arrow_drop_up arrow_drop_down
Had jij al eens van deze skincare producten gehoord?
10 juli 2020 

Had jij al eens van deze skincare producten gehoord?

Voor de conditie van je huid is zowel wat je eet, als wat je smeert enorm belangrijk. Niet ieder product heeft het beste met je huid voor. Echter zijn er ook skincare producten/routines welke je misschien nog niet kent, maar welke wel veel voor je huid kunnen betekenen.

Gebruik eens een droogborstel

Het regelmatig borstelen van het lichaam, zorgt niet alleen voor een gladde huid, maar ook voor ondersteuning van de lymfestroom en daarmee de reiniging van het lichaam van binnenuit! Door een goed werkend lymfestelsel worden afval- en gifstoffen beter afgevoerd, waardoor je weerstand verbeterd. Door het zachte peeling-effect van de haren wordt de doorbloeding van de huid bevorderd, wordt het ingroeien van haartjes voorkomen en worden dode huidschilfers verwijderd. Met een gladde stralende huid als resultaat.

Daarnaast voelt droogborstelen als een massage. Doe je het in een rustige omgeving dan zal het zorgen voor ontspanning. Een strakke en gloeiende huid geeft een vitaal en schoon gevoel. Eenmaal toegepast in je beautyroutine, zal je al snel niet meer zonder willen!

Check zeker wel even dat de borstel niet te hard is, deze is bijvoorbeeld geschikt voor het borstelen van de huid.

Body cupping

De werking van body cupping is zeer krachtig. Body cupping is namelijk een eeuwenoude alternatieve geneeswijze. Door het plaatsen van speciale siliconen cups op de huid, wordt de huid vacuüm gezogen in de cups, hierbij wordt de huid gestimuleerd en raak beter doorbloed. Zo kunnen gifstoffen vanuit het dieper gelegen bindweefsel naar de oppervlakte van de huid worden gehaald. Ook helpen de cups om opgeslagen vet en verklevingen los te maken. Omdat de kracht van cupping sterker is dan massage, heeft cupping een diepere werking.

Deze cups zijn te gebruiken voor de grote oppervlaktes van het lichaam en wordt voornamelijk ingezet om cellulites te verminderen. Ze geven snel resultaat, zijn fijn in gebruik, makkelijk mee te nemen en super om te gebruiken onder de douche!

Workout Beauty tool

De spieren in je gezicht een echte workout geven, dat kan met deze workout beauty tool. In slechts 5-10 minuten per dag zorgt deze intensieve massage roller ervoor dat de spieren in je gezicht worden gestimuleerd. Ook zorgt deze tool voor de stimulering van de bloedcirculatie. Hierdoor krijg je een verstevigend en gelift effect en word je natuurlijke glow verbeterd. Het is een innovatieve tool welke de gezichtsvorm perfect volgt en snel en efficiënt werkt.

Uiteraard heeft de ontwikkelaar MILU er een snelle en efficiënte workout bij ontwikkeld. In slechts 4 stappen ben je met deze nieuwe workout buddy, van hoogwaardig rosé gouden zinkallooi, ready-to-go! Geen excuus dus om niet te trainen, ook al heb je een druk leven! Het is echt snel, eenvoudig en fun, no sweats, big results!

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met MOOI Instituut wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies