huidanalyse een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op. Wat je symptomen ook zijn, we helpen jou om deze tegen te gaan. Hierbij kijken we naar het gehele plaatje en zoeken we naar een oplossing voor een langdurig en natuurlijk resultaat. Hierbij staat jouw welzijn altijd in het middelpunt.

MOOI WEBSHOP

Bekijk de producten gerelateerd aan jouw behandeling.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!