SYMPTOMEN

Littekens

Ik heb last van littekens

Littekens in het gezicht of een andere zichtbare plek kunnen erg vervelend zijn omdat dit vaak het eerste is wat andere mensen zien. Het kan zijn dat je contact met de buitenwereld gaat vermijden omdat jij je er niet prettig bij voelt. Het kan ook zijn dat je last hebt van het littekenweefsel waardoor behandeling noodzakelijk is. 

Littekens ontstaan wanneer de huid zich herstelt na een beschadiging van de huid. Dit kan ontstaan zijn door een ongeluk, een huidziekte of een operatie. Afhankelijk van de oorzaak, de diepte en leeftijd van het litteken, kunnen diverse behandelingen uitkomst bieden. We verbeteren de huid en zorgen dat de kleurverschillen minder worden, waardoor de littekens minder opvallen.

Wat kan je er tegen doen?

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om littekens te verminderen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die ervoor zorgen dat littekens verbeteren. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van littekens behandelingen

Bindweefsel-greentouch-
Greentouch / bindweefsel

Gezichtsbehandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

Mpen6
MPEN

Gezichtsbehandelingen

trilipo trifractional en trilipo voluderm
Trilipo Trifractional

Gezichtsbehandelingen

Huidverjonging dankzij de Tesla Med behandeling

Revolutionaire ION STREAM technologie

Gezond en onbeschadigd Tijdens en na de behandeling.

huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut
Play Video about huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut

Eerste resultaten zijn (meestal) direct na behandeling

Ongekend effectief en 100% veilig

Littekens ontstaan wanneer de huid zich hersteld na een diepe beschadiging van de huid. Deze huidbeschadiging kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld een ongeval, brandwond of na een operatie. Hoe meer de huid is beschadigd, des te langer het genezingsproces en hoe groter de kan dat er een litteken ontstaat.

Bij MOOI Instituut hebben we diverse behandelingen voor de behandeling van littekens. Zo kunnen we je helpen met de Greentouch bindweefselmassage, de Jetpeel behandeling, de MPEN behandeling, de Trilipo Trifractional behandeling of een behandeling met de ION STREAM 680 PRO.

In sommige gevallen verdwijnen of verzachten littekens vanzelf, maar dit kan zeer lang duren. Gelukkig kunnen we dit proces versnellen met de juiste behandeling.

Heb je last van littekens? MOOI Instituut heeft diverse behandelingen die jouw helpen voor het verminderen van littekens.

Tijdens de Greentouch bindweefselmassage wordt het bindweefsel tussen de spieren en de opperhuid gemasseerd. Hierdoor raakt de huid beter doorbloed en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Ook worden verklevingen in de huid weggemasseerd, waardoor de huid weer soepel wordt, rimpels en littekens vervagen en je huid komt weer tot leven!

Gedurende de Jetpeel behandeling worden actieve werkstoffen, zonder naalden, met een gepatenteerde luchtdrukinjectie in gebracht tot in de huidlaag waar nieuwe cellen worden aangemaakt en in optimale conditie worden gebracht.

Een behandeling met de MPEN Skinpen pakt het probleem van binnenuit aan, wat zorgt voor een aanzienlijke verbetering in de huid. Medisch micro-needling met de MPEN is een veilige en effectieve manier om lijntjes te vervagen, poriën te verfijnen en littekens te verminderen, maar ook om een slappe huid te verstevigen en een doffe huid weer te laten stralen.

De Trilipo Trifractional behandeling zorgt ervoor dat de huid een fijnere huidstructuur zal krijgen. De behandeling pakt naast huidversteviging en lifting ook grove poriën aan, littekens, rimpels maar ook pigmentvlekken en rosacea.

En dan last but not least kunnen we je behandelen met de ION STREAM 680 PRO, onze ware alleskunner! De revolutionaire ION STREAM technologie stimuleert de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de diepste huidlagen en leidt tot directe zichtbare huidverjonging en verstrakking. De technologie zorgt voor een grondige aanpak van huidverslapping in het gezicht en het lichaam, acné, striae, pigmentatie en stimuleert de haargroei.

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!