Gezichtsbehandelingen

Buccal massage

De perfecte volume behandeling.

Een strakkere kaaklijn, prachtige glow en frisse uitstraling met de massage- en collageen verhogende producten tijdens de Buccal behandeling. De alles veranderende gezicht massage van Mooi Instituut heet Buccal Hollywoord facial, duurt 75 minuten en kost 175 euro. Maar dan heb je ook echt wat. Kijk naar de 51 jarige huid van Monica Belluci. Tijdens deze behandeling worden er liftende, strijkende en pulserende bewegingen aan de (binnenzijde) van de wangen, kaaklijn hals en decolleté uitgevoerd om op deze manier ook de sterkste spieren in het gelaat te bereiken en te verbeteren. De resultaten zijn zo indrukwekkend zijn dat ze sceptici het zwijgen opleggen. De kaaklijn wordt gelift, de huid voelt veerkrachtig aan en de rimpels zijn duidelijk verminderd. Zozeer zelfs dat je er uitgerust en stralend eruitziet.

Een veilige en effectieve massage, kan dat?

In een industrie die wordt gevoed door technologische vooruitgang (in producten, machines en technieken), is het opmerkelijk dat de specialisten van Mooi Instituut eenvoudig, en nogal magisch, niets anders gebruiken dan hun handen en een selectie van exclusieve skincare producten. Wie wist dat de Buccal zo spectaculair en effectief kon zijn?

Wat doet zo’n Buccal behandeling nu precies?

Wereldsterren zijn al een tijdje op de hoogte van de kracht van een Buccal Facial. Deze gezichtsmassage, waarbij de spieren in de hals, decolleté, nek, gezicht en het hoofd stevig worden gemasseerd, wordt de huid egaal doorbloed en de lymfeklieren geactiveerd om alle afvalstoffen af te zorgen, wat zorgt voor een een zuurstof (= leven) toename in de huid. Je hele gezicht is ontspannen, schoon, fris, glanzend en vochtophopingen zijn verminderd.

Gezichtsbehandelingen 

De voordelen van Buccal massage

 • Verstrakking van de kaaklijn
 • Verstevigen en liften van de verslapte huid
 • Verbeteren van de gelaatscontouren
 • Vermindert fijne lijnen en rimpels, de lijnen van de neus-en lippenplooi
 • Geeft een mooie glow aan een doffe huid
 • Preventief huid verjongend
 • Littekens verbeteren
 • Vermindering klachten bij kaakklemmen
 • Betere huid hydratatie
 • De afvoer van afvalstoffen en vocht wordt gestimuleerd
 • Het herstel van de huid wordt gestimuleerd
 • Verhoogt de opname van huidverzorgingsproducten
 • Minder stress, een meer ontspannen gelaat

Prijslijst

€ 175,00

Hoe verloopt een Buccal massage behandeling?

TIP: Een huid die thuis reeds voorbereid wordt met therapeutische producten, is tolerant en boekt 70% meer resultaat na de behandeling. Een kuur versterkt deze mooie resultaten.

Tijdens de 75 minuten durende facial starten we met een reiniging, het verwijderen van onzuiverheden, een lichte fruitzuurpeeling, gevolgd door een algenmasker waardoor de huid instant gehydrateerd is. Daarna onderga je de Buccal massage.

Ondanks dat het er wat oncomfortabel uitziet, is het zeker wel een fijn gevoel. En het zorgt voor een mega goede doorbloeding én drainage van je lymfeklieren, wat zorgt voor een fris en non-puffy gezicht. Daarbij ervaar je de effecten van de luxe skincare van LABAREAU. Met behulp van een zuurstofapparaat worden de hoog gedoseerde werkstoffen dieper de huid in gebracht. Dit geeft je huid een krachtige oxygen boost en creëert een mooie glow.

Afhangende mondhoeken
Grauwe huid
Hamsterwangen
Huidveroudering
Ingevallen wangen
Rimpels rond de mond
Slappe huid gezicht

Symptomen 

Buccal massage helpt bij deze symptomen.

Veel gestelde vragen

We adviseren een kuur van 6 behandelingen. Er zit 1 week tussen elke sessie. Afhankelijk van indicatie kan dit aangepast worden. We bespreken dit graag samen met jou.

We zijn blij om jou te mogen zeggen dat we altijd heel mooie resultaten boeken met deze behandeling! Een gezonde huid die reeds voorbereid is met onze Mesoestetic producten, zal 70% betere resultaten boeken.

Om behaalde resultaten te behouden is het raadzaam om met enige regelmaat de huid te laten peelen door de huidspecialiste.

Absolute JA! Dit wordt heel sterk geadviseert! Een huid die thuis reeds behandeld wordt met therapeutische producten, boekt 80% meer resultaat na de behandeling. Naast zink, koper, selenium en zwavel zijn vitamine A en C zijn dé ingrediënten om collageenaanmaak te stimuleren.

Bij botox & fillers kan de Buccal / bindweefsel behandeling probleemloos worden toegepast na 14 dagen. En goed om te weten: als jouw huid goed gehydrateerd is, zal je de resultaten van botox en fillers verlengen.

De massage kan toegepast worden bij alle huidtypes, zelfs bij de meest gevoelige. En dit het hele jaar door.

Buccal is ook geliefd bij de mannen. We passen de intensiteit van de massage en huid boosters aan, al naar gelang jouw huidconditie.

Buccal/ Bindweefselmassage is een diepe massage uitgevoerd op de bindweefsel en spierlaag met als uiteindelijke doel verbetering van de huidconditie en versteviging van de huid.

De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. Verklevingen beperken de doorbloeding en kunnen het functioneren van de verschillende onderste huidlagen beperken, deze verklevingen worden losgemaakt. De stofwisseling, de aanmaak van nieuw collageen en elastine wordt bevorderd.

Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de bouwstenen van een huis. Het verbindt ons hele lichaam en ondersteun de organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel lijkt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermen tegen infecties. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen.

Buccal/Bindweefselmassage is een perfecte anti-aging behandeling! Ook passen we de massage vaak toe als voorbehandeling voor cosmetisch chirurgische ingrepen, passieve acne, afwijkingen in de talg afscheiding, degeneratie van de huid, rimpels en huidplooien, hypertrofische, keloide, atrofische en scleroserende littekens. De massage zorgt ervoor dat de huid Er aanzienlijk frisser, jonger en strakker uitziet.

Is deze behandeling iets voor jou? Maak dan een afspraak

Je bent van harte welkom in onze salon in Zevenbergen! Samen met jou bespreken we je symptomen en wensen en stellen we door middel van een huidanalyse een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op. Wat je symptomen ook zijn, we helpen jou om deze tegen te gaan. Hierbij kijken we naar het gehele plaatje en zoeken we naar een oplossing voor een langdurig en natuurlijk resultaat. Hierbij staat jouw welzijn altijd in het middelpunt. 

Mooi webshop

Bekijk de producten gerelateerd aan jouw behandeling.

Contact

Of neem hier direct contact op