arrow_drop_up arrow_drop_down
make up

Fruitzuurpeeling

voor een fijne en egale huid


TOP 4

ANTI-AGING INSTITUTEN BINNEN DE BENELUX

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Heel Nederland

Wij behandelen klanten uit heel nederland in onze salon

Een fruitzuurpeeling voor de behandeling van huidproblemen? MOOI Instituut heeft jarenlange ervaring daar waar het gaat om de behandeling van huidproblemen. Met een fruitzuurpeeling worden oude oppervlakkige huidcellen verwijderd. Gevolg: er komen jonge huidcellen aan de oppervlakte. Het effect? Een fijne en egale huid.

verminderen van littekens

Vervelende huidproblemen

Problemen met de huid zijn vervelend. Denk aan:Toch is er met de juiste kennis iets aan te doen.

Wat is een fruitzuurpeeling?

Met een fruitzuurpeeling worden dode huidcellen verwijderd. Hierdoor komen nieuwe huidcellen aan de oppervlakte. Simpel gezegd stimuleert de peeling de vernieuwing van cellen. En deze celvernieuwing is de oorzaak van huidverjonging. Dit geeft een fijne en egale huid.

Waarom de naam fruitzuurpeeling?

De naam zegt het al, tijdens een fruitzuurpeeling wordt je huid behandeld met fruitzuren. Belangrijk om te weten is dat je huid een pH-waarde heeft tussen de 5,5 en 5,8. Alles wat onder deze waarden komt is zuur voor de huid. In basis geldt: hoe zuurder de fruitzuurpeeling, hoe dieper de uitwerking is op de huid.

Kan ik zelf een fruitzuurpeeling doen?

Dit raden wij af. Het beste is de behandeling uit te laten voeren door een professional. Simpelweg omdat je de huid niet wilt beschadigen. Onze professionals weten precies wat ze doen, ze hebben de benodigde kennis en ervaring in huis.

Wil jij alle voordelen van fruitzuurpeeling ervaren?

HOE VAAK MOET JE HUID BEHANDELD WORDEN?

In basis adviseren wij om je huid 6 keer te behandelen met tussenpozen van 1-2 weken tussen de behandelingen. Wil je het best mogelijke resultaat dan is het daarnaast raadzaam 1 keer per kwartaal je huid te onderhouden.

Dit moet je weten voor de behandeling

Er zijn een aantal dingen die je in acht moet nemen voor de behandeling:
 • 10 dagen voor de fruitzuur peeling start je met een ampullenkuur. Dit is om je huid voor te bereiden. De ampullen zorgen ervoor dat het waterniveau stijgt waardoor deze beter gehydrateerd is. Hierdoor werkt de fruitzuurpeeling beter.
 • Wij adviseren mannen 24 uur voor de behandeling niet te scheren. Ook na de behandeling geldt een week niet scheren.
 • Om het herstel van de huid te bevorderen adviseren we van tevoren te starten met supplementen zoals collageen boosters, vitamine C + calcium, glucosamine en multivitamine preparaten.
 • In de twee weken voor de behandeling dien je zonlicht te vermijden.
 • Het effect van de behandeling wordt beter wanneer je bij het herstel de producten van PCA gebruikt. Simpelweg omdat deze resultaat garanderen.
 • Na de behandeling raden we aan blootstelling aan zonlicht te vermijden (hier valt de zonnebank ook onder). Kom je toch in aanraking met de zon? Zorg dat je jezelf insmeert met een hoge SPF (minimaal factuur 30). Zo voorkom je hyperpigmentatie.
 • Wanneer de huid schilfert of rood wordt is het niet verstandig hier aan te zitten.
 • Roken raden wij af. Dit vertraagt het proces van genezing.
 • Zorg voor geschikte huidverzorging tijdens de behandeling. We raden de volgende producten aan: QMS, Oxygenetics, PCA Skin.

HET RESULTAAT VAN DE fruitzuurpeeling

Na de behandeling heb je:

 • Egalere huid
 • Fijnere huidstructuur
 • Vermindering van pigmentatie
 • Verbetering van acne
 • Verbetering van littekens
 • Stralende huid

JA MAAR, WIE ZIJN JULLIE EIGENLIJK?

Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Manon, Romy en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.

fruitzuurpeeling Behandeling inplannen?

We maken gebruik van cookies