SYMPTOMEN

Slappe huid gezicht

Ik heb last van slappe huid in het gezicht

Dat we ouder mogen worden is natuurlijk hartstikke fijn, maar helaas gaat dat wel gepaard met het verslappen van de huid. Verslapping van de huid kan ertoe leiden dat je er vermoeider of ouder uitziet dan je bent. En laten we eerlijk zijn, daar zitten we allemaal niet echt op te wachten. 

Veroudering zorgt ervoor dat er minder collageen aangemaakt wordt, waardoor je huid minder elastisch en slapper wordt. Dit is iets dat niet te voorkomen is, maar wel zeker te behandelen! Dankzij collageen en elastine stimulerende behandelingen kun je ervoor zorgen dat de gezichtshuid weer steviger en strakker wordt.

Wat kan je er tegen doen?

Wij bieden verschillende behandelingen die jou kunnen helpen om van een slappe huid in het gezicht af te komen. Hieronder kun je een kijkje nemen naar een overzicht van onze behandelingen die een slappe huid in het gezicht weer strakker maken. Klik op een behandeling naar keuze voor een uitgebreide uitleg of vraag een gratis huidanalyse aan voor een advies op maat. 

Behandelingen

Maak kennis met onze Ik heb last van slappe huid in het gezicht behandelingen

Bindweefsel-greentouch-
Greentouch / bindweefsel

Gezichtsbehandelingen

buccal massage mooiinstituut
Buccal massage

Gezichtsbehandelingen

Coldlaser6
Coldlaser

Gezichtsbehandelingen

jetpeel gezicht-mooiinstituut
Jetpeel

Gezichtsbehandelingen

trilipo gezicht
Legend Trilipo / Radiofrequentie

Gezichtsbehandelingen

Voluderm trifractional 3
Trilipo Voluderm

Gezichtsbehandelingen

Ultratone-microcurrents-
Ultratone

Gezichtsbehandelingen

Huidverjonging dankzij de Tesla Med behandeling

Revolutionaire ION STREAM technologie

Gezond en onbeschadigd Tijdens en na de behandeling.

huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut
Play Video about huidverjonging - ION STREAM 680 PRO behandeling 1.1# - MOOI Instituut

Eerste resultaten zijn (meestal) direct na behandeling

Ongekend effectief en 100% veilig

De oorzaak van een slappe huid in het gezicht is over het algemeen doordat er door veroudering er minder collageen wordt aangemaakt en de huid dus slapper en minder elastisch wordt.

Bij MOOI Instituut hebben we diverse behandelingen voor de behandeling van slappe huid in het gezicht. Zo kunnen we je helpen met een slappe huid in het gezicht met onze Greentouch bindweefselmassage, de Buccal massage, de Coldlaser gezichtsbehandeling, een Jetpeel behandeling, de Legend trilipo / radiofrequentie behandeling, de Trilipo Voluderm behandeling, de Ultratone behandeling of een behandeling met de ION STREAM 680 PRO.

Om van je slappe huid in je gezicht door volumeverlies af te komen kunnen we deze verzachten met diverse behandelingen en huidverzorgingsproducten. Daarnaast is het belangrijk om jezelf een gezonde leefstijl aan te meten, met het eten van veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water te drinken, voldoende te bewegen, goede nachtrust te hebben en minder alcohol, koffie en junkfood te nuttigen. Als je lichaam namelijk beschikt over de juiste bouwstoffen is je lichaam beter in staat om lichaamseigen collageen te vormen.

Heb je last van een slappe huid in het gezicht? MOOI Instituut heeft diverse behandelingen die jouw helpen voor het verminderen van slappe huid in het gezicht.

Tijdens de Greentouch bindweefselmassage wordt het bindweefsel tussen de spieren en de opperhuid gemasseerd. Hierdoor raakt de huid beter doorbloed en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Ook worden verklevingen in de huid weggemasseerd, waardoor de huid weer soepel wordt, rimpels en littekens vervagen en je huid komt weer tot leven!

Zo worden er tijdens de Buccal massage liftende, strijkende en pulserende bewegingen aan de (binnenzijde) van de wangen, kaaklijn, decolleté en half uitgevoerd om op deze manier de sterkste spieren in het gelaat te bereiken en te verbeteren. Na de Buccal massage voelt de huid veerkrachtig, wordt de kaaklijn gelift en zijn rimpels duidelijk verminderd.

De Coldlaser gezichtsbehandeling laadt de huidcellen op met nieuwe energie, waardoor je huid weer op volle kracht gaat werken. Rimpels en fijne lijntjes zullen hierdoor verdwijnen, de slappe huid wordt verstevigd en de huidstructuur wordt verbeterd.

Gedurende de Jetpeel behandeling worden actieve werkstoffen, zonder naalden, met een gepatenteerde luchtdrukinjectie in gebracht tot in de huidlaag waar nieuwe cellen worden aangemaakt en in optimale conditie worden gebracht.

Een Legend trilipo / radiofrequentie behandeling geeft de huid een liftend effect en de spierstimulerende pulsen zorgen voor verstrakking en versteviging van de huid. Doordat er nieuw collageen wordt gevormd worden rimpels verzacht en minder zichtbaar en wordt de slappe huid in het gezicht verstevigd.

De Trilipo Voluderm zetten we regelmatig in bij symptomen van huidveroudering, zoals lijnen rond de ogen en de mond, een verslapte kaaklijn of slappe huid in het gezicht, fronsrimpels, op het decolleté en zelfs bij het verminderen van littekens. De Trilipo Voluderm vernieuwd de huid in de diepte zonder oppervlakkige schade aan te richten. In de herstelfase maakt de huid collageen, hyaluronzuur en elastine aan om zo rimpels te verminderen en te vervagen.

Door Ultratone behandeling worden lichaamseigen processen geïmiteerd om de spieropbouw en spierspanning beter en steviger te maken. Na de behandeling met de Ultratone zal de slappe huid in het gezicht verstevigd zijn.

En dan last but not least kunnen we je behandelen met de ION STREAM 680 PRO, onze ware alleskunner! De revolutionaire ION STREAM technologie stimuleert de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de diepste huidlagen en leidt tot directe zichtbare huidverjonging en verstrakking. De technologie zorgt voor een grondige aanpak van huidverslapping in het gezicht en het lichaam, acné, striae, pigmentatie en stimuleert de haargroei.

Weet jij niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met onze kosteloze en uitgebreide huidanalyse stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit wordt aangevuld met tips op gebied van voeding en leefstijl die je thuis zelf kunt toepassen, zodat je direct aan de slag kunt voor een langdurig resultaat.

Contact

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!