arrow_drop_up arrow_drop_down
Tips voor een mooie winterglow
4 februari 2021 

Tips voor een mooie winterglow

Als de zon minder schijnt, dan lijkt ook de huid wat van haar glans te verliezen. Soms kan je huid er zelfs dof uitzien. Hoe komt dat eigenlijk? En hoe krijg je in de wintermaanden toch een mooie glow? Ik geef je een paar eenvoudige tips.

Een peeling voor thuis

De voornaamste reden voor een doffe huid is een opstapeling van dode huidcellen. Het licht kaatst dan minder goed terug, wat de huid een vale uitstraling geeft. Deze overtollige huidcellen wil je dus graag kwijt. Je kunt ze op een milde manier verwijderen met een exfoliant, bijvoorbeeld een met glycolzuur. De (fruit)zuren in dit product zorgen ervoor dat de dode huidcellen loslaten, waardoor je huid er snel weer fris en egaal uitziet.

Glycolzuur doet nog meer …

Een exfoliant met glycolzuur is een echte multitasker, want behalve dode huidcellen verwijderen, zorgt een exfoliant met dit ingrediënt erin ook voor extra hydratatie in de huid. Een onmisbaar product dus, juist in de koude wintermaanden.

Stimuleer de doorbloeding van je huid!

Niet alleen dode huidcellen kunnen een doffe huid veroorzaken, dat geldt ook voor een slecht doorbloedde huid. En die krijg je helaas gemakkelijk in de winter: de kou, droogt de huid uit en vermindert de doorbloeding van je huid.
Door je huid regelmatig te masseren, door bijvoorbeeld onze unieke bindweefsel / touch massages te ondergaan. Zo stimuleer je de bloeding waardoor je huid weer heerlijk glowie uit gaat zien!

Nog een blokje om

Je kunt nog meer doen voor een mooie glow: bewegen. Heb je weleens in de spiegel gekeken na een lange wandeling in de buitenlucht? Grote kans dat je huid er opeens egaler en gezonder uitziet. Dat komt door een betere doorbloeding, waardoor je huid meer gaat stralen. Ook goed om te weten: het lijkt erop dat matig intensief bewegen, waarbij je hartslag en ademhaling iets versnelt, je ook zou kunnen beschermen tegen vrije radicalen (deeltjes die zorgen voor huidveroudering). Dat komt doordat het lichaam bij beweging extra antioxidanten aanmaakt. Deze stofjes gaan die vrije radicalen tegen. Nóg een reden om iedere dag even lekker naar buiten te gaan.

Bescherm je huid als je naar buiten gaat

Als je de kou in gaat, bescherm je huid dan wel goed, bijvoorbeeld met een sjaal. Zo kun je een droge en gevoelige huid voorkomen. Vooral als je last hebt van rosacea is dit belangrijk, want een gure wind kan zorgen voor flushing. Daarnaast blijft zonnebrandcrème (gold spf50 link) ook in de herfst en winter belangrijk, want hoewel de zon minder sterk is, komt er nog genoeg uv-straling door het wolkendek.

Voor de snelste glow …

Kies voor het snelste resultaat voor onze gekleurde dagverzorging, die geeft subtiel glans én kleur aan je gezicht. Voor direct een stralend effect.

Naar aanleiding van een post krijgen we vaak de vraag welke producten wij dan adviseren!
Ik zet ze even voor je op een rij en uiteraard hebben we een mooi aanbod voor je gemaakt>>

Stap 1: Reiniging CRAITH LAB HYDRA MISSELAIR CLEANSING GEL (45,-)
Stap 2: serum met fruitzuren CRAITH LAB EPI COLLAGEN PROTECTION DAY SERUM (85,-)
Stap 3: Dag verzorging met UV bescherming CRAITH LAB EPI COLLAGEN RESCUE DAY & NIGHT CREAM (138,-)
Stap 4: Behandelen met daarbij onze unieke bindweefselmassage € 169 (120 minuten)

De aanschaf van dit pakket ontvangen tijdelijk tot en met 1 juni 2021 een gratis product ter waarde van €45.

Let wel! Voor optimaal en lange termijn resultaat adviseren wij naast onze behandelingen en de verzorgingsproducten, ondersteuning met voeding van binnenuit. Uiteraard ontvang je hier over persoonlijk een passend advies van onze specialisten.

Wil je gebruik maken van dit aanbod? Bel, mail of stuur een WhatsApp berichtje aan ons!

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met MOOI Instituut wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies