Hoofdhuid- haarbehandelingen

Mesotherapie

De oorzaak van haaruitval tegengaan met mesotherapie behandeling

Haaruitval is een probleem waar steeds meer mannen en vrouwen mee te maken krijgen. Niet alleen neemt de dikte en de conditie van het haar af, psychologisch is het in de meeste gevallen ook het gevoel van eigenwaarde dat afneemt. Haaruitval wordt veroorzaakt door een verstoorde hormoonbalans in het haarzakje, een tekort aan bouwstoffen en een verminderde bloedcirculatie in de hoofdhuid.

Onze methode stelt je in staat om op natuurlijke en pijnloze wijze weer te kunnen genieten van een vollere en gezondere haardos.

Korte introductie 

Bij abnormale of genetische haaruitval wordt Mesotherapie geadviseerd. Tijdens de Mesotherapie behandeling worden er pijnloze minuscule injecties in de hoofdhuid aangebracht. Deze injecties bestaan enkel uit lichaamseigen stoffen zoals vitaminen, mineralen, enzymen en natuurlijke groeiboosters. Deze vullen de benodigde bouwstoffen aan en stimuleert daarmee de bloedcirculatie. Zo komt de natuurlijk haargroei op gang, waardoor jij in no-time die volle haardos hebt

Hoofdhuid- haarbehandelingen

De voordelen van Mesotherapie

 • Sterker haar
 • Gezonder haar
 • Voller haar
 • Glanzender haar
 • Verbeterde haargroei
 • Verminderde haaruitval
 • Persoonlijk behandelplan
 • Enkel lichaamseigen stoffen
 • Pijnloos
 • 100% veilig

Prijslijst

€ 169,-

Onze werkwijze

Mesotherapie voor het haar

Je ondergaat in 12 weken tijd 8 Mesotherapie behandelingen. Dit is inclusief uitgebreide hormoonanalyse, een voorbehandeling van de hoofdhuid, de Mesotherapie behandeling en een nabehandeling van de hoofdhuid. Al deze stappen zijn essentieel voor het beste resultaat. Gebaseerd op de persoonlijke behoeften wordt dit aangevuld met een voedsel intolerantie test, haarverzorgingsproducten en supplementen. 

De behandeling bestaat uit 2 delen:

*De opbouw (10 behandelingen)

*Het onderhoud (eens in de 3-6 maanden)

De JetPeel-Mesotherapie kuur bestaat uit: 

 • Intake / Hoofdhuid- en haaranalyse (30 minuten) – €95
 • JetPeel scalp treatment – €299
 • Hormoonconsult (45 minuten) – €140
 • 8 Mesotherapie behandelingen – €169 per behandeling
 • Bij betaling in één keer, ontvang je gratis een haarspray, shampoo en speciale conditioner/haarmasker om de behandeling thuis voort te zettent.w.v. €91,95


Totaal €1699

Het Mesotherapie behandeltraject

We starten met de Intake

Terwijl je aan je (haver)latte zit, kijken we naar je haar en hoofdhuid en bespreken we de vragen die je vooraf aan de intake hebt ingevuld. Aan de hand van deze persoonlijke analyse geven we je een uitgebreid behandel- en productadvies. Hiermee  kun je direct thuis aan de slag om zo je haar en hoofdhuid op de beste manier te behandelen.

Aansluitend starten we een Jetpeel scalp treatment

Deze treatment helpt je haar en hoofdhuid de optimale start te geven voor een gezondere haarroutine. Dit betreft een effectieve detox behandeling met de JetPeel technologie, inclusief hoofdhuidmassage en het insluizen van veilige groeiboosters.

Tijdens je tweede afspraak 

Vooraf aan je tweede behandeling, in een persoonlijk hormonaal consult samen met ervaringsdeskundige, hormoon- en Oersterk therapeut Kitty Scherff, bespreken we de aandachtspunten op hormonaal en leefstijl gebied. Je ontvangt een persoonlijk en eerlijk advies voor supplementen, producten en leefstijl. Het opvolgen van deze adviezen zal leiden tot een duurzaam resultaat zodat je ook op lange termijn geniet van voller, gezonder en steviger haar.

Je ondergaat 4 weken achter elkaar, 1x per week een Mesotherapie behandeling

Tijdens de Mesotherapie behandelingen worden pijnloze Micro injecties in de hoofdhuid geïnjecteerd. Dit bevat een zeer effectieve en veilige cocktail met enkel lichaamseigen stoffen. Deze vitaminen, mineralen en enzymen zorgen ervoor dat het haarzakje gezond wordt en deze weer een gezonde haar kan produceren.

De laatste 4 Mesotherapie behandelingen worden om de 2 weken gegeven 

Ter onderhoud adviseren we 3-4 behandelingen per jaar i.c.m. de producten, supplementen en leefstijl adviezen die je hebt ontvangen. Tussentijds is er t.a.t. gelegenheid hormonale en of leefstijl veranderingen te bespreken en indien nodig bij te sturen.

Ná de behandeling

Om de Mesotherapie behandeling zo goed mogelijk te laten werken, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten.

Direct na de behandeling kun je beter:

 • Niet te heet douchen
 • Niet naar de sauna
 • Niet sporten
 • Geen zonnebank nemen


Gedurende de hele behandeling wordt aangeraden veel water te drinken (minimaal 2 liter per dag), de door ons aanbevolen supplementen te slikken, en een op maat gemaakt voedingsadvies te volgen.

Mesotherapie en jij: Let op!

Een Mesotherapie behandeling is niet voor iedereen geschikt en wordt afgeraden als je zwanger bent. In het geval je diabetes, hartritmestoornissen of huidkanker hebt (gehad), is het verstandig eerst met je huisarts te overleggen.

Is deze behandeling iets voor jou? Maak dan een afspraak

Je bent van harte welkom in onze salon in Zevenbergen! Samen met jou bespreken we je symptomen en wensen en stellen we door middel van een huidanalyse een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op. Wat je symptomen ook zijn, we helpen jou om deze tegen te gaan. Hierbij kijken we naar het gehele plaatje en zoeken we naar een oplossing voor een langdurig en natuurlijk resultaat. Hierbij staat jouw welzijn altijd in het middelpunt. 

Mooi webshop

Bekijk de producten gerelateerd aan jouw behandeling.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!