Coldlaser

Voor een natuurlijke huidverstrakking.

Bij de Pascaud coldlaser wordt er energie afgegeven aan de cel waardoor de cel geprikkeld wordt om de stofwisseling te bevorderen. De laser laadt de energie in onze cellen op. Het gevolg: versteviging en lifting van het gelaat en minder wallen onder de ogen.

De energie die ontstaat wanneer een huid met cold laser licht wordt behandeld, zorgt niet alleen voor het inlopen van de door de jaren opgelopen achterstand van de huid, maar remt op een effectieve manier het tempo van het natuurlijke verouderingsproces. De huid hersteld en behoudt een nieuwe balans.
Zo’n herstel kan alleen met het licht. Geen enkele andere energiebron of chemisch of cosmetisch middel kan deze functie beter vervullen. Dit is ook logisch want wij, de mens, leven al miljoenen jaren in interactie met de zon, als bron van energie.

Wat doet de Coldlaser?

De ColdLaser laadt de huidcellen op, met nieuwe energie, waardoor de huid weer op volle kracht werkt. Fijne lijntjes en rimpels verdwijnen en de structuur van de huid wordt hierdoor verbeterd – lees: soepeler, strakker en gezonder! Hoe dat kan? De dode huidcellen verdwijnen en maken plaats voor een nieuwe, gezonde huid met een prachtige natuurlijke teint.

De coldLaser is geschikt ook voor specifieke huidproblemen zoals acné, couperose, rosacea en littekens, en doet geen pijn.

Gezichtsbehandelingen 

De voordelen van Coldlaser

 • Liftend effect gezicht
 • Verstevigen gezicht
 • Strakkere oogcontouren
 • Vochtwallen onder de ogen verminderen
 • Versnellen van de collageen productie
 • Vochtophoping gezicht verminderen
 • Acné verminderen
 • Verstrakking van de oogcontouren
 • Kaaklijn verstrakken
 • Neus-lippenlijn verminderen
 • Ontspannende behandeling
 • 100% veilig

Prijslijst

€ 140,- € 150,-

Hoe verloopt een Coldlaser behandeling?

Een goed voorbereide huid is een must.
Om de effectiviteit van de behandeling te versterken wordt er naast de thuis verzorgingsproducten altijd gestart met voedingssupplementen, waarbij anti-oxidanten en vitamine E de basis vormen.

De behandeling zelf start met een diepe reiniging en milde peeling waardoor de huid sneller vernieuwd, gladder wordt en het laserlicht beter wordt opgenomen door de huid.

Vervolgens wordt een serum met alg op het gezicht aangebracht wat bijdraagt aan de hydratatie en het licht aantrekt van de laser.
Gevolgd door een 30 minuten durende ontspannende cold laser behandeling.

Onze specialisten combineren, indien nodig, de coldlaser met 15 minuten radiofrequentie. Dit om de resultaten te maximaliseren.

De huid is steviger en voller en de huid teint egale, frisser en stralender. Kortom, een mooi en zichtbaar resultaat.

Voor langdurig resultaat adviseren we een coldlaser kuur. Deze bestaat over het algemeen uit een serie van opbouwende behandelingen die in totaal 5 weken duurt. Behandelingen vinden 2x per week plaats. Elke sessie duurt ongeveer 45 minuten uur. Lasertherapie heeft een snelle werking: Al na een aantal behandelingen vind verbetering plaats.

Coldlaser helpt bij deze symptomen.

Symptomen 

Afhangende mondhoeken
Hamsterwangen
Ingevallen wangen
Slappe huid gezicht

Veel gestelde vragen

Is deze behandeling iets voor jou? Maak dan een afspraak

Je bent van harte welkom in onze salon in Zevenbergen! Samen met jou bespreken we je symptomen en wensen en stellen we door middel van een huidanalyse een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op. Wat je symptomen ook zijn, we helpen jou om deze tegen te gaan. Hierbij kijken we naar het gehele plaatje en zoeken we naar een oplossing voor een langdurig en natuurlijk resultaat. Hierbij staat jouw welzijn altijd in het middelpunt. 

MOOI WEBSHOP

Bekijk de producten gerelateerd aan jouw behandeling.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!