SYMPTOMEN

Littekens

Ik heb last van littekens

Littekens in het gezicht of een andere zichtbare plek kunnen erg vervelend zijn omdat dit vaak het eerste is wat andere mensen zien. Het kan zijn dat je contact met de buitenwereld gaat vermijden omdat jij je er niet prettig bij voelt. Het kan ook zijn dat je last hebt van het littekenweefsel waardoor behandeling noodzakelijk is. 

Littekens ontstaan wanneer de huid zich herstelt na een beschadiging van de huid. Dit kan ontstaan zijn door een ongeluk, een huidziekte of een operatie. Afhankelijk van de oorzaak, de diepte en leeftijd van het litteken, kunnen diverse behandelingen uitkomst bieden. We verbeteren de huid en zorgen dat de kleurverschillen minder worden, waardoor de littekens minder opvallen.

Wat kan je er tegen doen?

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om littekens te verminderen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die ervoor zorgen dat littekens verbeteren. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van littekens behandelingen

Bindweefsel-greentouch-
Greentouch / bindweefsel

Gezichtsbehandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

Mpen6
MPEN

Gezichtsbehandelingen

trilipo trifractional en trilipo voluderm
Trilipo Trifractional

Gezichtsbehandelingen

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Of neem hier direct contact op

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!