SYMPTOMEN

Steelwratjes

Ik heb last van steelwratjes

In tegenstelling tot de naam, zijn steelwratjes geen echte wratten. Steelwratjes zijn dan ook niet besmettelijk. Steelwratjes, of fibromen, zijn goedaardige tumoren. Ze zijn zijn ongevaarlijk en komen veel voor, bij zowel mannen als vrouwen.  Toch kunnen steelwratjes storend zijn en wil je er wellicht vanaf om weer een egale en gladde huid te krijgen.

Steelwratjes ontstaan door een onderliggend probleem in je insulinehuishouding. Het is daarom belangrijk om de oorzaak van dit probleem aan te pakken! Een gezond en gebalanceerd voedingspatroon kan steelwratjes in de toekomst voorkomen. Wij kunnen je daarbij helpen! Naast het verwijderen van de steelwratjes zelf, kun je ook een afspraak maken met een van onze voedingsexperts. 

Wat kan je er tegen doen?

Het verwijderen van steelwratjes gebeurt met het BioSkinSmoothing apparaat. Onze huidspecialiste steekt een heel klein naaldje in het steelwratje. Via dit naaldje wordt er een hoogfrequente wisselstroom in het steelwratje gebracht. Door de stroom verschrompelt het steelwratje. 

Daarnaast kun je door een aantal simpele aanpassingen in je voedingspatroon steelwratjes in de toekomst voorkomen. Hieronder lees je een aantal tips die je zelf al kunt gaan toepassen.

Minder koolhydraten eten: Vermijd toegevoegde suikers en vervang de komende weken je brood, pasta en aardappelen steeds vaker voor eiwitten: vis, vlees en eieren. Ook mag je onbeperkt genieten van groente.

Dagelijks visolie te gebruiken: Om de verhouding omega-3 en omega-6 weer in balans te krijgen. Hierdoor verbetert de insulineopname in je cellen.

Kaneel toevoegen in je eten: Voeg dagelijks 2 theelepels kaneel toe aan je eten. Dit verbetert ook je insulinegevoeligheid.

Dagelijks intensief te bewegen: Voor minimaal 30 minuten, bijvoorbeeld: wandelen, fietsen, tuinieren. Dit verbetert je insulinegevoeligheid enorm!

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van steelwratjes behandelingen

Geen behandelingen gevonden

Huidverjonging dankzij de Tesla Med behandeling

Revolutionaire ION STREAM technologie

Gezond en onbeschadigd Tijdens en na de behandeling.

huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut
Play Video about huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut

Eerste resultaten zijn (meestal) direct na behandeling

Ongekend effectief en 100% veilig

Steelwratjes ontstaan vaak naarmate mensen ouder worden. Vaak neemt het aantal steelwratjes bij vrouwen in de menopauze toe. Ook bij mensen met overgewicht ontstaan vaak veel steelwratjes. Tevens kan de wrijving en schuring van kleding het ontstaan van steelwratjes beïnvloeden.

Een andere rol bij het ontstaan van steelwratjes zijn problemen in je insulinehuishouding, voornamelijk bij een verminderde glucosetolerantie (de mate waarin je lichaam suiker verwerkt).

Bij MOOI Instituut kunnen wij je verhelpen van je steelwratjes met behulp van ons BioSkinSmoothing apparaat.

Na het verwijderen van je steelwratjes is het aan te raden om met een aantal aanpassingen in je leefstijl steelwratjes in de toekomst te voorkomen.
Zo adviseren wij je om dagelijks intensief te bewegen voor minimaal 30 minuten, dit verbeterd namelijk je insulinegevoeligheid. Het gebruik van dagelijks visolie, kaneel toevoegen aan je eten en minder koolhydraten eten verbetert ook aanzienlijk je insulinegevoeligheid en de insulineopname in je cellen.

Heb je last van een steelwratjes? MOOI Instituut kan door middel van het BioSkinSmoothing apparaat de steelwratjes verwijderen. Onze huidspecialiste steekt een heel klein naaldje in het steelwratje. Via dit naaldje wordt er een hoogfrequente wisselstroom in het steelwratje gebracht. Door de stroom verschrompelt het steelwratje.

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!