Huidverjonging was nog nooit zo snel (en lang) zichtbaar…

ION STREAM technologie

De revolutionaire ION STREAM technologie zorgt voor directe huidverjonging door in de diepste huidlagen de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur te stimuleren. Dit leidt tot directe zichtbare huidverjonging en verstrakking. De technologie biedt een grondige aanpak van huidverslapping in het gezicht en het lichaam, acné, striae, pigmentatie en stimuleert haargroei.

De ION STREAM 680 PRO is het apparaat dat gebruik maakt van de ION STREAM technologie. De technologie en het apparaat zijn ontwikkeld door het Italiaanse bedrijf Tesla Med aan de hand van meer dan 20 jaar aan ervaring en innovatie in de medische en esthetische sector en is nu voor het eerst ook in Nederland beschikbaar. Al na 1 ION STREAM behandeling wordt huidverjonging direct zichtbaar!

Hoe het werkt?

De ION STREAM 680 PRO doet tijdens een behandeling een aantal dingen tegelijkertijd. Deze combinatie van functionaliteit maakt het apparaat niet alleen ongekend effectief, maar ook 100% veilig.

Het belangrijkste (en meest bijzondere) van de ION STREAM 680 PRO is dat het ionstromen naar de diepere huidlagen kan zenden. In de diepere huidlagen stimuleren de ionen de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur, wat leidt tot een directe verjonging en verstrakking van de huid, een grondige aanpak van acné, striae, pigmentatie en zelfs een direct effect op haaruitval en haargroei.

Dit zorgt er tegelijkertijd ook voor dat huidproducten tot diep in de huid doordringen. Hierdoor doen de huidproducten op een dieper niveau hun werk en dat zorgt voor sneller en groter effect.

Daarnaast geeft de  ION STREAM 680 PRO kleine schokjes die de huid direct strakker maken.

Door gebruik te maken van microdermabrasie en elektro-peeling worden dode huidcellen direct verwijderd, waardoor je huid er fris en gezond uitziet.

Door de gelijktijdige productie van ozon worden potentiële bacteriële infecties direct bestreden waardoor je huid constant schoon en veilig gehouden wordt tijdens de behandeling.

Dit alles gebeurt op een lage, veilige temperatuur die nooit boven de 45°C komt waardoor de huid niet beschadigd of huidcellen schokt en de behandeling comfortabel aanvoelt.

huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.3# - MOOI Instituut
huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1# - MOOI Instituut

Zo blijft de huid altijd veilig, gezond en onbeschadigd tijdens en na de behandeling.

De ION STREAM 680 PRO kan 10 soorten huidproblemen tegelijkertijd aanpakken. Hierdoor kan deze technologie maatwerk leveren specifiek afgestemd op de behoefte en huidconditie van de persoon die de behandeling ondergaat.

De ION STREAM 680 PRO kan veilig en effectief gebruikt worden voor:

  • De behandeling van huidverslapping in het gezicht en op het lichaam, rimpels en lijntjes, dubbele kin, verslapping van de hals, littekens en huidverkleuring op het gezicht.
  • De aanpak van huidverslapping, lokaal vet en cellulite, armen, benen, love-handles, billen en borsten.
  • Het stimuleren van haargroei.
  • De behandeling van pigment, striae en acne.

De eerste resultaten zijn (meestal) direct na behandeling duidelijk zichtbaar

En het optimale resultaat, op korte en lange termijn, wordt behaald na 6 – 10 behandelingen met telkens een week tussen 2 behandelingen.

De effecten van een behandeling werken tot een aantal dagen na de behandeling door.

Door de behandeling meerdere keren te herhalen blijven de resultaten echt voor een lange tijd zichtbaar. 6 – 10 Behandelingen blijkt voor zowel de korte als lange termijn resultaten ideaal te zijn.

Samen met onze partner Longevity zijn wij nu de enige in Nederland die met TeslaMed’s ION STREAM 680 PRO werken maar in verschillende Europese landen wordt TeslaMed al meer gebruikt, en de resultaten zijn echt ongelofelijk.

