SYMPTOMEN

Afhangende mondhoeken

Ik heb last van hangende mondhoeken

De stand van je mond is erg bepalend voor je uitstraling. Hangende mondhoeken kunnen er daardoor voor zorgen dat je gezichtsuitdrukking verandert. Misschien wordt je weleens gevraagd waarom je zo boos of verdrietig kijkt, terwijl je dat helemaal niet bent! 

Het is een veelvoorkomend probleem dat voornamelijk door veroudering wordt veroorzaakt, hangende mondhoeken. Door veroudering vermindert de aanmaak van collageen waardoor de mondhoeken kunnen gaan hangen, maar ook kan de botmassa in de jukbeenderen afnemen. Daarnaast kan overactiviteit van de mondspier de marionetlijnen verduidelijken. 

Wat kan je er tegen doen? 

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om van jouw hangende mondhoeken af te komen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die hangende mondhoeken verminderen. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van hangende mondhoeken behandelingen

buccal massage mooiinstituut
Buccal massage

Gezichtsbehandelingen

Coldlaser6
Coldlaser

Gezichtsbehandelingen

trilipo gezicht
Legend Trilipo / Radiofrequentie

Gezichtsbehandelingen

Ultratone-microcurrents-
Ultratone

Gezichtsbehandelingen

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Of neem hier direct contact op

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!