arrow_drop_up arrow_drop_down
Zorg goed voor je haar!

Zorg goed voor je haar!

Stap de dichtstbijzijnde drogist binnen en je wordt overspoeld met een schap vol shampoos en conditioners. De ene beloofd volume, de andere zegt te zorgen voor het behoud van een mooie kleur en weer een andere beloofd stralend en glanzend haar. En laat dat nu net zijn wat we willen?! Natuurlijk willen we een volumeuze bos met haar, glanzend en stralend. Maar jammer genoeg bevatten veel van deze producten ook toxische schadelijke ingrediënten, die je liever niet in je haar wil smeren en al helemaal niet met je hoofdhuid in contact wil laten komen.

Ga voor zuiver

Veel synthetische shampoos zitten vol met toxische schadelijke ingrediënten welke de natuurlijke beschermlaag van je hoofdhuid aantasten. Daarnaast zijn er ook vaak nog siliconen en minerale oliën toegevoegd, welke ervoor zorgen dat de talgproductie wordt verstoord. En een verstoorde talgproductie kan roos, jeuk en haaruitval veroorzaken. Ga dus voor een zo zuiver mogelijk product welke is opgebouwd uit organische en niet-toxische ingrediënten.

Welke shampoo raden wij dan aan?

Wij raden mede de haarverzorgingsproducten van Philip Martin’s aan, welke uiteraard ook te verkrijgen zijn in onze webshop. Philip Martin’s maakt gebruik van de laatste kennis en ervaring voor het maken van haarproducten welke onze gezondheid respecteren. Zij verzetten zich namelijk tegen het gebruik van toxische en schadelijke ingrediënten. De producten zijn mild voor de hoofdhuid en brengen voeding tot in de haarwortel.

Maar wacht….eerst even dit!

Haarproducten bevatten vaak was, siliconen en sulfaten welke zich hechten aan het haar. Omdat deze producten een laagje vormen om het haar zijn ze vaak lastig te verwijderen. Daarom raden wij een detoxbehandeling voor het haar aan, zodat de hoofdhuid en het haar diepgaand worden gereinigd en je hierna met een schone hoofdhuid kunt beginnen.

Vitamine & hormonen, ook die tellen mee

Gezond haar komt niet alleen van buiten, maar ook zeker van binnen. Zorg ervoor dat je voldoende vitamine A,B en E binnenkrijgt, welke zorgen voor sterk en vol haar. Met eventuele aanvulling van mesotherapie voor het haar kunnen we de benodigde vitamines direct in het haarzakje inbrengen. Tevens is het raadzaam om te kijken naar de hormoonbalans, aangezien een verstoorde hormoonbalans ook zorgt voor klachten aan de hoofdhuid en het haar.

Zal ik je helpen?

Zie je door de bomen het bos inmiddels niet meer? Uiteraard wil ik je graag voorzien van een passend en goed advies. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld een gratis 1 op 1 videoconsult met mij inplannen, zodat we ook jouw haardos weer kunnen laten stralen!

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met MOOI Instituut wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies