SYMPTOMEN

Afhangende mondhoeken

Ik heb last van hangende mondhoeken

De stand van je mond is erg bepalend voor je uitstraling. Hangende mondhoeken kunnen er daardoor voor zorgen dat je gezichtsuitdrukking verandert. Misschien wordt je weleens gevraagd waarom je zo boos of verdrietig kijkt, terwijl je dat helemaal niet bent! 

Het is een veelvoorkomend probleem dat voornamelijk door veroudering wordt veroorzaakt, hangende mondhoeken. Door veroudering vermindert de aanmaak van collageen waardoor de mondhoeken kunnen gaan hangen, maar ook kan de botmassa in de jukbeenderen afnemen. Daarnaast kan overactiviteit van de mondspier de marionetlijnen verduidelijken. 

Wat kan je er tegen doen? 

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om van jouw hangende mondhoeken af te komen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die hangende mondhoeken verminderen. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van hangende mondhoeken behandelingen

buccal massage mooiinstituut
Buccal massage

Gezichtsbehandelingen

Coldlaser6
Coldlaser

Gezichtsbehandelingen

trilipo gezicht
Legend Trilipo / Radiofrequentie

Gezichtsbehandelingen

Ultratone-microcurrents-
Ultratone

Gezichtsbehandelingen

Huidverjonging dankzij de Tesla Med behandeling

Revolutionaire ION STREAM technologie

Gezond en onbeschadigd Tijdens en na de behandeling.

huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut
Play Video about huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut

Eerste resultaten zijn (meestal) direct na behandeling

Ongekend effectief en 100% veilig

Hangende mondhoeken zijn een veelvoorkomend probleem welke wordt veroorzaakt door veroudering. Omdat er door veroudering minder collageen wordt aangemaakt treed er volumeverlies op en kunnen de mondhoeken gaan hangen, maar ook de botmassa in de jukbeenderen kan afnemen. Deze diepe lijnen worden ook wel marionetlijnen genoemd. Daarnaast kan overactiviteit van de mondspier de marionetlijnen verduidelijken. Ook bij jonge mensen kunnen last hebben van afhangende mondhoeken. Dit wordt veroorzaakt door de spier die van de mondhoeken naar de kaak loopt. Doordat deze te sterk is, trekt de spier de mondhoeken naar beneden.

Bij MOOI Instituut hebben we diverse behandelingen voor de behandeling van afhangende mondhoeken. Zo kunnen we je helpen met hangende mondhoeken met onze Buccal massage, de Coldlaser gezichtsbehandeling, de Legend trilipo / radiofrequentie behandeling ,de Ultratone behandeling of een behandeling met de ION STREAM 680 PRO.

Om van je afhangende mondhoeken door volumeverlies af te komen kunnen we deze verzachten met diverse behandelingen en huidverzorgingsproducten. Daarnaast is het belangrijk om jezelf een gezonde leefstijl aan te meten, met het eten van veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water te drinken, voldoende te bewegen, goede nachtrust te hebben en minder alcohol, koffie en junkfood te nuttigen. Als je lichaam namelijk beschikt over de juiste bouwstoffen is je lichaam beter in staat om lichaamseigen collageen te vormen.

Heb je last van hangende mondhoeken? MOOI Instituut heeft diverse behandelingen die jouw helpen voor het verminderen van afhangende mondhoeken.

Zo worden er tijdens de Buccal massage liftende, strijkende en pulserende bewegingen aan de (binnenzijde) van de wangen, kaaklijn, decolleté en half uitgevoerd om op deze manier de sterkste spieren in het gelaat te bereiken en te verbeteren. Na de Buccal massage voelt de huid veerkrachtig, wordt de kaaklijn gelift en zijn rimpels, zoals de hangende mondhoeken, duidelijk verminderd.

De Coldlaser gezichtsbehandeling laadt de huidcellen op met nieuwe energie, waardoor je huid weer op volle kracht gaat werken. Rimpels, waaronder afhangende mondhoeken, en fijne lijntjes zullen hierdoor verdwijnen en de huidstructuur wordt verbeterd.

Een Legend trilipo / radiofrequentie behandeling geeft de huid een liftend effect en de spierstimulerende pulsen zorgen voor verstrakking en versteviging van de huid. Doordat er nieuw collageen wordt gevormd worden de hangende mondhoeken verzacht en minder zichtbaar.

Door Ultratone behandeling worden lichaamseigen processen geïmiteerd om de spieropbouw en spierspanning beter en steviger te maken. Na de behandeling met de Ultratone zullen de mondhoeken minder hangen.

En dan last but not least kunnen we je behandelen met de ION STREAM 680 PRO, onze ware alleskunner! De revolutionaire ION STREAM technologie stimuleert de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de diepste huidlagen en leidt tot directe zichtbare huidverjonging en verstrakking. De technologie zorgt voor een grondige aanpak van huidverslapping in het gezicht en het lichaam, acné, striae, pigmentatie en stimuleert de haargroei.

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!