Lichaamsbehandelingen

Legend Trilipo / Radiofrequentie

Natuurlijke facelift met Legend Trilipo /Radiofrequentie

Bij de Legend Trilipo/Radiofrequentie behandeling wordt er warmte afgegeven op de huid, wat ervoor zorgt dat de collageen vezels samentrekken. Je zult na één behandeling al een zichtbare versteviging van de huid zien en voelen! De huid zal gezonder, steviger, strakker en egaler worden. De Legend Trilipo/Radiofrequentie behandeling is daarbij ideaal voor de aanpak van grove poriën, fijne lijntjes, acne littekens en pigmentvlekken.

Korte introductie

Het Legend Trilipo/Radiofrequentie apparaat geeft naast warmte ook spier stimulerende pulsen af. Dat klinkt misschien wat heftig, maar dat valt reuze mee. Het liftende resultaat daarentegen is wél shocking! Hoe dat kan? Door de huid te verwarmen trekken de collageen vezels samen, waardoor de huid er direct een stuk strakker uitziet. De spier stimulerende pulsen activeren daarbij de productie van nieuw collageen, wat zorgt voor een prachtig én langdurig resultaat.

Gezichtsbehandelingen 

De voordelen van Legend Trilipo / Radiofrequentie

  • Stimulatie van collageen
  • Aangepast op het huidtype
  • Liftend effect
  • Versteviging van de huid
  • Egalere huid
  • Strakkere huid
  • Langdurig resultaat
  • Direct resultaat
  • 100% veilig
  • Pijnloos

Prijslijst

€ 130,- € 199,- € 275,-

Onze werkwijze

De Legend Trilipo/Radiofrequentie behandeling

Een kuur van Legend Trilipo/Radiofrequentie bestaat uit zes behandelingen. Het beste is om deze eens per week gedurende zes weken uit te voeren. Na de behandelkuur zullen je lichaamsscontouren beduidend strakker zijn. Zelfs na de behandelkuur zal het verbeteringsproces zich nog maanden voortzetten. Hierbij is het wel aan te raden om collageen supplementen in te nemen om ook van binnenuit de huid te voeden met de juiste bouwstenen. De huidtherapeute kan hierover een persoonlijk en passend advies geven.

Uiteraard bepaalt de conditie van je huid in combinatie met de supplementen en je leefstijl het resultaat, maar we durven met zekerheid te zeggen dat je na één behandeling al verschil in je huid gaat zien!

Is deze behandeling iets voor jou? Maak dan een afspraak

Je bent van harte welkom in onze salon in Zevenbergen! Samen met jou bespreken we je symptomen en wensen en stellen we door middel van een huidanalyse een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op. Wat je symptomen ook zijn, we helpen jou om deze tegen te gaan. Hierbij kijken we naar het gehele plaatje en zoeken we naar een oplossing voor een langdurig en natuurlijk resultaat. Hierbij staat jouw welzijn altijd in het middelpunt. 

Mooi webshop

Bekijk de producten gerelateerd aan jouw behandeling.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!