Hoofdhuid- haarbehandelingen

JetPeel

Een JetPeel hoofdhuid behandeling voor MOOI haar

Haaruitval is een probleem waar steeds meer mannen en vrouwen mee te maken krijgen. Niet alleen neemt de dikte en de conditie van het haar af, psychologisch is het in de meeste gevallen ook het gevoel van eigenwaarde dat afneemt. Haaruitval wordt veroorzaakt door een verstoorde hormoonbalans in het haarzakje, een tekort aan bouwstoffen en een verminderde bloedcirculatie in de hoofdhuid.

Onze methode stelt je in staat om op natuurlijke en pijnloze wijze weer te kunnen genieten van een vollere en gezondere haardos. 

Korte introductie

Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid en een gezond lichaam! Deze innovatieve en bewezen behandeling waarin we gebruiken maken van o.a. de JetPeel technologie, reinigt je haar en geeft jouw haar alleen pure en zuivere ingrediënten en natuurgetrouwe groeifactoren. Dit is de ultieme combinatie die het haar gezonder, voller en steviger gaat maken en de haargroei zal stimuleren. De Scalp Facial by Kitty is een treatment die voor iedereen op maat gemaakt wordt omdat elk hoofdhuid, haren en zeker hormonale disbalansen vragen om een andere aanpak. 

Hoofdhuid- haarbehandelingen

De voordelen van JetPeel

  • Versterkt de haren en de haargroei
  • Vermindert onrustige en geïrriteerde hoofdhuid
  • Geeft gezond en glanzend haar
  • Stopt ongewenst haarverlies
  • Gaat beginnende kaalheid tegen (bij mannen èn vrouwen)

Prijslijst

€ 199,-

Onze werkwijze

Scalp Facials by Kitty 

De Scalp Facial treatments omvatten vier stappen; Hormoonanalyse, reinigen, hydrateren en optimaliseren, en verzorgingsadvies voor thuis. Dit geeft een ontzettend mooi resultaat voor haaruitval bij vrouwen. Na de behandeling krijg je de bijpassende producten mee naar huis om de behandeling thuis voort te kunnen zetten en te optimaliseren voor een langdurig resultaat. 

Deze behandeling wordt in kuurverband geboekt, zodat je het optimale uit de haargroeicyclus kunt halen. Een kuur van vier behandelingen zorgt voor het beste resultaat om haaruitval tegen te gaan en nieuwe haargroei te stimuleren. Deze behandeling is echter ook te boeken als eenmalige booster voor in het voor- of najaar. 

Er zijn verschillende types behandelingen afhankelijk van wat jouw haar of hoofdhuid nodig heeft.

Scalp Facial Detox Deluxe – €199

Deze heerlijke en op maat gemaakte treatment is perfect als je last hebt van een gevoelige huid, jeuk, een wat vettere huid, of een lichte vorm van haaruitval. Het reinigt het haar op een intensieve maar zachte manier met de JetPeel technologie voor een heerlijk fris en schoon gevoel. Tegelijkertijd verzorgt het de hoofdhuid

Scalp Facial Signature – €299

Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid! Deze innovatieve en klinisch bewezen behandeling van Jetpeel zal je haar voller en steviger maken. De treatment omvat een hormoonanalyse en Scalp Detox met JetPeel technologie, een hoofdhuidmassage incl. insluizen van zuivere ingrediënten en huideigen groeiboosters, en een opvolgende peptide spray die je mee naar huis krijgt om je behandeling thuis voort te zetten. 

Het JetPeel behandeltraject

We starten met de Intake

Terwijl je aan je (haver)latte zit, kijken we naar je haar, je hoofdhuid en bespreken we de vragen die je vooraf aan de intake hebt ingevuld. Aan de hand van deze persoonlijke analyse geven we je een uitgebreid behandel en productadvies, zo kun je direct thuis aan de slag om zo je haar, hoofdhuid op de beste manier te behandelen.

Aansluitend starten we een Jetpeel scalp treatment

Deze treatment helpt je haar en hoofdhuid de optimale start te geven voor een gezondere haarroutine. Dit betreft een effectieve detox behandeling met de JetPeel technologie, inclusief hoofdhuidmassage en het insluizen van veilige groeiboosters.

Tijdens je tweede afspraak 

Vooraf aan je tweede behandeling, in een persoonlijk hormonaal consult samen met ervaringsdeskundige, hormoon- en Oersterk therapeut Kitty Scherff, bespreken we de aandachtspunten op hormonaal en leefstijl gebied. Je ontvangt een persoonlijk en eerlijk advies voor supplementen, producten en leefstijl. Het opvolgen van deze adviezen zal leiden tot een duurzaam resultaat zodat je ook op lange termijn geniet van voller, gezonder en steviger haar.

Voor het beste resultaat adviseren we 4 weken achter elkaar, 1x per week, een JetPeel behandeling te ondergaan.

 

Ná de behandeling

Om de JetPeel behandeling zo goed mogelijk te laten werken, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten.

Direct na de behandeling kun je beter:

  • Niet te heet douchen
  • Niet naar de sauna
  • Niet sporten
  • Geen zonnebank nemen

Gedurende de hele behandeling wordt aangeraden veel water te drinken (minimaal 2 liter per dag) en de door door ons aanbevolen supplementen te slikken en een op maat gemaakt voedingsadvies te volgen.

Jetpeel en jij: Let op!

Een JetPeel behandeling is niet voor iedereen geschikt en wordt afgeraden als je zwanger bent. In het geval je diabetes, hartritmestoornissen of huidkanker hebt (gehad), is het verstandig eerst met je huisarts te overleggen.

Is deze behandeling iets voor jou? Maak dan een afspraak

Je bent van harte welkom in onze salon in Zevenbergen! Samen met jou bespreken we je symptomen en wensen en stellen we door middel van een huidanalyse een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op. Wat je symptomen ook zijn, we helpen jou om deze tegen te gaan. Hierbij kijken we naar het gehele plaatje en zoeken we naar een oplossing voor een langdurig en natuurlijk resultaat. Hierbij staat jouw welzijn altijd in het middelpunt. 

Mooi webshop

Bekijk de producten gerelateerd aan jouw behandeling.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!