Buccal massage

De perfecte volume behandeling.

Een strakkere kaaklijn, prachtige glow en frisse uitstraling met de massage- en collageen verhogende producten tijdens de Buccal behandeling. De alles veranderende gezicht massage van Mooi Instituut heet Buccal Hollywoord facial, duurt 75 minuten en kost 175 euro. Maar dan heb je ook echt wat. Kijk naar de 51 jarige huid van Monica Belluci. Tijdens deze behandeling worden er liftende, strijkende en pulserende bewegingen aan de (binnenzijde) van de wangen, kaaklijn hals en decolleté uitgevoerd om op deze manier ook de sterkste spieren in het gelaat te bereiken en te verbeteren. De resultaten zijn zo indrukwekkend zijn dat ze sceptici het zwijgen opleggen. De kaaklijn wordt gelift, de huid voelt veerkrachtig aan en de rimpels zijn duidelijk verminderd. Zozeer zelfs dat je er uitgerust en stralend eruitziet.

Een veilige en effectieve massage, kan dat?

In een industrie die wordt gevoed door technologische vooruitgang (in producten, machines en technieken), is het opmerkelijk dat de specialisten van Mooi Instituut eenvoudig, en nogal magisch, niets anders gebruiken dan hun handen en een selectie van exclusieve skincare producten. Wie wist dat de Buccal zo spectaculair en effectief kon zijn?

Wat doet zo’n Buccal behandeling nu precies?

Wereldsterren zijn al een tijdje op de hoogte van de kracht van een Buccal Facial. Deze gezichtsmassage, waarbij de spieren in de hals, decolleté, nek, gezicht en het hoofd stevig worden gemasseerd, wordt de huid egaal doorbloed en de lymfeklieren geactiveerd om alle afvalstoffen af te zorgen, wat zorgt voor een een zuurstof (= leven) toename in de huid. Je hele gezicht is ontspannen, schoon, fris, glanzend en vochtophopingen zijn verminderd.

Gezichtsbehandelingen 

De voordelen van Buccal massage

 • Verstrakking van de kaaklijn
 • Verstevigen en liften van de verslapte huid
 • Verbeteren van de gelaatscontouren
 • Vermindert fijne lijnen en rimpels, de lijnen van de neus-en lippenplooi
 • Geeft een mooie glow aan een doffe huid
 • Preventief huid verjongend
 • Littekens verbeteren
 • Vermindering klachten bij kaakklemmen
 • Betere huid hydratatie
 • De afvoer van afvalstoffen en vocht wordt gestimuleerd
 • Het herstel van de huid wordt gestimuleerd
 • Verhoogt de opname van huidverzorgingsproducten
 • Minder stress, een meer ontspannen gelaat
buccal massage mooiinstituut

Prijslijst

€ 175,00

Hoe verloopt een Buccal massage behandeling?

TIP: Een huid die thuis reeds voorbereid wordt met therapeutische producten, is tolerant en boekt 70% meer resultaat na de behandeling. Een kuur versterkt deze mooie resultaten.

Tijdens de 75 minuten durende facial starten we met een reiniging, het verwijderen van onzuiverheden, een lichte fruitzuurpeeling, gevolgd door een algenmasker waardoor de huid instant gehydrateerd is. Daarna onderga je de Buccal massage.

Ondanks dat het er wat oncomfortabel uitziet, is het zeker wel een fijn gevoel. En het zorgt voor een mega goede doorbloeding én drainage van je lymfeklieren, wat zorgt voor een fris en non-puffy gezicht. Daarbij ervaar je de effecten van de luxe skincare van LABAREAU. Met behulp van een zuurstofapparaat worden de hoog gedoseerde werkstoffen dieper de huid in gebracht. Dit geeft je huid een krachtige oxygen boost en creëert een mooie glow.

Buccal massage helpt bij deze symptomen.

Symptomen 

Afhangende mondhoeken
Grauwe huid
Hamsterwangen
Huidveroudering
Ingevallen wangen
Rimpels rond de mond
Slappe huid gezicht

Veel gestelde vragen

Is deze behandeling iets voor jou? Maak dan een afspraak

Je bent van harte welkom in onze salon in Zevenbergen! Samen met jou bespreken we je symptomen en wensen en stellen we door middel van een huidanalyse een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op. Wat je symptomen ook zijn, we helpen jou om deze tegen te gaan. Hierbij kijken we naar het gehele plaatje en zoeken we naar een oplossing voor een langdurig en natuurlijk resultaat. Hierbij staat jouw welzijn altijd in het middelpunt. 

MOOI WEBSHOP

Bekijk de producten gerelateerd aan jouw behandeling.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!