Beleef de exclusieve wereld van LABAREAU bij MOOI Instituut op 8 oktober in Zevenbergen

Voor wie is het?

Voor zowel mensen die geïnteresseerd zijn, als voor onze bestaande klanten die houden van luxe, resultaat, innovatie, high end producten i.c.m. de beste behandelingen. Voor zowel man als vrouw.

Wat kan ik verwachten?

Tijdens de inloop tussen 13.00-17.00 uur word je verwend met heerlijke lekkernijen. Er zijn 2 specialistes van LABAREAU aanwezig voor advies en het verzorgen van de eventueel gekozen kennismakingsbehandelingen of Golden Facial behandelingen.

Waarom een Labareau event?

We merken dat er veel geïnteresseerden zijn die in een ongedwongen en fijne sfeer graag kennis willen maken met het concept van LABAREAU. De ultieme strategie bij het behandelen van veroudering, volume verlies, uitdroging, fijne lijnen en rimpels.

Aanmelden voor het Labareau GOLD event van 8 oktober

Let op, nog enkele plaatsen beschikbaar

Bekijk winkelwagen

Programma

 • De inloop is van 13.00-17.00 uur.
 • Naast de specialistes van MOOI Instituut zijn tijdens deze inloop 2 Labareau specialistes aanwezig. Nikki & Jacky. Zij verwelkomen je graag in de wereld van Labareau en helpen bij al je vragen en behandelingen.
 • Er staan gezonde hapjes, drankjes en bij de aankoop van The Labareau Collection staat er een waanzinnige waardevolle goodiebag voor je klaar.

Exclusieve aanbiedingen

Tijdens het evenement kun je gebruik maken van onze exclusieve aanbiedingen:

 • Bij aankoop van The Labareau collection ontvang je een waardevolle goodiebag gevuld met: The Labareau Toner, 4 luxe samples en The Labareau face workout tool.
 • Voor bestaande klanten:
  Labareau Gold Treatment: 45 minuten € 99,- (€25,- aanbetalen). Na je reservering van de behandeling en de aangegeven voorkeurstijd word je persoonlijk gebeld om de afspraak te bevestigen.
 • Voor nieuwe klanten: Kennismakingsbehandeling: 20 minuten €25,- (aanbetalen). Wanneer er producten worden meegenomen wordt dit verrekend.

 

Vouchers die je mag verwachten in de goodie bag:

 • Bij aanschaf van minimaal € 250,- aan Labareau producten ontvang je een kortingsvoucher van 2 x € 50,- voor jou en een vriendin! 
  Je kunt beide 1 voucher verzilveren als je samen de Labareau Depuff behandeling boekt. Zowel als je vriendin ontvangen dan beide € 50,- korting op deze behandeling van 90 minuten. Je betaalt dan dus € 149,- i.p.v. € 199,-.
 • Bij besteding van €500,- krijg je een Gold treatment t.w.v. € 99,- cadeau.
 • Bij besteding van € 750,- krijg je een Buccal facial t.w.v. €175,- cadeau.

Ontmoet Kitty en het team in actie

Wat anderen over ons zeggen...

Miranda
“Deze salon heeft als eerste exclusieve verkooppunt Labareau geïntroduceerd, behoort al jaren tot de top van de Benelux …en dat merk je. Betrokken en zeer kundige specialisten , top kwaliteit producten en een prachtige  salon. Je bent in professionele en liefdevolle handen”

Lian
“Als ik bij mooi ben geweest, dan voel ik me van buiten en binnen heel goed. Mijn huid ziet er weer geweldig uit en de massages geven mij een zeer ontspannen gevoel. Op mijn leeftijd er nog verzorgd uit zien vind ik belangrijk (62jaar) . Een top salon. Dankjewel team.”

Nadia
“Ik ben dankbaar voor de ondersteuning die ik heb gekregen van de specialisten van MOOI Instituut en voor de motivatie die ik heb gevonden door het volgen van gezondere leefgewoonten. Mijn kaaklijn is strakker en huid steviger geworden. Ook het pigment is zo goed als verdwenen.”

Rocca
“Mijn hele huid is verbeterd en gelift, ondanks ik eigenlijk alleen kwam om mijn hals en kaaklijn te verstevigen.”

Alle vragen op een rij

De behandeling vindt plaats in Zevenbergen , Doelstraat 8B, 4761 CG, 31 168 85 20 98

Voor mensen die houden van luxe, resultaat, innovatie, het beste van het beste, high end voor zowel man als vrouw.

Voor zowel nieuw als vaste klanten: €25,- aanbetaling om er zeker van te zijn dat je komt. De aanbetaling wordt verrekend wanneer er producten worden aangeschaft.

Het evenement duurt van 13.00-17.00 uur.

Labareau producten zorgen voor een zichtbaar gladdere huid, minder lijnen en zorgt voor versteviging. Daarnaast helpen Labareau producten bij het verminderen van pigmentvlekken. Ten slotte mogen de producten ook onder de ogen gebruikt worden (er is dus geen apart oog product voor nodig).

Onze huidspecialisten voeren deze behandeling zeer deskundig uit en zullen jou begeleiden in het gehele proces.

Locatie MOOI Instituut

Doelstraat 8B
4761 CG Zevenbergen

Openingstijden
ma 09:00 – 17.00
di 09:00 – 18.00
wo 09:00 – 17.00
do 09:00 – 20.00
vr 09:00 – 18.00

Gratis parkeren

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Team foto Mooiinstituut

Bedankt voor het invullen, wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op!