arrow_drop_up arrow_drop_down
Huidverzorging, óók voor mannen
29 februari 2020 
in Mannen

Huidverzorging, óók voor mannen

Wie denkt dat alleen vrouwen goed voor hun lichaam en huid zorgen heeft het toch echt aan het verkeerde eind. In deze tijd is het ook voor mannen belangrijk om goed voor zichzelf te zorgen. En natuurlijk hoort de huidverzorging daar ook bij. Dat het alleen niet teveel tijd mag vergen van de dagelijkse routine begrijpen wij maar al te goed.

Het aantal groeit

Het lijkt wel of er een taboe heerst rondom de huidverzorging bij mannen. Ongeveer 43% van alle mannen reinigen dagelijks hun huid en gebruiken een dag- en nachtcreme. Dit aantal is natuurlijk niet te vergelijken met het aantal vrouwen welke dagelijkse hun huid verzorgen, maar het begin is er.

Reinigen van de mannenhuid

De structuur van de mannenhuid is anders dan de vrouwenhuid. Hij is steviger en dikker en vraagt dus ook om een andere manier van reinigen. Gedurende de nacht hoopt zich vet en vuil op welke in de poriën gaan zitten. Dit maakt goede hydratie van de huid moeilijker. Als de poriën verstopt raken kan het natuurlijke hydratiemiddel, talg, niet aan de oppervlakte komen waardoor een droge huid ontstaat. Het is dan ook van groot belang om de poriën schoon en open te houden.

Zodra poriën talg afgegeven hebben aan de huid, sluiten ze. Echter als ze verstopt zitten met vuil kunnen ze zicht niet meer sluiten en worden ze groter en grover. Om een gladde en strakke huid te krijgen is het dus van belang dat de poriën niet vol vuil en vet zitten, maar schoon zijn, zodat ze zich weer mooi kunnen sluiten

Het is van groot belang om de huid te reinigen met een speciaal cleansingmiddel en niet met zeep of douchegel, want dit droogt de huid uit. Kijk ook uit met het parfum in deze producten, om een droge huid te voorkomen.  Een cleanser met een srub korrel erin, is erg fijn voor de huid en zorgt voor een diepte reiniging, doordat ook de dode huidcellen worden verwijderd.

Verzorging na de reiniging met een cleanser is essentieel.

Verzorging van de mannenhuid

Tijdens het reinigen van de huid wordt een groot deel van het natuurlijke hydratatiemiddel, talg, verwijderd. Het is dus essentieel om de huid te voeden na deze reiniging met een geschikte creme. Dit kan een hydraterende creme zijn, maar ook een anti aging creme die zorgt voor elasticiteit en minder rimpels, ook bij mannen!

Dat mannen, maar ook menig vrouw 😉 , niet zitten te wachten op een ellenlange verzorgingsroutine met heel veel verschillende potjes en tubetjes begrijpen wij maar al te goed. Daarom laten wij je graag kennis maken met de nieuwste producten van CRAITH LAB. Speciaal voor mannen en de gehaaste vrouw ontwikkelde CRAITH LAB de Black Line. Dé ‘makkelijke’ anti-aging verzorgingslijn die ook nog eens heel effectief is. Alle werkzame en voedzame stoffen zijn samengebracht in één product, welke zorgen voor verjonging van de huid, maar ook de huid beschermt tegen de slecht invloeden van het milieu.

 

De huid versus het milieu

Een milieu zoals we 70 jaar geleden hadden, hebben we helaas niet meer. Er zijn meer verontreinigende stoffen in de lucht gekomen welke door de huid worden opgenomen en zijn schade achterlaten, zoals rimpels, een grauwe huid en eczeem. Ook ons leef-, eet- en beweegpatroon is verslechterd en het is dus van groot belang een goede sterke huidbarrière te creëren welke ons beschermt tegen deze slechte invloeden.

 

Door de natuurlijke hoogwaardige werkstoffen in de revolutionaire Black Line van CRAITH LAB wordt de weerstand tegen UV-stress en huidveroudering versterkt, versterkt het de huidbarrière en maken vrije radicalen die in ons lichaam komen en daarbij een reactie aan gaan met zuurstof geen kans.

GRATIS HUIDSCAN

Benieuwd hoe jouw huid eraan toe is? De eerste stap naar een mooiere betere huid start met een uitvoerige en gratis huidscan. De diepere huidlagen worden geanalyseerd en zo kunnen we de te verwachten huidproblemen in kaart brengen. Maar ook tijdens de behandeling is een huidscan goed om uit te laten voeren zodat we eventueel bij kunnen sturen daar waar nodig.

Tijdens deze intake laat onze specialiste jou zien en kennismaken….

  • Met onze professionele uitgebreide huidscan analyseren we de diepere huidlagen en brengen de te verwachten huidproblemen in beeld.
  • En vertellen je precies hoe jij je huid van top tot teen kunt verbeteren. Zodat ook jij je nooit meer druk hoeft te maken over je uiterlijk.
  • Je gelijk met onze adviezen aan de slag kunt waardoor je direct werkt aan een stralende huid, energiek lichaam en goede hormoonbalans.
  • Je gaat naar huis met een complete totaal aanpak.
  • Als cadeau ontvang je de 10 gouden tips van huid, hormoon- en voedingsexpert Kitty Scherff, die nodig zijn om er zo lang mogelijk jong uit te blijven zien, een energiek lijf te krijgen en je hormonen in balans te houden.

Goede huidverzorging en anti-aging is dus niet alleen voor vrouwen, maar ook zeker voor de man!

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meer weten wat de CRAITH LAB Black line kan betekenen voor de mannenhuid? Klik hier.

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met MOOI Instituut wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies