Recente blogs

Problemen met het haar

4 Tips voor Sterker en Langer Haar

Natuurlijke haargroei: 4 Tips voor sterker en langer haar Jouw haardos, een onderwerp waar we urenlang over kunnen praten en soms zelfs zorgen over hebben.

Recente blogs

Huid algemeen

Acne: Waarom wij ook naar je voeding kijken!

Uit recente wetenschappelijke publicaties is gebleken dat jouw voedingspatroon de ernst van acne zowel positief als negatief kan beïnvloeden. Kom je ons voor een behandeling van je acne, dan kijken we altijd ook..

Huid algemeen

Vitamine C, de krachtpatser voor je huid

Dat Vitamine C belangrijk is voor je algehele gezondheid, dat weet je waarschijnlijk al, maar wist je dat het ook een krachtpatser is voor je huid? Het is één van de meest krachtigste antioxidanten welke..

Huid algemeen

Waarom zou je basis supplementen gebruiken?

Vraag jij je al een tijdje af of je supplementen echt nodig hebt voor het hebben van een gezond leven? Het antwoord hierop is nee. Misschien verrassend om te lezen, maar supplementen zijn niet van levensbelang. Maar..

Anti-Age

De baanbrekende anti-aging verzorgingslijn

Wetenschappers onthullen de waarheid achter de evolutie van de huidwetenschap.  De afgelopen jaren heeft er een enorme verschuiving plaatsgevonden in anti-aging, een trend welke in de nabije toekomst van de..

Anti-Age

Rimpels op de bovenlip? 4 tips om deze te verminderen

Voor veel vrouwen zijn ze een flinke ergernis, die verticale rimpeltjes aan de bovenkant van de lippen. Ze maken je namelijk ouder dan je bent – en dat is niet leuk. En dan is er nóg een nadeel: je..

Huid algemeen

Eet slimme vetten

Voor het behoud van een mooie huid zijn vetten belangrijk. Wees dus ook niet bang voor het eten van vetten, maar kies wel de goede vetten! Ieder lichaam heeft namelijk goede vetten nodig. Daarnaast zorgen goede vetten..

Je bent tot de laatste blog gekomen!

Contact

Of neem hier direct contact op

Bellen: +310168852098
Mail: contact@mooiinstituut.com

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!