Gezichtsbehandelingen

Buccal massage

Een gecontourd gelaat en strakkere kaaklijn met de Buccal massage

Je gezicht en binnen in je mond laten masseren: waarom zou je?

Gedurende deze exclusieve facial wordt je behandeld met de meest geliefde massage in Hollywood, de Buccal massage. De buccal massage is trending onder celebrities voor een gecontourd gelaat en een strakkere kaaklijn, waarbij het gelaat van binnenuit gecontourd wordt. Het vermindert daarmee fijne lijnen en rimpels rondom de neus- en lippenplooi.

Korte introductie

Wat cement is voor een huis, is bindweefsel voor je huid. Bindweefsel verbindt en ondersteunt je organen, gewrichten en spieren. Daarnaast beschermt het tegen infecties, reguleert het je warmtehuishouding en zorgt het voor het transport van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen. Goed zorgen voor je bindweefsel is zodoende goed zorgen voor je lichaam en huid! Bij de Buccal bindweefselmassage wordt de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel, geprikkeld. Door vernieuwing van cellen zal de huid er strakker en steviger uit zien.

Gezichtsbehandelingen 

De voordelen van Buccal massage

  • Stimulatie van collageen
  • Stimulatie van elastine
  • Verbeterde huidconditie
  • Verbeterde doorbloeding
  • Gecontourd gelaat
  • Strakkere kaaklijn
  • Betere opname van werkstoffen
  • Verjongend effect
  • Afvoer van afvalstoffen
  • 100% veilig

Onze werkwijze

De Buccal bindweefselmassage voor het gezicht

Tijdens deze behandeling wordt het bindweefsel tussen de spieren en de opperhuid gemasseerd. Hierdoor raakt de huid beter doorbloed en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Ook worden verklevingen in de huid weggemasseerd, waardoor de huid weer soepel wordt en rimpels vervagen. Ofwel, je huid komt weer tot leven! 

De Buccal bindweefselmassage gezicht geeft in kuurvorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Meestal is een kuur van 6 tot 12 behandelingen nodig. Een kuur bestaat uit 1 keer per week een bindweefselmassage gedurende 6 tot 12 weken.

Bindweefselmassage met Botox en/of fillers 

De bindweefselmassage is aan te raden als voorbehandeling bij behandelingen met Botox en/of fillers, het zorgt er namelijk voor dat onderhuidse verklevingen worden opgelost waardoor Botox en/of fillers makkelijker in de huid geïnjecteerd kunnen worden. Na de behandeling van Botox en/of fillers mag er gedurende 2 weken geen bindweefselmassage gedaan worden.

Afhangende mondhoeken
Grauwe huid
Hamsterwangen
Huidveroudering
Ingevallen wangen
Rimpels rond de mond
Slappe huid gezicht

Symptomen 

Buccal massage helpt bij deze symptomen.

Is deze behandeling iets voor jouw? Maak dan een afspraak

Je bent van harte welkom in onze salon in Zevenbergen! Samen met jou bespreken we je symptomen en wensen en stellen we door middel van een huidanalyse een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op. Wat je symptomen ook zijn, we helpen jou om deze tegen te gaan. Hierbij kijken we naar het gehele plaatje en zoeken we naar een oplossing voor een langdurig en natuurlijk resultaat. Hierbij staat jouw welzijn altijd in het middelpunt. 

Mooi webshop

Bekijk de producten gerelateerd aan jouw behandeling.

Contact

Of neem hier direct contact op