Cosmelan

Pigmentvlekken verminderen met Cosmelan®

Het kan heerlijk zijn om in even in het warme zonnetje te zitten. Helaas kunnen de UV-stralen hierbij ervoor zorgen dat hyperpigmentatie ontstaat. Alhoewel UV-straling de meest voorkomende oorzaak is van hyperpigmentatie, kan dit ook ontstaan door een verstoorde hormoonbalans, veroudering, zwangerschap of menopauze.  Dankzij de Cosmelan® methode kunnen wij pigmentvlekken doen verdwijnen op een veilige manier. 

Korte introductie

Cosmelan® is een professionele depigmentatiemethode die pigmentvlekken volledig kunnen verwijderen.  Deze methode bestaat uit een combinatie van actieve, krachtige ingrediënten die een resultaat geeft op korte én lange termijn. Naast het verwijderen en verzachten van pigmentvlekken, reguleert Cosmelan®  ook de overproductie van pigmentatie. Dit helpt te voorkomen dat de pigmentvlekken terugkomen. 

 

Gezichtsbehandelingen 

De voordelen van Cosmelan

  • Stimulatie van collageen
  • Stimulatie van elastine
  • Verbeterde huidconditie
  • Vermindering van rimpels
  • Afvoer van dode huidcellen
  • Verbeterde huidstructuur
  • Gezonde teint
  • Verjongend effect
  • Pijnloos
  • 100% veilig

Prijslijst

€ 799,-

Onze werkwijze

De Cosmelan® methode tegen hyperpigmentatie

De behandeling bestaat uit twee verschillende delen. Tijdens de behandeling in onze salon brengen we het Cosmelan® masker aan. Dit intensieve masker bestaat uit een combinatie van natuurlijke en chemische ingrediënten. Hierbij vormt de stof Amalan de basis van het masker, welk direct effect geeft. Het masker zal gedurende 8 tot 12 uur op het gezicht moeten blijven, deze haal je er zelf thuis af na de benodigde tijd. 

Het tweede deel van de behandeling voer je zelf thuis uit door middel van een speciale Cosmelan® crème. Dit is een minder intensief product wat je gedurende 2 tot 6 maanden dagelijks aan zult brengen. De benodigde tijd hangt af van de huid en de diepte van het pigment. 

Na de behandeling

De eerste vier dagen na de behandeling kan de huid rood worden en lichtelijk opzwellen. Bij een gevoelige huid kan er ook jeuk ontstaan, een licht branderige of trekkende huid, en schilfers. Na een week zal er al verbetering te zien zijn. Het beste resultaat zal echter na 1 tot 4 weken te zien zijn. 

Vergoeding zorgverzekering

De Cosmelan behandeling kan vergoed worden door de zorgverzekeraar voor camouflagetherapie. Dit is echter afhankelijk van uw aanvullend verzekeringspakket. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

Cosmelan helpt bij deze symptomen.

Symptomen 

Pigmentvlekken

Veel gestelde vragen

Is deze behandeling iets voor jou? Maak dan een afspraak

Je bent van harte welkom in onze salon in Zevenbergen! Samen met jou bespreken we je symptomen en wensen en stellen we door middel van een huidanalyse een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op. Wat je symptomen ook zijn, we helpen jou om deze tegen te gaan. Hierbij kijken we naar het gehele plaatje en zoeken we naar een oplossing voor een langdurig en natuurlijk resultaat. Hierbij staat jouw welzijn altijd in het middelpunt. 

MOOI WEBSHOP

Bekijk de producten gerelateerd aan jouw behandeling.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!