Nazorg kruidenpeeling

Je bent zojuist behandeld met de huidverbeterende Kruidenpeeling. 

Na het ondergaan van een kruidenpeeling is het niet vanzelfsprekend dat je vervelt. Een milde schilvering bij bepaalde gebieden gedurende een paar dagen is normaal maar niet noodzakelijk. De meeste mensen hebben na de behandeling een acceptabele roodheid die maximaal tot 12 uur na de behandeling kan aanhouden.

70% meer resultaat na jouw behandeling?

Iedere peeling werkt nog zeker 10 dagen door. 

Het is belangrijk om je huid te verzorgen met de door ons geadviseerde producten en gedurende deze tijd geen andere behandelingen te ondergaan.

Hiermee verhoog je het behandelresultaat met 70%. De combinatie met producten of behandelingen van een ander merk kunnen reacties veroorzaken en resultaten tegenwerken. 

Drink 1,5 tot 2 liter water per dag

De Algen peeling stimuleert de doorbloeding; hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Wanneer je niet voldoende water drinkt zetten afvalstoffen zich weer vast, wat onzuiverheden veroorzaakt. 

Doordat de doorbloeding wordt geactiveerd kan de huid roder worden; door water te drinken neemt dit af.

Vermijd 10 dagen de zonnebank 

De stralingen hebben een negatief en schadelijk effect op het vernieuwingsproces van de huid en 

Uiteraard moet je gedurende deze periode ook blootstelling aan zonlicht zo veel mogelijk vermijden.

Sluit je dagverzorging af met een  SPF 30 of SPF 50 crème.

Scrub bij lichte schilfering

Na 3-4 dagen kun je last krijgen van lichte huidschilfering. Trek niet aan deze losse velletjes, hoe verleidelijk het ook is. Dit kan hyperpigmentatie veroorzaken. Je kunt dan je huid scrubben met een milde peeling.

Masker

Om te voorkomen dat de huid 3-4 dagen na de peeling wat trekkerig aanvoelt, kun je een masker gebruiken passende bij jouw huidtype, zodat de huid extra verzorging krijgt.

Sauna & sport

De eerste 2 dagen raden wij je aan de sauna te vermijden. Vermijd daarnaast sporten waarbij je intensief zweet, de eerste dag dat je bent behandeld.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!