Fijne lijntjes rond de ogen

Fijne lijntjes rond de ogen

Iedereen kent het probleem wel: fijne lijntjes rondom de ogen. Een vervelend probleem, vooral als je je erg stoort aan de lijntjes. Make-up aanbrengen wordt moeilijker en de gezichtsuitdrukking verandert. Gelukkig is er zeker iets te doen aan deze rimpeltjes.

Hoe ontstaan fijne lijntjes rondom de ogen?

De huid onder en rond je ogen is erg gevoelig en dun. Fijne lijntjes en rimpels ontstaan hier dan ook sneller in vergelijking met rimpels elders in het gezicht. Zelfs jongeren kunnen al last krijgen van fijne lijntjes rondom de ogen. Na het 25e levensjaar neemt immers de voorraad collageen en elastine af: de eiwitten in de huid die zorgen voor een jonge huid.

Omdat de huid zo dun is, zijn hier de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar. Denk aan kraaienpootjes, lachrimpeltjes, of een lichte verzakking van de huid onder de ogen. Tel daar de invloeden van buitenaf bij op, zoals roken, niet genoeg water drinken en UV-straling, en dan is het wel duidelijk hoe en waarom in het gebied rond de ogen de eerste lijntjes zichtbaar worden.

Het behandelen van fijne lijntjes rondom de ogen

Fijne lijntjes rondom de ogen worden vaak als erg hinderlijk ervaren. Bij het aanbrengen van make-up komt de make-up in de lijntjes terecht, wat vaak geen mooi resultaat geeft. Ook kunnen lijntjes onder de ogen zorgen voor een vermoeide uitstraling.

Gelukkig is het mogelijk om iets te doen aan fijne lijntjes rondom de ogen.

kraaienpootjes verminderen

Wie zijn wij?

Wij zijn een salon met een totaalvisie. Wij streven ernaar om iedereen zich goed in hun vel te laten voelen, met gezond leven, goede voeding en verantwoorde, cosmetische oplossingen. Wij hebben een team van specialisten dat verschillende behandelingen op het gebied van cosmetische dermatologie en huidtherapie verzorgt, zodat wij ook voor jouw huidprobleem altijd een passende oplossing hebben.

Onze behandelingen

Onderstaande behandelingen dragen bij aan het verminderen en verwijderen van fijne lijntjes rondom de ogen.

CRAITH LAB

CRAITH LAB is een professionele behandelmethode die heeft bewezen de aanmaak van collageen te stimuleren.

Mesotherapie

Heb je droogtelijntjes? Verbeter dan de huid rondom je ogen met mesotherapie, waarbij vocht en voedingsstoffen diep in de huid worden ingebracht.

 

Quanis Dermafiller

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage wordt in kuurvorm gegeven en zorgt voor een betere doorbloeding in je weefsel, zodat afvalstoffen worden afgevoerd en je huid zich verbetert.

Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling is een milde peeling waarmee de eerste tekenen van veroudering aangepakt kunnen worden. Zo kun je ervoor zorgen dat de huid gladder en stralender wordt.

Medische peeling

Huidveroudering ontstaat door een verlies van elastine en collageen. Dit zijn bindweefselvezels die zorgen voor de stevigheid van de huid. Met een TCA peeling kunnen wij de huid behandelen op natuurlijke wijze. Een medische peeling zorgt voor de vermindering van diepere lijnen en rimpels, ook rond de ogen.

Legend TriFractional

Een alternatief voor de laser. Dit apparaat geeft pulsen af, waardoor energie dieper in de huid dringt, voor een veilige en effectieve behandeling. De Legende TriFractional is alternatief voor lasers, waarbij we de huid op een pijnloze wijze behandelen.

Legend TriLipo

Een behandeling met de Legend Trilipo betekent een behandeling met radiofrequentie en spieractivatie die ervoor zorgt dat de huid en spieren weer worden hersteld.

legend trifractional behandeling

 

Legend VoluDerm

Deze behandeling met Legend Voluderm werkt d.m.v. hoog radiologische golven en behandeld de diepere huidlaag. Radiologische golven verstrakken het bestaande collageen en stimuleren de aanmaak van nieuw collageen, zodat de bovenste huidlagen meer opgevuld en gladder worden.

Neem contact op met ons op!

Heb je interesse? Maak dan snel een afspraak, zodat we samen met jou kunnen kijken welke behandeling het beste bij je past.

Samen met ons team van specialisten, hebben wij het beste van cosmetische dermatologie en huidtherapie samengebracht. Je ontvangt een persoonlijk en krachtig basis plan. Een op maat en bewezen advies, helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften.

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met MOOI Instituut wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down