Gezichtsbehandelingen

Coldlaser

Voor een natuurlijke huidverstrakking.

Bij de Pascaud coldlaser wordt er energie afgegeven aan de cel waardoor de cel geprikkeld wordt om de stofwisseling te bevorderen. De laser laadt de energie in onze cellen op. Het gevolg: versteviging en lifting van het gelaat en minder wallen onder de ogen.

De energie die ontstaat wanneer een huid met cold laser licht wordt behandeld, zorgt niet alleen voor het inlopen van de door de jaren opgelopen achterstand van de huid, maar remt op een effectieve manier het tempo van het natuurlijke verouderingsproces. De huid hersteld en behoudt een nieuwe balans.
Zo’n herstel kan alleen met het licht. Geen enkele andere energiebron of chemisch of cosmetisch middel kan deze functie beter vervullen. Dit is ook logisch want wij, de mens, leven al miljoenen jaren in interactie met de zon, als bron van energie.

Wat doet de Coldlaser?

De ColdLaser laadt de huidcellen op, met nieuwe energie, waardoor de huid weer op volle kracht werkt. Fijne lijntjes en rimpels verdwijnen en de structuur van de huid wordt hierdoor verbeterd – lees: soepeler, strakker en gezonder! Hoe dat kan? De dode huidcellen verdwijnen en maken plaats voor een nieuwe, gezonde huid met een prachtige natuurlijke teint.

De coldLaser is geschikt ook voor specifieke huidproblemen zoals acné, couperose, rosacea en littekens, en doet geen pijn.

Gezichtsbehandelingen 

De voordelen van Coldlaser

 • Liftend effect gezicht
 • Verstevigen gezicht
 • Strakkere oogcontouren
 • Vochtwallen onder de ogen verminderen
 • Versnellen van de collageen productie
 • Vochtophoping gezicht verminderen
 • Acné verminderen
 • Verstrakking van de oogcontouren
 • Kaaklijn verstrakken
 • Neus-lippenlijn verminderen
 • Ontspannende behandeling
 • 100% veilig

Prijslijst

€ 140,- € 150,-

Hoe verloopt een Coldlaser behandeling?

Een goed voorbereide huid is een must.
Om de effectiviteit van de behandeling te versterken wordt er naast de thuis verzorgingsproducten altijd gestart met voedingssupplementen, waarbij anti-oxidanten en vitamine E de basis vormen.

De behandeling zelf start met een diepe reiniging en milde peeling waardoor de huid sneller vernieuwd, gladder wordt en het laserlicht beter wordt opgenomen door de huid.

Vervolgens wordt een serum met alg op het gezicht aangebracht wat bijdraagt aan de hydratatie en het licht aantrekt van de laser.
Gevolgd door een 30 minuten durende ontspannende cold laser behandeling.

Onze specialisten combineren, indien nodig, de coldlaser met 15 minuten radiofrequentie. Dit om de resultaten te maximaliseren.

De huid is steviger en voller en de huid teint egale, frisser en stralender. Kortom, een mooi en zichtbaar resultaat.

Voor langdurig resultaat adviseren we een coldlaser kuur. Deze bestaat over het algemeen uit een serie van opbouwende behandelingen die in totaal 5 weken duurt. Behandelingen vinden 2x per week plaats. Elke sessie duurt ongeveer 45 minuten uur. Lasertherapie heeft een snelle werking: Al na een aantal behandelingen vind verbetering plaats.

Coldlaser helpt bij deze symptomen.

Symptomen 

Afhangende mondhoeken
Hamsterwangen
Ingevallen wangen
Slappe huid gezicht

Veel gestelde vragen

De Coldlaser is een Low Level Laser Therapie en wordt ook wel Low Power Laser, Cold (koude) Laser, softlaser therapie of koud laser behandeling genoemd.

Deze behandelmethode is wetenschappelijk getest op cellulair niveau en is zeer effectief gebleken tegen veel (huid)ziektes en aandoeningen. Low Level Laser Therapie is de behandeling en genezing van nu en de toekomst.

Soft laser is een techniek gebaseerd op licht dat zodanig wordt versterkt dat het een onvoorstelbare hoeveelheid energie bevat. In principe kunnen alle doorbloede delen van het lichaam waarvan de cellen beschadigd of uitgeput zijn behandeld worden met de softlaser.
De soft laser is erg snel op weg om gigantische veranderingen teweeg te brengen in de geneeskunde.

De Coldlaser heeft het vermogen om weefsels op cel niveau te herstellen. Dit maakt het uitermate geschikt om huidveroudering tegen te gaan en zelfs de huid te verjongen. Collageen- en elastinevezels worden door de laser aangemaakt in een veel betere kwaliteit door de hoeveelheid energie die de huid aan het werk zet.

Het uiteindelijke resultaat wat we met de Coldlaser willen verkrijgen is niet gebaseerd op een eenmalige behandeling, maar wordt in kuurvorm ondergaan. Een kuurverband van 5 weken, 2 behandelingen per week, zorgt voor een zeer lang aanhoudend liftend en drainerend resultaat, maar zelfs na één behandeling is er een duidelijke verbetering zichtbaar!

Omdat de huid binnen deze periode nog actief aan het herstellen is en collageen produceert, moet er minimaal 2-3 dagen tussen elke sessie zitten.