Onderstaande foto’s tonen de resultaten na 1 behandeling met de ION STREAM 680 PRO:

huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.4# - MOOI Instituut

Mijn persoonlijke ervaring

Voordat ik nieuwe technologie of apparatuur op een cliënt gebruik, probeer ik het altijd eerst zelf uit. Dat heb ik dus ook met de ION STREAM 680 PRO gedaan.

De resultaten waren bij mij persoonlijk ook echt ongelofelijk.

Ik was eigenlijk van plan een ooglidcorrectie te doen, maar dat was na slechts 1 behandeling met de Tesla Med al niet meer nodig.

Dat scheelt dus best wat geld, maar belangrijker nog, ik zie gewoon direct resultaat.

Inmiddels heb ik al meer mensen behandeld met de ION STREAM en ook zij merken allemaal direct grote verschillen in hoe hun huid eruit ziet.

Omdat ik super enthousiast ben over deze nieuwe innovatie heb ik besloten om een speciale introductie actie te doen hieronder lees je daar meer over.

Ervaar als een van de eersten in Nederland de ongelofelijke resultaten van de ION STREAM 680 PRO

Tijdelijk krijg je voor de eenmalige introductieprijs van €1744 maar liefst 6 behandelingen met de ION STREAM 680 PRO bij ons in Zevenbergen.

Wil je graag de ION STREAM 680 PRO uit te proberen?

Plan dan hier een belafspraak in of laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op om een afspraak te maken. Tijdens de belafspraak bespreken we eventuele vragen en kunnen we als je dat wil direct een eerste behandeling inplannen.

Volledig veilig, non-invasive, pijnloos en minimale hersteltijd

Links zie je een afbeelding van de ION STREAM 680 PRO.

In de ontwikkeling van het apparaat is er niet alleen gekeken naar hoe de beste resultaten behaald kunnen worden, maar ook hoe de behandelingen zo comfortabel en veilig mogelijk blijven.

Het is zoals je ziet een klein apparaatje waarmee heel precies gewerkt kan worden.

Veelgestelde vragen

Ja, in de ontwikkeling ION STREAM 680 PRO zijn veiligheid en comfort expliciet meegenomen. Verschillende functies in het apparaat garanderen veilig en comfortabel gebruik, zo werkt het apparaat met temperaturen tot maximaal 45°C en wordt er ozon direct op de huid geproduceerd om bacteriële infecties te voorkomen..

De ION STREAM 680 PRO weinig tot geen bijwerkingen moeten hebben en is de hersteltijd na een behandeling minimaal (tot enkele uren na behandeling kan de huid gevoelig aanvoelen op het behandelde huidoppervlak)

De duur van een behandeling hangt af van het doel van de behandeling en de grootte van het te behandelen huidoppervlak. Tijdens je intake kunnen we hier specifiekere indicatie over geven.

Alhoewel het afhankelijk is van bijvoorbeeld de conditie van je huid en andere mogelijke persoonsspecifieke factoren zien we bij veel mensen al na de eerste behandeling verbeteringen. Maar het komt ook voor dat verbeteringen pas na een aantal sessies echt duidelijk zichtbaar worden.

Jazeker, er zijn geen contra-indicaties bekend. Uiteraard is het raadzaam altijd je arts te raadplegen als je onder behandeling bent.

In de ontwikkeling van ION STREAM 680 PRO zijn veiligheid en comfort expliciet meegenomen.

Dat betekent niet dat je tijdens de behandeling niets merkt van de behandeling maar over het algemeen worden de behandelingen niet als pijnlijk of oncomfortabel ervaren.

De Tesla Med is geen methode om af te vallen. Daarvoor hanteren we liever andere methodes. Het is juist bedoeld voor versteviging en (figuur) correctie.

Dat kan zeker. Tijdens het samenstellen van het persoonlijke en op maat gemaakte behandelplan bepalen we welke technieken we het best combineren om het resultaat te intensiveren en langer vast te houden.

Tesla Med S.R.L. is een Italiaans bedrijf gevestigd in Grugliasco (Turijn), opgericht door de ingenieur Alberto Bannino. Het bedrijf produceert al meer dan 20 jaar geavanceerde, wetenschappelijk bewezen technieken voor de medische, esthetische, fysiotherapeutische en vetinaire wereld.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!