We zijn blij om jou te mogen zeggen dat we altijd heel mooie resultaten boeken met deze behandeling! Een gezonde huid die reeds voorbereid is met onze Labareau, Mesoesthetic of QMS producten en supplementen, zal nog betere resultaten boeken.

De rustige bewegingen met de behandelkop van de Coldlaser wordt altijd als zeer prettig en ontspannen ervaren. De gezichtsbehandeling is geheel pijnloos en zonder risico door gebruik van een koude soft laser. Deze laser straalt koud licht en maakt dus niets kapot in de huid.

Bij botox & fillers kan de Coldlaser probleemloos worden toegepast. En goed om te weten: als jouw huid goed is voorbehandeld met de Coldlaser, zal het de resultaten van de botox en fillers verlengen.

De Coldlaser gaat ontstekingen tegen zoals acne, en rosacea, vermindert pigmentvlekken, jonge couperose en psoriasis. Daarnaast zal de huid verjongen en verbeteren. De Coldlaser is geschikt voor de elke huid, de dunne huid en zelfs de meest gevoelige huid en ook de donker gekleurde huid. De gezichtsbehandeling is gegarandeerd zonder risico’s, pijnloos en zorgt voor een duurzaam resultaat.

De behandelde huid ziet er na de behandeling fris, rustig, egaal en steviger uit
Het resultaat van de Coldlaser bestaat eigenlijk uit 2 onderdelen: het eerste resultaat is direct zichtbaar, namelijk verstrakking, versteviging van de huid en vervaging van rimpels en lijntjes. Dit direct zichtbare resultaat is tijdelijk en daarom niet het meest duurzame resultaat.
Het tweede resultaat is het resultaat voor de lange termijn en richt zich op de duurzame huidverbetering en verjonging.

Dit resultaat is niet te behalen met 1 behandeling. Er gaat circa 3 maanden overheen voordat het oude collageen is afgebroken en geheel is vervangen door nieuw collageen type 1. Met als resultaat een dikkere, strakkere en stevige huid met vitale onderliggende spieren en aanhechtingen die de huid als het ware lift.

Ook huidproblemen zoals pigmentvlekken, acne, couperose en rosacea zullen verbeteren en kunnen zelfs helemaal verdwijnen.

Lichtenergie van de Coldlaser bestaat uit rood koud licht en infrarode laserstralen. Licht bestaat uit verschillende golflengtes waarbij de lichtdeeltjes met een bepaalde intensiteit worden uitgezonden. De Coldlaser werkt op één specifieke golflengte waardoor het licht wordt opgevangen door de Mitochondriën (energie centrales) in onze cellen. Hierdoor wordt de huid, weefsel en spieren voorzien van energie.

Om precies te zijn: Het laserlicht stimuleert de energiecentrales van de cellen om stoffen aan te maken die het vernieuwingsproces van de beschadigde cellen versnellen. Als ware krijgt de ‘batterij’ van de cellen een boost om weer normaal te functioneren. Hierdoor kunnen de cellen herstellen, verbeteren, verjongen en wordt veroudering tegengegaan.

De Coldlaser kan toegepast worden bij alle huidtypes, zelfs bij de meest gevoelige. En dit het hele jaar door. Bepaalde auto-immuunziekten en zwangerschap is een contra indicatie.

Coldlaser is ook geliefd bij de mannen. We passen de sterkte van de producten en intensiteit van de behandeling aan, al naar gelang jouw huidconditie.

Deze behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekering.

Supplementen met Anti-oxidanten beschermen ons. Ze herstellen schadelijke effecten van deze vrije radicalen in het lichaam. Vrije radicalen zijn chemicaliën die in het lichaam worden gevormd als bescherming tegen invloeden van buitenaf en als onderdeel van de stofwisseling. Deze invloeden zijn bijvoorbeeld milieuvervuiling, UV licht, ziekten, infecties, vermoeidheid, sigarettenrook en stress.

Onder deze omstandigheden kan het vrije radicalen niveau in het lichaam flink oplopen, waardoor lasertherapie in effectiviteit achteruit gaat. Het is dus zaak om de klacht(en) zowel door directe stimulans van buitenaf met laserlicht te behandelen, alsmede door herstel te bevorderen van binnenuit. En dit kan alleen door de juiste dosering anti-oxidanten, mineralen en vitaminen te combineren met de coldlaser.

Als huidspecialistes, huidtherapeuten, hormoontherapeut en OERsterk leefstijlcoach werken we op een holistische, integere en veilige manier. Van binnen naar buiten. Met onze ruime kennis, meer dan 20 jaar ervaring en daarbij de gecertificeerde, onderbouwde en ruimschoots bewezen werking van onze producten en diensten, goed inschatten wat jouw huid nodig heeft.

Geen onnodige operatieve ingrepen, geen botox, of chemisch opvullen. Maar gezond, gecontroleerd en gedoseerd behandelen en onderhouden met resultaat!

Is deze behandeling iets voor jou? Maak dan een afspraak

Je bent van harte welkom in onze salon in Zevenbergen! Samen met jou bespreken we je symptomen en wensen en stellen we door middel van een huidanalyse een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op. Wat je symptomen ook zijn, we helpen jou om deze tegen te gaan. Hierbij kijken we naar het gehele plaatje en zoeken we naar een oplossing voor een langdurig en natuurlijk resultaat. Hierbij staat jouw welzijn altijd in het middelpunt. 

Mooi webshop

Bekijk de producten gerelateerd aan jouw behandeling.

Contact

Of neem hier direct contact op